** שרשור לילה - היום ה105 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Tallo_M

Well-known member
אני צפיתי בסטורי הלפני אחרון איזה 10 פעמים! אנשים עונה שלמה ניסו להוציא אותה שקרנית והשקרים שהיא מגלה עכשיו.
אמא שלה בקשר מאוד קרוב עם המשפחה של יובל, באחד מסטורים מאי מתקשרת למישהו ואומרת שישנה שלושה חודשים. אולי באמת אמא ניסתה להוריד את מאי מלהכריז שאיסקוב הזוכה שלה. אולי זה הסרטון של שלקה , איסקוב ומוגרבי - על לילה אחד, החלב וכל זה. אולי בכללי על החבורה ההיא. אני מנסה לגלול בטיקטוק על מנת להבין מה זה יכול להיות?
לדעתי באמת נגלה מחר או מחרתיים לפי השיתופים שתעשה בטיקטוק
היא אוהבת לשתף סרטונים שלה עם החברים מהבית שהיא אוהבת

במידה והיא ממש נפגעה, היא אוהבת לפעמים לשתף סרטונים מעט ׳משחירים׳ כמו שעשתה עם אנה וחן

Aye123

Well-known member
אני חייבת להגיד שההתעסקות של מאי בכל מה שהיה בתוך הבית כשהיא משתפת גם את העוקבים בכל פלוץ זה כבר מביך . מה עם להתעסק בבחוץ, בלהרים את עצמה
מה ייתן לה לדוש בכל החרא מבית האח
יש לענות לשאלות ששואלים אותה בראיונות וכו ויש לדון בקבוצה שלה עם תומכים או על גבי הסטורי.

בקטע הזה בהחלט ניכר שהיא בת 19

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
אני חייבת להגיד שההתעסקות של מאי בכל מה שהיה בתוך הבית כשהיא משתפת גם את העוקבים בכל פלוץ זה כבר מביך . מה עם להתעסק בבחוץ, בלהרים את עצמה
יש לענות לשאלות ששואלים אותה בראיונות וכו ויש לדון בקבוצה שלה עם תומכים או על גבי הסטורי.

כי זה מה שהצופים רוצים כרגע. ריכולים מהבית, היא צריכה לנצל את המומנטום. והרבה מודחים עשו את זה .
מושיקו (זוכרים שהיה אחד כזה) , פעם ביומיים מעלה סרטון "5 דברים שלא ידעתם שיש באח הגדול", כי אם הוא יעשה סרטון איך הוא אוכל סטייק,
זה לא מה שישאיר את הצופים. מה שיש לו להציע כרגע , זה "תישארו איתי, אני בהמשך אחשוף סודות מהבית".

Aye123

Well-known member
כי זה מה שהצופים רוצים כרגע. ריכולים מהבית, היא צריכה לנצל את המומנטום. והרבה מודחים עשו את זה .
מושיקו (זוכרים שהיה אחד כזה) , פעם ביומיים מעלה סרטון "5 דברים שלא ידעתם שיש באח הגדול", כי אם הוא יעשה סרטון איך הוא אוכל סטייק,
זה לא מה שישאיר את הצופים. מה שיש לו להציע כרגע , זה "תישארו איתי, אני בהמשך אחשוף סודות מהבית".
זה לא מה שמאי עושה, היא לא מספרת דברים שלא יודעים על האח וכאלה. היא מתעסקת בפומבי במי אמר עליה מה וכמה אמרו עליה ודרמות מיותרות. כמו עכשיו עם שקרים שגילתה

מורבידי2.0

Well-known member
מנהל
זה לא מה שמאי עושה, היא לא מספרת דברים שלא יודעים על האח וכאלה. היא מתעסקת בפומבי במי אמר עליה מה וכמה אמרו עליה ודרמות מיותרות. כמו עכשיו עם שקרים שגילתה
עונה באיחור, אני לא פה כל הזמן. התכוונתי לא בהכרח לספר "סודות" , זה כל מה שקשור לאח. בשביל ה"צופים" האנשים בטיקטוק , יש דרמה. ראיתי את פשוט את התגובות , אנשים רושמים שהם נהנים מהביפ (שלה ושל אנה), היא נותנת לה המשך לאח הגדול, רק שהריבים מחוצה לו. וכיוון שזה הטיקטוק, י הרבה מתעניינים.

לפחות ככה נראה לי, אני לא באמת יודע מה בראש שלה.

svtar25

Well-known member

מאי טוענת שיש דברים על הפרק, פרויקטים, היא תספר בהמשך, הייתה לה פגישה עם הסוכנת ואיש סושיאל שלה.
בעיקרון כל אחד בוחש במה שכואב לו, נגיד אם היא רוצה לשנות תדמית ושקרו עליה, חשוב שתלבין את עצמה.
היא אומרת 3.5 חודשים, כלומר כל העונה, אולי זה לא קשור לדיירים בכלל אולי היא מאשימה את ההפקה בכלל.

Tallo_M

Well-known member

אני ממש לא חושבת ככה
היא לא בסטורי כל היום. בניגוד לשלקה באמת מעלה 30 סטוריז ביום וזאת לא הגזמה

היא מתעסקת גם באח אבל גם הרבה בעצמה
והיא מנסה ליצור לה קהילה כמו שיש לנדיר למשל והרבה אושיות רשת
היא יודעת שיש לה הרבה עוקבים והיא מנסה לתפעל את זה
ובעיניי זה עובד לה ממש טוב

מצב
הנושא נעול.
למעלה