לילה טוב
אולי איזה פרומו ירמוזמי יודח? הזיה שאין לנו מושג. ההדחה ביום רביעי?
כמוני כמוךכמה מסקנות שלי מהפרק:
יוכי פשוט נחש. שמחה שתרצה קלטה אותה גם אם לא ידעה להסביר בלי מילים
שירז פשוט לא מעניינת
ויובל אסטרטג של החיים
קבלייד ענוגה.
זה מה שאני זקוקה כדי
להזדכך.
אמן אמן ויוכי תודח ברביעי.מתפללת שיוכי תודח ברביעי ושחלילה לא תרצה
וגם האמנתי לשי חי המיתולוגי שסיפר שבגיל 6 סבל מהתעללויות בביה"ס והוריו שלחו אותו לאומנויות לחימה. בחדר האח שיתף שלא היו לא חברים וכשתחברו אליו שם בבית האח והוא אליהם הוא התחבט בשאלה מה הוא עשה כדי שיהייה ראוי לחברות הזאת והרגיש שצריך להצדיק אותה. הוא אמר שהעדיף להשאר לבד כדי לא להתייסר עם כל השאלות המטרידות האלה.אני מאמינה לשירז כשם שהאמנתי לאופק כשסיפר שקשרו אותו לעץ
כשם שהאמנתי לחן כשדיבר במטבח עם שון
אני לא אוהבת את שירז באופן כללי אבל היא ריגשה אותי בפרק
וזהו
שי חי היה ונותר הדייר האהוב עליוגם האמנתי לשי חי המיתולוגי שסיפר שבגיל 6 סבל מהתעללויות בביה"ס והוריו שלחו אותו לאומנויות לחימה. בחדר האח שיתף שלא היו לא חברים וכשתחברו אליו שם בבית האח והוא אליהם הוא התחבט בשאלה מה הוא עשה כדי שיהייה ראוי לחברות הזאת והרגיש שצריך להצדיק אותה. הוא אמר שהעדיף להשאר לבד כדי לא להתייסר עם כל השאלות המטרידות האלה.
גם עלי צפיתי בסצנה המדוברת והתמוגגתי שם קיבלתי את התשובות למה נשאבתי לאח הגדול ומה חיפשתי בדמות זה היה זה לגמרי...מאז אם הזכרון לא מטעה זה לא הגיע אף פעם לקליימקס כזה עוצמתי מבחינתי. עדיין מחפשת את זה בדמויותשי חי היה ונותר הדייר האהוב עלי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.