אחרי הפרק הזה אני בטוחה שהוא אדם קשה לעיכול ובלתי נסבל.רוצה להגיד לכם שאחרי הפרק הזה - התאהבתי ביהודה
אחרי הפרק הזה אני בטוחה שהוא אדם קשה לעיכול ובלתי נסבל.רוצה להגיד לכם שאחרי הפרק הזה - התאהבתי ביהודה
הוא קשה, אבל לא משעמם איתו.אחרי הפרק הזה אני בטוחה שהוא אדם קשה לעיכול ובלתי נסבל.
את לא מרגישה טוב?רוצה להגיד לכם שאחרי הפרק הזה - התאהבתי ביהודה
השף המאיים מתבכיין כרגע אז יש מצב שאתה צודקאיך שחזרו יהודה וגו'זי דיברו על מטבח,לבשל משהו... יש מצב שלינור וגל כמנהלות הבית הטילו על על יהודה וגו'זי להיות אחראים על הבישול בבית. שטיפת כלים גם..
שיהיו...הזדמנות מעולה לגרום לאנשים נוספים להתחסן...הייתי מראה את החיסון שלהם בפרק.זה לא סיכון לחסן אותם והם יהיו עם תופעות לוואי?
לא,כנראה שהדיירים קיבלו מידע מבחוץ (אולי מגל ולינור) כי דניאל אמר שהם נכנסו היו מיליון מיליון וחצי חיסונים.
כי אי אפשר לבנות חודש אחרון על אלמוג לא נכנסת עם יהודה לבריכה.לא מבינה למה מכניסים אותן שוב פעם לבית, הקהל בחר להדיח אותן, לינור הודחה בכלל פעמיים, אז למה להחזיר אותן שוב?. דיי נמאס כבר מהשטויות של ההפקה בעונה הזאת, כל פעם הם עושים משהו אחר וזה תמיד לטובת דיירים מגעילים ומעצבנים כמו לינור ורמי. אפילו נתנו לרמי להיות היחיד בבית שמקבל ראיון מהבית. יש פה משהו ממש מסריח ולא הוגן.
אתה מדבר כאילו לינור וגל מעניינות מישהו. למה מכל המודחים להכניס דווקא אותן?, הן מהדיירות הלא מעניינות שנשארו בעיקר כי לא העמידו אותן להדחה. אם כבר כדאי להחזיר למשימה דיירים שלא קיבלו הזדמנות והודחו בהדחות הראשונות ולא קיבלו כרטיסי זהב.כי אי אפשר לבנות חודש אחרון על אלמוג לא נכנסת עם יהודה לבריכה.
אם בחרו להחזיר אותן, זה אומר שההפקה חושבת שהן יותר מעניינות מהדיירים שהודחו עד כה או שלפחות, הן יכולות לייצר יותר עניין משאר המודחים.אתה מדבר כאילו לינור וגל מעניינות מישהו. למה מכל המודחים להכניס דווקא אותן?, הן מהדיירות הלא מעניינות שנשארו בעיקר כי לא העמידו אותן להדחה. אם כבר כדאי להחזיר למשימה דיירים שלא קיבלו הזדמנות והודחו בהדחות הראשונות ולא קיבלו כרטיסי זהב.
על פי מה ההפקה החליטה את זה בדיוק?. לינור הודחה פעמיים ועוד מול דיירים כמו אופיר, אף אחד כמעט לא הצביע לה. גם גל בקושי הייתה מועמדת להדחה ויצאה מול דייר משעמם כמו ליאור. אין שום אינדיקציה שיש בהן עניין, במיוחד לא לינור שחוץ מלהיות חיית מחמד של רמי אין מה לזכור ממנה בכלל.אם בחרו להחזיר אותן, זה אומר שההפקה חושבת שהן יותר מעניינות מהדיירים שהודחו עד כה או שלפחות, הן יכולות לייצר יותר עניין משאר המודחים.
1. היא לא הודחה מול אופיר, הוא לא עמד להדחה. היא הודחה מול חדשים כי ג'וזי לא עמד להדחה ותומכיו עשו הכל כדי להדיח אותה.על פי מה ההפקה החליטה את זה בדיוק?. לינור הודחה פעמיים ועוד מול דיירים כמו אופיר, אף אחד כמעט לא הצביע לה. גם גל בקושי הייתה מועמדת להדחה ויצאה מול דייר משעמם כמו ליאור. אין שום אינדיקציה שיש בהן עניין, במיוחד לא לינור שחוץ מלהיות חיית מחמד של רמי אין מה לזכור ממנה בכלל.
1. היא הודחה מול חדשים ודיירים משעממים, פעמיים!. חצי מהבית היה מועמד בהדחה השניה שלה אז מה הקשר ג'וזי?. וכן אני חושבת שאופיר כן היה מועמד בהדחה הזאת, לפי ויקיפדיה אופיר היה מועמד בהדחה השניה בשבוע ה11, ההדחה האחרונה של לינור. וחוץ מזה יהודה היה מועמד להדחה וכנראה שרוב המצביעים של ג'וזי הצביעו ליהודה.1. היא לא הודחה מול אופיר, הוא לא עמד להדחה. היא הודחה מול חדשים כי ג'וזי לא עמד להדחה ותומכיו עשו הכל כדי להדיח אותה.
2. להפקה אינדיקציה משלהם, כל מה שאכפת להם זה רייטינג. אם החליטו על שתיהן, הם חושבים שהן יספקו את הסחורה.
הפרקים של לינור ורמי למשל לפני שלינור הודחה, הביאה אחוז גבוה של רייטינג ועשה הד תקשורתי מאוד גדול סביב הנושא והקשר שלהם.
לא בטוח.אם בחרו להחזיר אותן, זה אומר שההפקה חושבת שהן יותר מעניינות מהדיירים שהודחו עד כה או שלפחות, הן יכולות לייצר יותר עניין משאר המודחים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.