חובה להביא את הפסיכיאטר מהמשפט של דפ לאבחן אותהיותר הזוי היתה ההפתעה על פניה במעגל כשריווה קראה לה אנטיפתית ודניאל הוסיף שיש פעמים שהוא מפחד לגשת אליה
החוסר מודעות זה גם חלק בולט באישיות הנרקסיסטית שלה
היא לא על הקו לגמריייותר הזוי היתה ההפתעה על פניה במעגל כשריווה קראה לה אנטיפתית ודניאל הוסיף שיש פעמים שהוא מפחד לגשת אליה
החוסר מודעות זה גם חלק בולט באישיות הנרקסיסטית שלה
איך שהיא התקרבה לדניאל....אני חושבת שיש בה גם את אותה אלימותדניאל קנה את עולמו מבחינתי. סוף סוף מצא את הקול שלו.
ודיאן - מחרידה ככל שתהיה לא מפחידה אותי כמו נתנאל. Sob story לא מצדיק אלימות מתפרצת.
אני לא חושבת אני בטוחה שהיא מסוגלת לאלימות פיזיתאיך שהיא התקרבה לדניאל....אני חושבת שיש בה גם את אותה אלימות
פשוט כי הוא גבר זה נראה יותר בולט לעין
אני חושבת שהיא דווקא פינצ'רית.. תבוא תנבח בפרצוף אבל לא תעשה כלום. המבטים השקטים ותנועת הרובה שלו מלחיצים אותי יותר.איך שהיא התקרבה לדניאל....אני חושבת שיש בה גם את אותה אלימות
פשוט כי הוא גבר זה נראה יותר בולט לעין
אהבתי את בוני וקליידאני חושבת שהיא דווקא פינצ'רית.. תבוא תנבח בפרצוף אבל לא תעשה כלום. המבטים השקטים ותנועת הרובה שלו מלחיצים אותי יותר.
ממש בוני וקלייד
אמן!מקווה שבמשימה הבית יחולק ל-
קבוצה אחת - דיאן, פינגווין, חדש, אליאב, בר, שחף, ומרינה.
והופ לתקוע במעלית לכמה ימים.
מקווה שבמשימה הבית יחולק ל-
קבוצה אחת - דיאן, פינגווין, חדש, אליאב, בר, שחף, ומרינה.
והופ לתקוע במעלית לכמה ימים.
הוא מזמין במבהאיך לא מפריע לנתנאל שחברה שלו מזמינה לעצמה שמן שיזוף בזמן שיש לו אישיוס עם אוכל ולא דואגת לו לאוכל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.