לדעתי באמת נגלה מחר או מחרתיים לפי השיתופים שתעשה בטיקטוקאני צפיתי בסטורי הלפני אחרון איזה 10 פעמים! אנשים עונה שלמה ניסו להוציא אותה שקרנית והשקרים שהיא מגלה עכשיו.
אמא שלה בקשר מאוד קרוב עם המשפחה של יובל, באחד מסטורים מאי מתקשרת למישהו ואומרת שישנה שלושה חודשים. אולי באמת אמא ניסתה להוריד את מאי מלהכריז שאיסקוב הזוכה שלה. אולי זה הסרטון של שלקה , איסקוב ומוגרבי - על לילה אחד, החלב וכל זה. אולי בכללי על החבורה ההיא. אני מנסה לגלול בטיקטוק על מנת להבין מה זה יכול להיות?
כי זה מה שהצופים רוצים כרגע. ריכולים מהבית, היא צריכה לנצל את המומנטום. והרבה מודחים עשו את זה .אני חייבת להגיד שההתעסקות של מאי בכל מה שהיה בתוך הבית כשהיא משתפת גם את העוקבים בכל פלוץ זה כבר מביך . מה עם להתעסק בבחוץ, בלהרים את עצמה
מה ייתן לה לדוש בכל החרא מבית האח
יש לענות לשאלות ששואלים אותה בראיונות וכו ויש לדון בקבוצה שלה עם תומכים או על גבי הסטורי.
בקטע הזה בהחלט ניכר שהיא בת 19
זה לא מה שמאי עושה, היא לא מספרת דברים שלא יודעים על האח וכאלה. היא מתעסקת בפומבי במי אמר עליה מה וכמה אמרו עליה ודרמות מיותרות. כמו עכשיו עם שקרים שגילתהכי זה מה שהצופים רוצים כרגע. ריכולים מהבית, היא צריכה לנצל את המומנטום. והרבה מודחים עשו את זה .
מושיקו (זוכרים שהיה אחד כזה) , פעם ביומיים מעלה סרטון "5 דברים שלא ידעתם שיש באח הגדול", כי אם הוא יעשה סרטון איך הוא אוכל סטייק,
זה לא מה שישאיר את הצופים. מה שיש לו להציע כרגע , זה "תישארו איתי, אני בהמשך אחשוף סודות מהבית".
עונה באיחור, אני לא פה כל הזמן. התכוונתי לא בהכרח לספר "סודות" , זה כל מה שקשור לאח. בשביל ה"צופים" האנשים בטיקטוק , יש דרמה. ראיתי את פשוט את התגובות , אנשים רושמים שהם נהנים מהביפ (שלה ושל אנה), היא נותנת לה המשך לאח הגדול, רק שהריבים מחוצה לו. וכיוון שזה הטיקטוק, י הרבה מתעניינים.זה לא מה שמאי עושה, היא לא מספרת דברים שלא יודעים על האח וכאלה. היא מתעסקת בפומבי במי אמר עליה מה וכמה אמרו עליה ודרמות מיותרות. כמו עכשיו עם שקרים שגילתה
מאי טוענת שיש דברים על הפרק, פרויקטים, היא תספר בהמשך, הייתה לה פגישה עם הסוכנת ואיש סושיאל שלה.אני חייבת להגיד שההתעסקות של מאי בכל מה שהיה בתוך הבית כשהיא משתפת גם את העוקבים בכל פלוץ זה כבר מביך . מה עם להתעסק בבחוץ, בלהרים את עצמה
יש לענות לשאלות ששואלים אותה בראיונות וכו ויש לדון בקבוצה שלה עם תומכים או על גבי הסטורי.
אני ממש לא חושבת ככהאני חייבת להגיד שההתעסקות של מאי בכל מה שהיה בתוך הבית כשהיא משתפת גם את העוקבים בכל פלוץ זה כבר מביך . מה עם להתעסק בבחוץ, בלהרים את עצמה
נכוןשירז יותר גרועה משלקה
היא מטומטמת בפני עצמה צורחת נון סטופזה רק אני או ששירז מנסה לחקות את שלקה?
אתה מאמין שהיא בגמר? אוי ואבויהיא מטומטמת בפני עצמה צורחת נון סטופ
עלה לה
עד הגמר זה רק יהיה יותר גרוע
וואו לכו תדעו, שירז עוד עלולה לזכות במיליון באופן מקרי לחלוטיןהיא מטומטמת בפני עצמה צורחת נון סטופ
עלה לה
עד הגמר זה רק יהיה יותר גרוע
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.