שרשור לילי!!!^__________^

WoLfN

New member
לא "הטלתי" עליכם...

אני גם לא יכול להטיל. אני לא תרנגולת.

lori4

New member
לא סיכמנו....

כבר שתפוז לא יכול להיות בסדר לגמרי כי זה יהרוס את התדמית שלו?

בהחלט!

אתה רוצה שאנשים יתחילו לחשוב שהוא כמו וואלה או ואי נט או קהילות אחרות?
תתם:כאילו שאי פעם היית באחת מהקהילות שם...

lori4

New member
טוב בנוגע לוואלה...

זה בטוח אחד מאתרי האינטרנט היותר מעצבנים שקיימים אבל הדבר הטוב בו הוא שיש אפשרו לפתוח תיבת איימיל.

WoLfN

New member
נטשתי...

לצערי הרב, תפוז והאינטרנט קשרו קשר נגדי, ושניהם לא מוכנים לעזור. אני הולך לקרוא בתקווה שזה יעזור לי להרדם. לילה טוב אנשים!

lori4

New member
כרגיל....מה עוד חדש?

אני חושבת שאפשר לקרוא לזה "השירשור הלילי של מיתר ולורי" כי אנחנו במילא היחידות שנשארות עד הסוף. וולף: אל תשכחו אותי!!!!

כן כבר דיברנו על זה שאנחנו בעצם

חמישה.. (בעצם עם חישוב מחודש זה שבעה.. ואד אבר) איזו עמותה/אגודה וסטאף אחרים אנחנו מקימות היום?

lori4

New member
אנחנו לא מקימות....

אני מצטערת אבל אח שלי רוצה את מחשב וזה התור שלו אז אני אחזור בשתיים. את לא חייבת להישאר אם את לא רוצה אני אמשיך לשרשר שאני אחזור.

lori4

New member
אני ממשיכה....

וולף: לבד? לא, את איתי... וולף: ומה אם אני אחליט ללכת לישון? אבל אמרת שאת לא יכולה כי אני מתקתקת לך בשכל... וולף: קניתי אטמי אוזניים! לה לה לה לה מאיפה השעה רבע לשתיים! בלילה!! וולף: your point? אין לי אחת....

lori4

New member
.........

וולף: לישון זה חשוב... כן, ו... וולף: אז אולי כדאי שנעשה את זה.....אולי תתפסי קצת גובה. אבל השעה רק שתיים... וולף: זאת בדיוק הנקודה!!! לא הבנתי.... וולף: *מתוסכלת*

lori4

New member
את חייבת להוציא חלק מהתיסכולים....

האלה שלך...זה בריא! וולף: אני לא מתוסכלת!!! אבל ההודעה הקודמת אמרה... וולף: למה את מקשיבה להודעות!!! אולי כי הם שלי??? וולף: אני הפיצול שלך!!! ואת לא מקשיבה לי!!! טוב....אההה

lori4

New member
וולף: את קוראת לי מתוסכלת.....

טוב את באמת כזאת!!! וולף: את מוכנה להפיסק לקטוע אותי?! בטח...מה שתגידי.... וולף: את שוב עושה את זה!!! אופס סליחה... וולף: די!!!!! אה...וולף? וולף: מה? מה היה המשך המשפט? וולף: את חושבת שאני זוכרת???

lori4

New member
המחשבה עברה במוחי, כן.

וולף: טוב אז אני לא!!! בסדר, אין צורך להתעצבן... וולף:אני לא מתעצבנת!!! וגם אין צורך לצעוק... וולף:אני לא....תשכחי מזה... וולף לאן את הולכת? וולף?! תחזרי הנה! וולף!!

למעלה