** שרשור לילה 2 - היום ה110 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

DRORIKO82

Well-known member
הראש שלי כבר בעונה החורף. מעניין איזה טייפקאסטים יכניסו. מן הסתם יחפשו את ארז איסקוב הבא אבל האמת שהטייפקאסט של הדוש שאוהב לשחק בנשים מופיע כל עונה, איסקוב פשוט שכלל את זה, למצוא עוד אחד כמו ארז יהיה מאד קשה. יחפשו גם את המוגרבי הבא אבל את זה יותר קל למצוא. מן הסתם גם יחפשו את מאור הבאה, האמת שניסו להביא כזאת כבר בכניסה השניה(יוכי). יחפשו גם יורשת לשלקה אבל את זה כמעט בלתי אפשרי למצוא, שלקה זאת דמות שמעולם לא היתה באח, ניסו להביא לה חיקויים בכניסה השניה(שירז ומושיקו) אבל זה לא זה.

הראש שלי כבר בעונה החורף. מעניין איזה טייפקאסטים יכניסו. מן הסתם יחפשו את ארז איסקוב הבא אבל האמת שהטייפקאסט של הדוש שאוהב לשחק בנשים מופיע כל עונה, איסקוב פשוט שכלל את זה, למצוא עוד אחד כמו ארז יהיה מאד קשה. יחפשו גם את המוגרבי הבא אבל את זה יותר קל למצוא. מן הסתם גם יחפשו את מאור הבאה, האמת שניסו להביא כזאת כבר בכניסה השניה(יוכי). יחפשו גם יורשת לשלקה אבל את זה כמעט בלתי אפשרי למצוא, שלקה זאת דמות שמעולם לא היתה באח, ניסו להביא לה חיקויים בכניסה השניה(שירז ומושיקו) אבל זה לא זה.
תהיה ישר עוד עונה?

Aye123

Well-known member
במסגרת ה״מודעות העצמית״ שיש ליובל בשפע (ציניות גמורה)

ממה שאמרו לי תרצה שאלה אותו אם הוא לא עצוב על ההדחה והוא נפנף אותה בזה שלוקח לו זמן להבין.

אותו אחד שביקר את שני מבוקר עד ערב על זה שהיא לא הראתה קושי אחרי פרידה וש״כל בן אדם נורמלי״ כן יראה (מי מספר לו שכל אחד חווה דברים אחרת, בלי קשר אליהם)

אבל אם נלך לפי הדעה של יובל- אז למיטב ידיעתי גם כמעט כל בן אדם יראה עצב כשבן אדם כל כך קרוב מודח.

אבל ליובל מותר הכל, והכל יהיה לגיטימי והגיוני ומקסים.
חוסר מודעות עצמית זו תכונה מחרידה בבני אנוש

מצב
הנושא נעול.
למעלה