מתה על רגעי הזוגיות הקסומים של דיאן ונתנאל🥰
Psy Bear Well-known member 27/6/22 #119 אני לא מבין על מי הם עובדים עם הכעס על החבאת אוכל? זה רק הם שם. למי הם מספרים את הסיפורים האלו יום אחרי שהחביאו חלב? כשנתנאל ליטרלי כל יום מחכה שכולם ילכו לישון כדי לבלוס טוסטים על ימין ועל שמאל?
אני לא מבין על מי הם עובדים עם הכעס על החבאת אוכל? זה רק הם שם. למי הם מספרים את הסיפורים האלו יום אחרי שהחביאו חלב? כשנתנאל ליטרלי כל יום מחכה שכולם ילכו לישון כדי לבלוס טוסטים על ימין ועל שמאל?
ר רכות מפנקת Well-known member 27/6/22 #120 מה נסגר.. לא מבינה.. מה נסגר... הגמל לא רואה ת'דבשת מי אוכל.ת כבר 21 לילות כל לילה ב 2-3 לפנות בוקר כשכולם ישנים?
מה נסגר.. לא מבינה.. מה נסגר... הגמל לא רואה ת'דבשת מי אוכל.ת כבר 21 לילות כל לילה ב 2-3 לפנות בוקר כשכולם ישנים?
איבונה3 Well-known member 27/6/22 #131 נכתב ע"י josh08: לנתנאל יש פרצוף שאומר אני אכלתי את הפסטה. לחץ כדי להרחיב... הוא השתין במכנסיים מרוב פחד
נכתב ע"י josh08: לנתנאל יש פרצוף שאומר אני אכלתי את הפסטה. לחץ כדי להרחיב... הוא השתין במכנסיים מרוב פחד
A alesandro2 Well-known member 27/6/22 #128 מרינה מפחדת מדיאן לה היא לא עושה רגשי להיפך, דיאן מצווה מרינה מתייצבת
haya sol Well-known member 27/6/22 #133 גב' מודעות אומרת על אחרים 0 מתי היא והבאטלר שלה שטפו כלים סידרו או הכינו אוכל לאחרים?
ר רכות מפנקת Well-known member 27/6/22 #135 זו עונה יוצאת דופן מבחינה העיסוק באוכל... לא היה דבר כזה באח הגדול