ראש גזר 6789809896
Well-known member
למה כי צבועים איתו ואומרים לו שמח שנשארת וכשמאחורי הגב מתים שהוא ילך ובעיקר תום שטוען שנמאס לו לראות את גוזי וקאריןג׳וזי מתחיל לאבד את זה עלה לו קצת, שינחת
למה כי צבועים איתו ואומרים לו שמח שנשארת וכשמאחורי הגב מתים שהוא ילך ובעיקר תום שטוען שנמאס לו לראות את גוזי וקאריןג׳וזי מתחיל לאבד את זה עלה לו קצת, שינחת
בדיוק.. הם הכי צבועים איתם, כל היום מרכלים על שניהם.. לא יאומן איך חבורת גברים נטפלת כך לילדה בת 22 והיא בכלל לא מזכירה אותם בשיחות שלה.. פשוט הזוי.. היא הרוויחה את הקול שלי ושל מי שבסביבתי רק בגלל ההתנהגות של דרור אורן ותוםלמה כי צבועים איתו ואומרים לו שמח שנשארת וכשמאחורי הגב מתים שהוא ילך ובעיקר תום שטוען שנמאס לו לראות את גוזי וקארין
קארין על זה אפשר להירגעמדאיג אותי שאלמוג מקבלת כל כך הרבה זמן מסך על חשבון הותיקים... אוי ואבוי אם היא תשתחל לגמר
לא קשור למה שכתבת עכשיו, אבל.....התקשרתי למשרד הבריאות., החליטו בזכותי בסוף לא להכניס אותן, יישארו בסוויטה, הודו לי שאני אזרחית אחראית
חלום בלהות שניקרא קרטאחנהגוזי שמור את הסכין אצלך ביד גם במיטה שאתה הולך לישון לך תדע מתי תבוא עליך זאת עם פה של הקרטל
לא הוא לא אוהב צביעות אם מישהו בא ואומר לו תודה שנשארת והוא לא באמת רוצה שיאשר למה שהוא יהיה עם זה בסדרג'וזי מגזים עם ההתקרבנות שלו לא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.