שרשור לילה
ובוקר
טוב

אביחי 33

New member
שרשור לילה../images/Emo1.gif../images/Emo41.gifובוקר../images/Emo42.gifטוב../images/Emo9.gif

לכל מי שהולך כעת לישון שיהיה לילה מקסים
ולכל מי שקם רק עכשיו שיהיה, יום מקסים לאללה

אביחי 33

New member
בוקררררררר../images/Emo42.gif

היום אני בבית להצביע בכל הת"ז שיש לי של אגם
יום הצבעות אני קורא ליום הזה
שיהיה יום מקסים לכולם

בוקר+../images/Emo13.gif

השתחררנו אחרי שעה שלישית
אני עדיין לא קולטת את זה
בהצלחה לכל המבחנים ומגישי העבודות
הדס
ועוד משו, להצביע כמה שיותר לטקס מסך הזהב אין עוד הרבה זמן, תתאמצו כמה שיותר ותנוחו ביום ראשון

אני גם מאושרת בשבילך../images/Emo13.gif

גם אני אהיה ככה שאני אפגוש את אגם בפעם הראשונה
אם יקרה דבר כזה כמובן

limor132

New member
הדס../images/Emo26.gif

אל תתיאשי אני אומרת לך זה עוד יקרה מתישהו... גם אני לא האמנתי שאני אפגוש אותה(למרות שלא פגשתי אותה ממש באופן אישי אלא במפגש מעריצים רק לשניה אבל עדיין זה נקרא שפגשתי אותה חחח ) קיצר אל תתיאשי..
כי "לפעמים חלומות מתגשמים"(אביחי סוריי שגנבתי לך את זה..)

חחחח../images/Emo26.gif

להתחיל לספר לך את כל הפעמים שהייתי יכולה לפגוש אותה אבל משו "במקרה" קרה
אוף זה מעצבן אותי, ואני יחזור שוב על סיפור שאני תמיד מספרת
הייתי שנה ומשו בחוג של ברכה צמח (בגבעתיים) חוג ג'אז.. ובחופש הגדול עזבתי, ופתאום בסוף החופש הגדול חברה שלי שנשארה בחוג מצלצלת אלי ואומרת לי :"הדס, אגם, חוג, ברכה, לא יכולה לדבר, ביי" עוד לפני שאמרתי לה להביא לי לדבר עם אגם היא ניתקה
ואז אחרי דקה צלצלתי אליה ושאלתי אותה עם אגם עדיין שם ואם אני יכולה לבוא והיא אמרה לי לעעעע, היא הלכה כבר
אתם קולטים???, אם הייתי נשארת בחוג עוד איזה חודש הייתי פוגשת אותה ולהרבה זמן כי היא ממש הית איתם איזה שעה בתוך הסטודיו באותו חדר וממש ישבה מולם כולה איזה 10 בנות! והנה התמונה של הקבוצה עם אגם

limor132

New member
../images/Emo8.gifלא נורא...

תבוא הזדמנות אחרת אל דאגה... (אני מבינה אותך שזה מעצבן אבללל אין מה לעשות חוץ מלהמשיך להאמין ולקוות שתפגשי אותה..)

למעלה