שרשור להכירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shlomitosh

New member
שרשור להכירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל אחד יענה על השאלות הבאות כדי שנכיר אותו..
מה השם שלך?
מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי?
על מה הוא רוצה שנדבר בפורום מה הוא רוצה שנעשה פה?
ותספר עוד דברים כרגע לא עולות לי שאלות בראש אגב.. מנהל יקר.. סליחה שאני קצת (הרבה אולי) לוקחת לך את המקום וממלאה את הדברים שאתה צריך לעשות אבל זה מהתרגשות.. אגב!!!!! תרשמו מספרי אייסיקיו!!!!!!! שנוכל לדבר..

shlomitosh

New member
אני ראשונה!!!!!!!!!!!!

קוראים לי שלומית.. (מי שרוצה יכול לקרוא לי אייסי או ג'ייד המבין יבין) אני רוצה שנדבר פה על אקסמן (דהההההה) אני ממש אוהבת את אפלוליין (חחחחחחח אפלולהיין) נייט קרולר (קורט ווגנאר) למי שלא מזהה!! אנשים תעשו פורום מעניין תעשו סקרים.. כתבות.. אנשים תהיו פעילים!! האייסיקיו שלי- 165938037 אנשים.. דברו איתי!

mayasigalush

New member
עכשיו תורי!!!!

קוראים לי מאיה .... אממ.... אני גם כן רוצה שנדבר על אקסמן (הסדרה המצויירת והסרט כמובן) ואם אפשר (מכוון במיוחד אלייך שלומית) תשימו פה כמה שיותר תמונות מגניבות והסדרה המצויירת ומהסרטים שיצאו... אה וגם אני אוהבת את נייט קרולר (כאילו יש לו ת'כוחות הכי מגניבים..) ואת.. אממ.. גיין (!)... האי סי שלי הוא: 280043507 ו... תעשו שיהיה פורום מעניין שלא יסגרו לנו אותו שוב.. ובואו נחכה קצת לפני שנעשה עוד משחק תפקידים... הבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=mayasdiary ושל שלומית (שימו לב ההודעה שמעלי...):http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=shlomitosh

פייפווש

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

אני ניר, ואני לא חושב שזה צריך לעניין אותכם מה שאני עושה בזמני הפנוי
. כמובן אני רוצה שנדבר על אקסמן (מה זה השאלה הזאת על מה אני כבר ארצה לדבר כאן על תורת חומני? *המבין יבין*). שאלות שעולות בראשי: ממצב שלמה? מאיה ? ואורטל?.

אגוזי17

New member
אני בתור!!!

אממ טוב אני אלכס. בזמני החופשי אני בתפוז:| כל הזמן:p וזהו:) אני אשתדל להיות מנהל טוב:)

ortalosh

New member
אוווווווווו!!!!!.............me!me!

קוראים לי אורטל... בזמני הפנוי אני אוהבת לקבל מכות משלומית, לצייר,ולהתנוון מול הטלוויזיה והמחשב.... ולדעתי כדאי לעשות פיקים לאקס מן! ככה יהיה יותר מעניין,ולא יבש כמו פעם... ו.....זהו.... אה........והאיציק שלי זה:178127008

Golden Flash

New member
למי שלא שם ../images/Emo23.gif אני חדשדשה כאן ../images/Emo13.gif

קוראים לי דינה אני חולה על קולנוע (והארי פוטר... נו מה יש?!) מה רוצה שנעשה בפורום? מה שעושים בכל פורום! מדברים על הנושא...
המממ... מקווה שיהיה טוב

shlomitosh

New member
דינה.. תכירי את אורטל.. יהיה לכן

הרבה על מה לדבר.. גם היא.. אממ.. אוהבת.. H.P..

למעלה