שרשור לו"זים

gorck

New member
שרשור לו"זים

לו"זים= לוחות זמנים עכשיו עלה לי רעיון.... סוף השנה הפורמלי הוא ב20/6.... אבל לכולנו יש סוף שנה אמיתי דאנחנו בונים לעצמנו ע"פ מתכונות ובגרויות... ספרו על הלו"זים שלכם, כמה ימים יש לכם ללמוד בתכל'ס בבצפר?! כמה ימים יש לכם חופשים?! מתכונות ובגרויות למיניהן?! מה מתכננים לעשות בחופשים אליהן?!

HeNoOsH

New member
חח בדיוק אתמול ספרתי כמה ימים נשאר ללמוד..

כמה ימים יש לכם ללמוד בתכל'ס בבצפר?! 13 ימים כמה ימים יש לכם חופשים?! 13 מתכונות ובגרויות למיניהן?! 2 מתכונות ו-5 בגרויות מה מתכננים לעשות בחופשים אליהן?! אממ ללמוד ??

gorck

New member
אני גם יענה ותראו למה התכוונתי...

אז ככה....היום ה15/5....אני מגיע לבצפר במאי אלא אם זה תגבור שאני ביקשתי או מבחן גמר(מתכונת/בגרות) 15/5- מתכונת כימיה 3 יח'ל ראשונות + יום פעילות בשבט 16/5- חופשת מתכונת2 מתמטיקה006 + ישיבות צופים 17/5- חופשת מתכונת2 מתמטיקה006 18/5- מתכונת2 מתמטיקה 006 + סמינר צופים 19/5- שבת + סמינר צופים 20/5- חופשת בגרות אנגלית F+G + תגבור פיזיקה (תנועה מעגלית) + תגבור היסטוריה ב'(קב' ליקויי למידה) 21/5- בגרות אנגליתF+G 22-24/5- חופשת מתכונת היסטוריה ב' 25/5- מתכונת היסטוריה ב' 26/5- שבת+ ישיבות צופים 27/5- חופשת בגרות מתמטיקה 006 28/5- חופשת בגרות מתמטיקה 006 29/5- בגרות מתמטיקה 006 + יו"פ בשבט 30/5- מסיבת פרידה מהמורה לאנגלית + ישיבות צופים 31/5- כרגיל + בוחן בפיזיקה- תנועה הרמונית פשוטה 1/6- כרגיל + יו"פ בשבט 2/6- שבת 3/6- חופשת בגרות כימיה 3 יח"ל ראשונות 4/6- חופשת בגרות כימיה 3 יח"ל ראשונות 5/6- בגרות כימיה 3 יח"ל ראשונות + יו"פ בשבט 6/6- כרגיל+ אירוע סיום מועצת תלמידים 7/6- כרגיל 8/6- כרגיל + סמינר צופים 9/6- שבת + סמינר צופים 10/5- כרגיל 11/5- כרגיל 12/5- כרגיל + יו"פ בשבט 13/5- כרגיל + ישיבות צופים 14/5- כרגיל 15/5- כרגיל + יו"פ בשבט 16/5- שבת 17/5 חופשת בגרות היסטוריה ב' 18/5 בגרות היסטוריה ב' 19/5- כרגיל + יו"פ בשבט 20/5- חופשת מתכונת פיזיקה-מכניקה + קבלת תעודות 21/5- מתכונת פיזיקה-מכניקה 22-30/6- חופש גדול + לימודים לפיזיקה-מכניקה + ימי-עבודה למחנה קיץ + ישיבות בתנועה (25/6) + שיחות תפקיד (23/6) 1-3/7- חופש גדול + לימודים לפיזיקה-מכניקה + ימי-עבודה למחנה קיץ 4-6/7 מחנה קיץ ביער ציפורי 7-8/7 חוזר הביתה + לימודים לפיזיקה- מכניקה 9/7 בגרות בפיזיקה-מכניקה + חזרה למחנה קיץ 9-12/7- מחנה קיץ ביער ציפורי 12/7- אנגלית מועדי ב' 16/7- מתמטיקה מועדי ב' 29/7- חשיפת תפקידי שכב"ג בשבט לשנה הבאה

linoy7

New member
היה כבר לא מזמן, לא../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

או שלא היה צריך לפרט כ"כ?
ואנחנו כבר לא לומדים.. יש לנו רק 2-3 ימי עיון ובאים רק למתכונות ובגרויות.. נו, מילא.. גם ככה משעמם
מאי: 15- בבית 16- בבית- חופשת בגרות.. 17- בגרות במשנה 18- בבית- מת'
19- כנ"ל 20- מתכונת במת' 21- בגרות באנגלית 22-28- בבית 29- בגרות מת' 30- יום עיון- היסטוריה 31-2.6- בבית יוני: 3- בגרות- תנ"ך 4- יום עיון- היסטוריה 5-7- בבית 8- מתכונת בהיסטוריה 9-17- בבית 18- בגרות- היסטוריה 19-21- בבית 22- יום עיון בספרות 23-25- בבית 26- בגרות בספרות ובטח ידפקו לנו איזה עוד יום עיון
זהו סה"כ..

Efrat K

New member
את קולטת את האבסורד?

רוצים לעשות לנו מתכונת בהיסטוריה השבוע ביום שישי כשיש רק חצי יום ללמוד אחרי הבגרות בתושב"ע. הם משוגעים לגמרי
.

linoy7

New member
מהה?../images/Emo2.gif הם לא נורמליים!../images/Emo67.gif../images/Emo41.gif

שאף אחד לא ייגש!

vered151

New member
אני מסיימת ב-10.6 ../images/Emo3.gif

כמה ימים יש לכם ללמוד בתכל'ס בבצפר?! 12!!!!!!!!!!
כמה ימים יש לכם חופשים?! 13 מתכונות ובגרויות למיניהן?! עוד 5 מבחנים בסה"כ! בגרות באנגלית, בגרות במטמתיקה, מתכונת בלשון, בגרות בהסטוריה ובגרות בלשון! מה מתכננים לעשות בחופשים אליהן?! בימים של החופשים לפני מבחן שצריך ללמוד אליו אז לומדים...בימים שלא (כמו אנגלית) קבעתי שיעור נהיגה וסתם אהיה בבית, אלמד לבגרות אחרת, לא יודעצ נמצא משו

m i c k e y 15

New member
יש לי

ב-18.5 -מתכונת בתנך ב-21.5 -מבחן בהיסטוריה
ב-25.5 -מתכונת במתמטיקה 002 ב-29.5 -בגרות מתמטיקה 002 ב-3.6 -בגרות בתנך ב-11.6 -מתכונת באדריכלות ב-21.6 -בגרות באדריכלות וזהו חח

m i c k e y 15

New member
שנה הבאה יש היסטוריה אנחנו

פשוט השנה לומדים את כל החומר שכולם לומדים שנה הבאה ואז עושים את הבגרות.. אנחנו כיתת מבר אז זה יותר טוב יעני...כי זה מלא חומר וכיסנו חצי ממנו השנה כל שאר הכיתות לא לומדות היסטוריה השנה..חוץ ממבר ותבמ נדמה לי..

Black Balloon

New member
אוקיי

כמה ימים יש לכם ללמוד בתכל'ס בבצפר?! 13 בערך, אפילו פחות כמה ימים יש לכם חופשים?! "חופשים"... אמ אם ספרתי טוב, 17 מתכונות ובגרויות למיניהן?! 21.5 - מתכונת בתנ"ך 29.5 - בגרות במתמטיקה 3.6 - בגרות בתנ"ך [והיומולדת של אחי
] 6.6 - בגרות בתולדות האמנות 10.6 - מתכונת בהסטוריה 18.6 - בגרות בהסטוריה ואני מאוד מאוד מקווה שגם יהיה מגן חוזר במתמטיקה. מאוד מקווה :$ מה מתכננים לעשות בחופשים אליהן?! ללמוד!?

Efrat K

New member
סיימתי ללמוד

זהוווו. ספרו על הלו"זים שלכם, כמה ימים יש לכם ללמוד בתכל'ס בבצפר?!0 כמה ימים יש לכם חופשים?!אני בחופש מאז פסח. מתכונות ובגרויות למיניהן?!נשארו לי-ספרות והיסטוריה לעשות מתכונות ותושב"ע,מתמטיקה,אנגלית ספרות והיסטוריה בגרויות. מה מתכננים לעשות בחופשים אליהן?!כשנגיע לזמן,נדע בינתיים אני חיה מיום ליום.

D a N i T a

New member
*מתחמקת מללמוד לתנ"ך*

אז ככה: 17.5- מתכונת בתנ"ך 21.5- בגרות חוזרת באנגלית 25.5- מתכונת בכימיה 29.5- בגרות במתמטיקה 005 1.6- חופש 3.6- בגרות בתנ"ך 4.6- יום חופש 5.6- בגרות בכימיה 7.6- מבחן בביולוגיה 8.6- יום חופש 10.6- מתכונת בביוטכנולוגיה 13.6- מתכונת במתמטיקה 006 15.6- יום חופש 17.6- מתכונת בביולוגיה 20.6- יום חופש 21.6- בגרות בביוטכנולוגיה 28.6- בגרות בביולוגיה 16.7- בגרות במתמטיקה 006
עכשיו שאני שמה לב יש לי ממש עומסססס

ישמינה

New member
לו"זי (-:

איך אני מחכה שהשבוע הזה ייגמר ואז בשבילי אני כבר 3\4 רגל בחוץ........ ביום ראשון הבא יש לי מתכונת בהיסטוריה שזה הדבר הכי מחרפן בעולם, אז כל שאר השבוע אני רק ילמד לזה... ואח"כ בעיקרון נשארת לי רק מתכונת במחשבת אבל זה ממש קל... בגרויות זה סיפור אחר לגמרי ממתכונות כי רק עושים חזרה זה לא לחץ.... עוד 3 שבועות- שבוע הספר ואני מתכננת לעבוד בזה, למרות שיומיים אחרי שהוא נגמר זה הבגרות בהיסטוריה.. חפיף (-: זה יותר מ-1500 ש"ח בשביל שבוע וחצי! (טוב 7 שעות ביום....) וזהו.. בעיקרון השבוע אני בכלל לא לומדת כי ראשון הייתה לי מתכונת בתושב"ע, היום היה מתכונת במתמטיקה אז אתמול והיום היה לי חופש (ואני בכלל לא עשיתי את המתכונת הזאת...). מחר יש שביתה, וחמישי זה יום לפני הבגרות בתושב"ע שביום שישי....

צטלע

New member
אמ.

לא יודעת מה אצל כולם, אצלנו מתעקשים להביא אותנו כל הימים עד צאת הנשמה חח בכל אופן, ביום שישי מתכונת בהיסטוריה יום שני בגרות באנגלית (עדיין לא ברור אם יום ראשון חופש או לא) יום שישי מתכונת בלשון יום ראשון בגרות בערבית יום שלישי בגרות במתמטיקה (אז חופש ביום שני) יום חמישי כנראה מתכונת בפיזיקה. ואז יש רגיעה עד הבגרות בהיסטוריה ואז כבר זה נראה לי סוף השנה..והבגרות הבאה זה רק 9.7 בפיזיקה

RayoDeLuz

New member
אני..

נשארו עוד 18 ימים ללמוד..
אבל יש מבחני סופשנה אחרי שאנחנו גומרים אז סופית אני גומרת ב28.6 אם אני לא טועה..

Keren I6

New member
מעט מאוד../images/Emo171.gif

אין לי כוח לפרט בתאריכים ובמספרים,אבל מורים אצלנו כבר לא מלמדים,ממש בקושי,עושים טובה. אנחנו באים בעיקר כדי לעשות מתכונות או בגרויות. יש לי לעשות בגרויות ב- מתמטיקה,פיזיקה,הסטוריה ואנגלית. הכי מלחיצה אותי הבגרות בהסטוריה ובמתמטיקה. ובחופשים אני אלמד[חוץ מהחופש לפני הבגרות באנגלית
],כי אין לי ממש ברירה אחרת
אני מתה לסיים את השנה ובכלל את הבית ספר,אבל אני יודעת שמחכה לי עוד הרבה עבודה,ושאני מעדיפה להשקיע עוד מעט ממה שיש לי[למרות שכבר אין לי כוח בגרוש] ולצאת עם ציונים סבירים שיספקו אותי. יש כמה מקצועות שאני חייבת לשפר בהם את המגנים(כרגיל,במגן אני תמיד נדפקת!
] וכמעט כל המקצועות של השנה יהרסו לי את הבריאות גם שנה הבאה,כי אני אאלץ לשפר אותם. ובכלל,אני מאמינה שאני יכולה לשפר משמעותית הרבה בגרויות שעשיתי. באמת שאני מאמינה שאני יכולה לתת מעצמי יותר,ולקבל יותר. זה יהיה מפרך,קשה,ולא כיף,אין בכלל ספק, אבל אין לי תלונות,אני אופטימית בנתיים[וגם קצת אדישה,שזה לא טוב בכלל
].

גליזה

New member
הוווווו מאמא מיה../images/Emo122.gif הנה שלי../images/Emo178.gif

17.5 חופש 18.5 מתכונת במתמטיקה 003 20.5 תגבור באנגלית לקראת הבגרות, אבל אני לא אהיה כי אחותי מתגייסת ואני הולכת איתה לבקו"ם
21.5 בגרות באנגלית טופס E -שבועות- 25.5 מתכונת בהיסטוריה 27.5 חופש 28.5 חופש 29.5 בגרות במתמטיקה 003 30.5 רגיל 31.5 היה אמור להיות מבחן בפסיכולוגיה, אבל חסו עלינו בגלל הבגרות בתנ"ך 1.6 חופש 3.6 בגרות בתנ"ך 4.6 רגיל 5.6 רגיל 6.6 רגיל 7.6 רגיל 8.6 רגיל 10.6 רגיל 11.6 רגיל 12.6 רגיל 13.6 חופש 14.6 מתכונת בסוציולוגיה 15.6 רגיל 17.6 חופש 18.6 בגרות בהיסטוריה 19.6 רגיל 20.6 רגיל, אבל יום אחרון אז כאילו..מה?
2.7 בגרות בסוציולוגיה 12.7 מועד ב' - אנגלית טופס E (אני מקווה שאני באמת באמת לא אצטרך אותו
) 16.7 מועד ב' - מתמטיקה. ניגשת ל005 ומאז ועד הודעה חדשה (או עד שאשיג עבודה
:| כמה זמן כבר יהיה לי מהחופש הזה???:|) חוֹפְש! (תנסו רגע להגיד את זה עם שווא במקום צרה, זה כיף
)

למעלה