שרשור ליום שישי

שרשור ליום שישי

סופשבוע נעים לכולם... קרה לי משהו.. ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי!!! גיליתי שהידיד הכי טוב שלי.. שהייתי מאוהבת בו והוא בחברה הכי טובה שלי... התאהב בי החברה הכי טובה שלי בו ואני לא יודעת מה אני מרגישה.. מה לעשות לעזאזל?!?! הוא אפילו לא יודע שאני יודעת.. שמעתי במקרה!!

אויי..:( איזה בלאגן.

תראי, שנה שעברה קרה לי משו דומה. הייתי ממש מאוהבת בילד אחד, וחברה שלי ואני היינו ידידות שלו. אז יום אחד גיליתי שהיא התאהבה בו.... ולא ידעתי אם הוא אוהב אותה, משום מה הייתי בטוחה שכן S= פשוט נראהלי שאם זה יתפתח או משהו, [אם לא - הוא יישכח ממך] דברי איתו...ותגידי לו שכאילו...את לא אוהבת אותו [גם אם ייתברר לך שאת כן] כי חברה זה הרבה יותר חשוב מאיזה ילד :) תנסו שלושתיכם לשכוח מזה... אתם רק כאילו, צעירים
ואני בטוחה שאת וחברה שלך וגם הילד הזה אהבתם עוד הרבה אנשים בחיים שלכם...
וכמו ששכחתם מהם, גם תשכחו מהבעיה הזו :] וזהו... מקווה שעזרתי במשו
חחחחחחחח איזו חפירה...

Black Parade

New member
לאהבה אין גיל.../images/Emo168.gif

ואני לא חושבת שזה קשור בכלל. זה קורה לי משמ עכשיו, החברה הכי טובה שלי מאוהבת במישהו, שמתחיל להתאהב בי, והם היו חברים, ונפרדו.
אבל בכל זאת בלאגן. S= איאייי... אהבה.

יעל 13

New member
לילה...../images/Emo4.gif

הלכתי לבית חולים לבקר את ידיד שלי... לא ראיתי אותו בסוף... אני אלך מחר שוב... שרית, מיכל, הדס, זיו - דברו איתי

לילההה../images/Emo29.gif

איזה מכות היום היום בבצפררררררר
יש לי מחר בוחן בהסטוריה כוס אמקקקקקקק!! ועוד החצופה הביאה גם עבודת הגשה פרנציפ אני לא עושה
היא ממש חצופהה... וואי הייתי בקיקבוקס היה כ"כ מצחיקקקקקקק

עררבב:]]

חזרתי מהקניון:] ראיתי ת'סרט סטפ אפ אייזהה מהממם
דברתי עם הדס ורעותי היום בפלאאאאאאאא
*הדס תתקשרי אלי מחר בקשר להמשךך לשיחה של היום
* ראיתי את מיכל בקניון
חחח בסוף אבל
טוב יאלה אני עפפה:] אוהבתת
+
+
פפפטטטררייי:]]]

בוקרררררר../images/Emo42.gif

יש לי בוחן בהסטוריה... ותעבודה לא עשיתי בכוונה והיא תחטוף על זה
ולא עשיתי תיקון מבחן.!!! ולא עשיתי עבודת הגשה בלשון!!!! וואי היום מעבר דרגה בצופים
שונאת מעבר דרגה

למעלה