*11\30
א אביחי 33 New member 1/12/05 #1 שרשור לילה(../images/Emo29.gif) ובוקר(../images/Emo42.gif)טוב חברים להצביע במסך הזהב שוב ושוב אני מזכיר לכם (יש קישור בחתימה שלי ) מחר אולי תהייה לכם הפתעה ממני בפורום נקווה שזה ייצא לפועל מי שהולך לישון שיהיה לילה טוב ומי שקם רק עכשיו, שיהיה יום מקסים
שרשור לילה(../images/Emo29.gif) ובוקר(../images/Emo42.gif)טוב חברים להצביע במסך הזהב שוב ושוב אני מזכיר לכם (יש קישור בחתימה שלי ) מחר אולי תהייה לכם הפתעה ממני בפורום נקווה שזה ייצא לפועל מי שהולך לישון שיהיה לילה טוב ומי שקם רק עכשיו, שיהיה יום מקסים
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/12/05 #3 מישו מוכן להסביר לי למה חם בחורף../images/Emo46.gif שונאתתת קיץ!!! אין לי היום ביה"ס, ננה בננה אני רק ינוח היום התעוררתי מרטט של הפלא שלי.. .מישו מוכן להסביר לי גם איך זה הגיוני
מישו מוכן להסביר לי למה חם בחורף../images/Emo46.gif שונאתתת קיץ!!! אין לי היום ביה"ס, ננה בננה אני רק ינוח היום התעוררתי מרטט של הפלא שלי.. .מישו מוכן להסביר לי גם איך זה הגיוני
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/12/05 #4 סימן שאלה../images/Emo3.gif אההה ובוקר טוף לכולם והמשך יום מקסים אה ויום כמובן של הצבעות ביחייי או מישו.. אני צריכה להביא למישו איזה 4 תעודות זהות שהשגתי כי מהחשב שלי לא נכנס לאתר של מסך הזהב לא יודעת מה יש לו , כדי שהוא יצביע , זה יכול להיות או יאיר או אביחי, הם בערך היחידים שלא בוגדים עם נינט
סימן שאלה../images/Emo3.gif אההה ובוקר טוף לכולם והמשך יום מקסים אה ויום כמובן של הצבעות ביחייי או מישו.. אני צריכה להביא למישו איזה 4 תעודות זהות שהשגתי כי מהחשב שלי לא נכנס לאתר של מסך הזהב לא יודעת מה יש לו , כדי שהוא יצביע , זה יכול להיות או יאיר או אביחי, הם בערך היחידים שלא בוגדים עם נינט
י יעל 13 New member 1/12/05 #6 צהריםםםם היום אני בתל אביב בהבימה..מאחורי הקלעים...בגלל שאני לומדת דרמה אז לוקחים אותנו ואני גם מנצלת את ההודעה לבדיקת חתימה
צהריםםםם היום אני בתל אביב בהבימה..מאחורי הקלעים...בגלל שאני לומדת דרמה אז לוקחים אותנו ואני גם מנצלת את ההודעה לבדיקת חתימה
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/12/05 #8 יעלי../images/Emo26.gif ממתי את בפורום וכע חתימה מושלמת תראי את שלי
י יעל 13 New member 1/12/05 #10 כתבתי כאן כמה פעמים../images/Emo3.gif ואם זה לא היה רשמי אז עכשיו אני בפורום
E eynav16 New member 1/12/05 #7 בוקר טובבבבבבב../images/Emo42.gif אין לי מושג מה אני עושה ערה בשעה 10 בבוקר... |עייף|
ה הדסי מתה על אגמי New member 1/12/05 #9 אין לך ביה"ס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
א אביחי 33 New member 1/12/05 #12 צהרים טובים../images/Emo42.gif קיבלתי 61 באנגלית חפיף. אממממ אני רואה שכמה הצטרפו לפורום הדס אני אשמח להשתמש בת"ז שלךך המשך יום מקסים
צהרים טובים../images/Emo42.gif קיבלתי 61 באנגלית חפיף. אממממ אני רואה שכמה הצטרפו לפורום הדס אני אשמח להשתמש בת"ז שלךך המשך יום מקסים