חל איסור מוחלט להשתמש בחטופים לשם הדגמות או המחשות בנוגע לתכנית!!!!!
כנ"ל גם מה שקרה בשבת הנוראית.
תתנהגו בהתאם!
לילה טוב
כנ"ל גם מה שקרה בשבת הנוראית.
תתנהגו בהתאם!
לילה טוב
לא...הלוואי, מאמינה שכןהפסקת לרשום שון למיליון, כנראה מקומו מובטח בגמר.
המועמדים שלך לא מגיעים לגמר?לא...הלוואי, מאמינה שכן
פשוט ממש עצבן אותי מה שקרה
(לא נועלת)
האמת שתמיד כן...המועמדים שלך לא מגיעים לגמר?![]()
הוא דיבר על מישהי אחרת שהיא חברת ילדות ובסוף היה ביניהם קטע.@KAPSULA1 הוא קורא לבת אל החברה הכי טובה שלו למרות שהיא נשואה לחבר שלו
לא הייתי גבר. אני אישה ואצלי זה לא יכול לקרות, בשום מצב בלי משיכה.כגבר אני יכול להגיד לך... בעברי לפניי שהכרתי את אשתי, לא חייב שתהיה לך משיכה עם אישה כדיי שתהיה איתה באקט חד פעמי.
אני לא מסכים עם איסקוב כי אני חושב שזה אפשרי לקיים חברות בין גבר ואישהלא הייתי גבר. אני אישה ואצלי זה לא יכול לקרות, בשום מצב בלי משיכה.
אז בעצם אתה מסכים עם איסקוב.
אני זוכרת שהייתי בפרידה עם בנזוג , תקופה משמעותית הוא מעולם לא התקרב לחברות שלי. בלי קשר הוא היה יחודי, מעולם לא הלך עם מישהי שלא מצאה חן בעיניו ממש רק לשם הזרימה. כנראה יש ויש
בהחלט אפשרי. יש המון חברויות גבר ואישה ללא כוונה מינית.אני לא מסכים עם איסקוב כי אני חושב שזה אפשרי לקיים חברות בין גבר ואישה
אני מסכים איתו בזה שאני יכול להבין למה הבן או הבת זוג יכולים להתנגד לדבר כזה.
כנס למסריםאני לא מסכים עם איסקוב כי אני חושב שזה אפשרי לקיים חברות בין גבר ואישה
אני מסכים איתו בזה שאני יכול להבין למה הבן או הבת זוג יכולים להתנגד לדבר כזה.
הא . בסדר. לא קישרתי. חשבתי שהמשפחה שלו ממדרת אותה. כי גם היא בעד ארז.שאלת למה מאי לא הוזמנה לעובד בכפר עם מוגרבי שלקה חן והחבורה של איסקוב @KAPSULA1
התשובה פשוטה
כי חן שם
היא אמרה שלא תדבר איתו בחיים
הם לא יזמינו אותה.הא . בסדר. לא קישרתי. חשבתי שהמשפחה שלו ממדרת אותה. כי גם היא בעד ארז.
זה כמו מן מפגש הכרות ותמיכה בארז
מאי ממש תומכת באיסקוב, איזה 4 סטורים מושלמים היום, עם הסבר הכי יפה וכנה ששמעתי, הכי משכנע. גם לי זה צרם שמאי לא חלק ממפגש שהזה, יחד עם זאת אני גם חושבת שזה בגלל חן.שאלת למה מאי לא הוזמנה לעובד בכפר עם מוגרבי שלקה חן והחבורה של איסקוב @KAPSULA1
התשובה פשוטה
כי חן שם
היא אמרה שלא תדבר איתו בחיים
עריכה: בחיים נשמע קצת דרמטי אז הרגשתי רגע צורך לערוך כי לא זוכרת אם אמרה בחיים
אבל היה מאוד ברור שהיא מאוד התאכזבה מחן ואמרה שהיא לא מעוניינת לדבר איתו
יכול להיות הכל. הם כולם הגיעו למפגש עם ההורים שלהם, מלא חברים וגם הזמר שרקי היה שם. זה מה שראיתי מהסטוריסמאי ממש תומכת באיסקוב, איזה 4 סטורים מושלמים היום, עם הסבר הכי יפה וכנה ששמעתי, הכי משכנע. גם לי זה צרם שמאי לא חלק ממפגש שהזה, יחד עם זאת אני גם חושבת שזה בגלל חן.
היום מאי העלתה תמונה משיחת וידיו שלה עם מוגרבי עם כותרת " המדומיין " אז אולי נעשה ניסיון להביא גם את מאי למפגש והיא בחרה שלא להשתתף. אולי היא מרגישה לא רצויה, לא רוצה להדחף. נותנת את התמיכה שלה בלי שצד השני יתן לה פידבק. איסקוב ביקש ממאי להרים לו לפני היציאה, אז למרות שמבחינת כל השאר מאי לא רצויה, היא עושה את מה שמרגיש לה לנכון.
כן, אני גם ראיתי וגם לי זה צרם שמאי לא הייתה שם, האמת נעלבתי בשבילה. למרות שלדעתי הבחירה לא לקחת חלק באירוע הוא שלה, בגלל חן ואפילו שלקה, שגם ממנה מאי מאוכזבת.יכול להיות הכל. הם כולם הגיעו למפגש עם ההורים שלהם, מלא חברים וגם הזמר שרקי היה שם. זה מה שראיתי מהסטוריס
מקווה שהזמינו אותה, לפחות בשביל הכבוד. לפחות בשביל כל ההרמות שהיא עודה עבורו, הפירגון והתמיכה. לא יפה אם לא, ולא קשור לחן. הם לא חייבים לדבר, זה מפגש עם המון אנשים.כן, אני גם ראיתי וגם לי זה צרם שמאי לא הייתה שם, האמת נעלבתי בשבילה. למרות שלדעתי הבחירה לא לקחת חלק באירוע הוא שלה, בגלל חן ואפילו שלקה, שגם ממנה מאי מאוכזבת.
שוב בכלל שמאי שיתפה את התמונה משיחת וידיאו שלה עם מוגרבי, אני משערת שהיא הוזמנה לאירוע, יחד עם זאת לא יכלה להגיע כי בדיוק קבעה להיפגש עם חברה . ( סטורי של מאי)![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.