שרשור לסופ"ש

שרשור לסופ"ש

מה מתוכנן לכם מחר?יוצאים לרקוד?ואם כן איפה,ןאם לא למה לא?

best in me

New member
אנייייי.......

מחר אני הולכת לישון כל היום חחחחחח ולא אני לא יוצאת ... למה? חחחח אין לי מושג סופ''ש נעים לכולם!

משתפת...

חחח.. קודם כל אני שונאת ימי שישי ושבת ! יום שישי- צריכה לנקות את הבניין (יאי! + מקבלת משכורת) , ריצות באיצטדיון בהמשך ערב נראה ... לרקוד ? אה ? איפה ? רבותי ! בחיים שלי לא הייתי במועדון ! ואם הכוונה הייתה לסטודיו אז סיימתי עם ה"קריירה" :(. זהו...

best in me

New member
אהה חחחחח.. טוב תשמעי

אני מכירה שתי בנות שהיו רקדניות מדהימות והן עזבו את חיי הריקוד כדי להשקיע בלימודים והן נורא מתחרטות ובכל זאת הן לא חזרו לריקוד חחחח את צריכה לפרוק את כל מה שאת עוברת בין אם זה טוב או רע ולפעמים את תראי שתתגעגעי לריקוד, אז עצה שלי תנסי אם את רואה שלא מתאים לך תפסיקי

הלוואי וזה היה ...

תלוי בי . אמא שלי פשוט לא תסכים לשלם . אני גרה בחיפה ומקום שאני התאמנתי בו נמצא בקריות ואני כל הזמן צריכה לקחת 2 אוטובוסים... כל העניין לוקח לי 4 שעות מהיום. ובסוף השנה תלו מערכת חדשה לשנה הבאה וראיתי שקב' שלי מתחילה שעה מאוחר יותר מהרגיל זאת אומרת במקום לחזור הביתה בתשע , תשע וקצת אני אחזור בעשר + , וכמובן לא אעשה כלום (הכוונה לשיעורים ...).

עד כמה שידוע לי משהו רציני..ובכלל..

אני לא בדיוק מעוניינת לרקוד במקום אחר בכל זאת הייתי בסטודיו הזה 4 שנים ואני קשורה למורות... אז או להמשיך שם או בכלל לא.

למה שלא תרקדי בבית?

מי צריך סטודיו?תזיזי רהיטים שימי מוזיקה ויאללהההההההה באלגן

חח.. אני לא...

מאלא. אני חייבת מסגרת .. אני אוהבת היפ הופ אבל חוץ מהיפ הופ אני רוקדת גם מודרני , ג'אז ... וקלאסי רק לחיזוק. אז לרקוד בבית נשמע מטורף , חחח.. כל המשפחה תחשוב שהתחרפנתי (אני די בן אדם סגור וביישן ).

../images/Emo12.gif

כותבת/לא כותבת? אם לא אז ... נכנסתי .. רציתי לשאול משהו .. כי נפתח דיון ענק בפורום מחול על אוכל ואנשים כותבים פשוט שטויות ! אז חשבתי לעצמי "נשאל בפורום מתאים יותר..." ואחרי זה חשבתי "למה אני צריכה את זה ? נפנה את ה"שואל" לשם יחד עם כל הפורום". ואז קלטתי שם מוכר !! חחח.. ופעיל יותר בפורום דיאטות ! (אז חשבתי שאת בן ...)

me MAYself n i

New member
:) me

מחר לידיד שלי יש יומולדת אז אנחנו יוצאים פה לאיזשהו פאב וזה.. חבל שזה לא דאנס בר כי אחרת הייתי רוקדת הרבה :) הכי כיף אבל לא נוראא.. סופ"ש נעים לכולככככם

סוף סוף קצת פעילות כאן

אמממ היום אני יוצאת עם חברים וכאלה וכרגיל נרקוד ברחוב נשתגע =)

למעלה