לצערי
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 1/12/05 #14 ביחי אפשר לשאול שאלה............./images/Emo35.gif למה פתחת היום שני שירשורים של בוקר ולילה טוב
א אביחי 33 New member 1/12/05 #15 זה השרשור של היום. והשני זה של אתמול. פשוט אל תקפיצו שרשורים של ימים קודמים.זה סתם מבלבל. מהיום נדע, שכל שרשור נכתוב עליו תאריך, כדי שלא נתבלבל.
זה השרשור של היום. והשני זה של אתמול. פשוט אל תקפיצו שרשורים של ימים קודמים.זה סתם מבלבל. מהיום נדע, שכל שרשור נכתוב עליו תאריך, כדי שלא נתבלבל.
פ פ ל ו ר י ס יי נ ט ה New member 1/12/05 #17 אוקי... אבל אני לא מבינה../images/Emo70.gif כי התסתכלתי בתאריכים ושניהם היו 30\11... מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה
אוקי... אבל אני לא מבינה../images/Emo70.gif כי התסתכלתי בתאריכים ושניהם היו 30\11... מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/12/05 #19 כי../images/Emo26.gif ביחי פתח את השרשור של אתמול אתמול בבוקר, ואת של היום אתמול הערב
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/12/05 #28 חזרתי מהסמינר!../images/Emo110.gif היה ממש נורא.. אבל לא נורא העיקר אני בבית געגגגתי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 1/12/05 #30 אני אספר כבררר../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif גמני געגגתייייייי
ה הדסי מתה על אגמי New member 2/12/05 #33 מיכקילימיצקילייפהשליייי../images/Emo24.gif את לא יודעת כמה התגעגעתי!!!!!!!! תשאלי את ביחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא יודעת כמה הוא סובל שאת הולכת
מיכקילימיצקילייפהשליייי../images/Emo24.gif את לא יודעת כמה התגעגעתי!!!!!!!! תשאלי את ביחי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא יודעת כמה הוא סובל שאת הולכת
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 2/12/05 #34 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif באמת? מסכן כפרעליייייייך