שרשור לולי רוק!! :)

שרשור לולי רוק!! :)

חה חה! אל תגידו שלא רציתם לפתוח שרשור כזה אבל שכחץם!! :) קיצר היה מה זה מגניב!! למרות שבהתחלה מה זה התבאסתי טיחו למה האח האידיוט שלי התעצל ולא הסכים להכניס אותנו עד למסיבה עצמה ונכנסנו ברגל דרך השוק (אני וחברה שלי אסנת) אז פגשנו בדרך 3 בנות מי' ואז התחלנו ללכת חשבנו לתפוס טרמפים אבל כולם זונות ולא עצרו לנו!! ופאקין איבדנו את הדרך (טוב זה היה דיי באשמתי חיחי)!! הגענו למועדון שונה לגמרי (החממה מי שמכיר) ואז חזרנו את הדרך חזרה ופאקין הלכנו שעה שלמה כמעט ברגל עד שמישי עצרה לנו! איזה נחמדה היא!! והיא הכניסה את חמשתינו למושב האחורי כי היה לה עוד מישו מקדימה.. ותודה לאל הגענו והיה אחרי זה ממש מגניב!! ופאקין מסיבה טובה!! :) גם המקום היה מגניב ובסוף זרקו כל מני הפתעות ודברים מגניבים!! ותפסתי 2 חולצות של ג'אנקו!! :) הבאתי אחת לאסנת .. איזה ג'נטל מן !! בסוף גם איבדתי את שלי אבל בקטנה חחח היה כזה פוגו עצבני על החולצות האלה!! חחח אבל מה שביאס לי את התחת שהדי ג'יי ההומו הזה עצר את צ'ופ סואי באמצע!! לא עושים את זה!! אבל בסך הכל היה מצחיק! למרות שלא הייתי כרגיל כל הזמן עם כל הרגילים שאני איתם.. אמיר חומי עמית בן וכאלה הייתי עם אסנת רב הזמן וכל מני אנשים שרק פגשתי והיה כיף בטירוף!! :)

boofy1

New member
במילה אחת

איכות למרות שפיספסתי הרבה דברים טובים במסיבה הייתי בחוץ שזרקו חולצות סעמק!!!!

bobby6killer

New member
הנקרופילים חדרו לפורום

אוייי לאאאאאאאא

bobby6killer

New member
../images/Emo18.gif נקרופילים ../images/Emo18.gif

סתם אחי,בצחוק
מה איתך? נהנית במסיבה?

boofy1

New member
אממ..

כן.. אחי בינינו מאבטחים רוסים הם סוטים אש יותר גרועים מנקרופילים..

omni96

New member
לא זה רק אתה בן...חושנייי שכמותך אר

רררררררררררררררררררררררררררררר

boofy1

New member
....!

אני לא אפרט אבל המבין יבין אני אגיד את זה ככה- המאבטחים הרוסים אוהבים להסתכל...

מאבטחים של תחנות רכבת

ולפעמים של תחנות מרכזיות נוטים להידלק עליי.... זה הרבה יותר גרוע!

Green mnm

New member
היא בת בכלל, לא בן!

ולא קוראים לה בוב, קוראים לה פיטמוש (או רחל).

AdShEaTaKoRe

New member
היה פשוט הכי גרוע שיש!!!!

רק אני ודובה התאכזבנו מהמסיבה, טוב אנחנו וכל השאר שציפו ליותר פ'אנק מטאל... ובכלל במרכזית היה כמעט ורק שירים ישנים מסריחים שאחרי יותר מ2 שירים זה כבר איבד מהקסם של זה... ופשוט לא היה משהו בכלל!

bobby6killer

New member
אבל עמית ואור עשו לי את המסיבה

certain chade of green בהתחלה
החיים יפים!

למעלה