שרשור לבוש?

THE ronch

New member
היי! ../images/Emo13.gif

אורניתי וMardy bum (אני לא יודעת איך קוראים לך! מחדל!)-- בפעם הבאה שיהיה שילוב דומה אני אדאג להצטלם.
ועכשיו גם לקחתי את השורטס סאטן ורוד שלי מאסף אז בכלל אפשר להתפרע על זה. ולMardy bum גם תודה :) השורטס של אנה מאמריקן אפרל לדעתי, ובקרוב גם אצלי בארון...
ותתחדשי יא זבל. ותתקשרי יא זבל!@#%$!

עדיב4

New member
לרופא שיניים../images/Emo7.gif

יופי, עכשיו אני לא יכולה לדבר
ג'ינס גזרה ישרה חולצה שחורה עם קיבצוצים בציצי תנכיות שיער פזור אמפי3

Ms Kuolema

New member
עוד מעט יוצאת לחבר,

שבנתיים הספיק לחזור מארה"ב ולהביא לי את החולצה הכי מגניבה בעולם :) ו.. ו.. לוח שנה של חתולימים
! טוב אבל זה לאופטימיות. חתונים סקסיות משהו שחורות עם נקודות ותחרה אדומה חזיה עם פרחים סגולים [מה קאפ C מה] מחזור
ג'ינס חרוש, חגורת שלוש שורות ניטים חולצה שחורה עם מחשוף שסגור בכאילו גופיה לבנה [אבל זאת סתם פיסת בד לבנה שתפורה לחולצה
] עם קפוצ'ון. גופיה לבנה צמודה ג'קט ג'ינס שהולך איתי גרביים המפוספסות בצבעי תכלת [הכי נעימות בעולם, זה לא בד רגיל, זאת מן פרווה וזה כל כך כייפי :)!] אולסטאר כחולות נמוכות המון המון מצב רוח טוב ^_^

EVE Lights

New member
בררר נהיה קר.

שיער פזור חולצה שחורה ארוכה פשוטה מבד תרמי שכזה מעליה סווטשירט כתום פתוח של Pink ג'ינס בהיר גזרה ישרה מ- CHIC עם רקמות בכיסים מאחורה חוטיני שחור עם 2 פסים בצדדים גרבי פסים שחור-לבן-אפור עד הברך

עכשיו../images/Emo71.gif

לבוש כזה של הסטודיו P: מלמעלה למטה חזייה לבנה,טופ סטרפלס שחור בגד גוףעם איקס בגב גופיית סבא לבנה גדולה כזו של אמא מכנס היינס אדום עד הברך יחפה צמידים קבועים עגילים של דג כסופים כאלו חמודיםD: שרשרת קבועה גולגול מבולגן כזה שאריות איפור

אוי-בוי

חולצת כפתורים עם שרוולים ארוכים ענקייייית [סטייל לבשתי-את-חולצה-של-חבר-שלי-בבוקר] עם פסים רחבים בסגול-בהיר ושחור מתחתיה גופיה שחורה עם תחרה במחשוף, שרואים רק מלמעלה חצאית ג'ינס כהה [שבקושי רואים, כי זו באמת חולצה...נו, מהגדולות...] חיקוי-הוואיינס שחורות שרשרת כסופה עם תליון גולגולת טבעות כסופות רגילות שיער פזור חברה של השותף אמרה שאני סקסית ככה....
פפפפףףףף

Shivers.

[או-הו, האיחור הבלתי נמנע על הבוקר] די טראשי, האמת, אבל אין לי זמן. ;; גרביונים שחורים חצי אטומים, מהסוג הזול. המשביר דפק אותי, הו כן, חצאית מיני משובצת- ורוד-אפור-שחור, בייסיק קצרה בשחור דהוי, וו-הו, חזייה-תחתונים, גרביים לבנים כי אין אחרים במלאי (O.O;), דר' מרטינס, קפוצ'ון עם ריצ'רץ' בצבע ירוק דשא מזעזע אך נהדר למקרה שהחורף יחליט לשוב, שיער מכשפות-על (איכשהו עם הטיפות והרוח הראשונים הוא מתכהה אף יותר. כמה נהדר), משקפיים.

Liraz 6q

New member
קפה ג'ו עם מריאני

כמו זקנים אלה.. רק בתי קפה.. מלמטה למעלה נעלי בובה חדשות שקניתי היום מטוגו גי'נס של רד זד ההוא עם העיגול מאחורה שיש לכל העולם גופיית בייסיק לבנה ממנגו עם וי חולצת כיס בצבע סגול עם מחשוף שקניתי היום שיער אסוף בסיכת סבתא שחורה האיפור הרגיל והתכשיטים הקבועים ( עגילי זהב עם אבן חושן ושרשרת זהב של מגןדוד) ותיק לבן

ביתתת

מכנס פוטר חום טי שרט גדולה וכחולה של היחיד [דאוות יחידה] גרביים בצבע נייבי של בת הים הקטנה תחתונים לבנים פושטים גומיות לבנות בשיער וטישו ורוד ביד

N o o s h y

New member
למסיבת גיוס

גולף אפור כהה מחובר לחצאית מיני סקוטית בגווני אפור טייץ אפור בהיר עד אחרי הברך ד"ר מרטינס שחור- כחול. קשוח

little shorty

New member
אתמול למסיבה

סקיני בז' שיושב ממש יפה סירה שחורות גופיה עם תחרה שחורה מעליה חולצה לבנה עם שרוולים ממש נפוחים עגילי חישוק פיציים זהב שרשרת עיגול בתוך עיגול זהב

greeneye

New member
מלפני..שעה ככה?

-צמה. -עגילים צמודים קטנים בצורת פרח ירוק עם אמצע שחור. -עפרון שחור מרוח בעיניים. -פנים שרופות בצבע בורדו.. -דיסקית משופצרת [צעירה צעירה אבל כל השאר חטפו כוויות בצואר..] -חזיה בצבע גוף עם תחרה. -טי לבנה. -חולצת א' חאקי -כומתה יפה עם סיכה מונחת לה על כתף שמאל. -תחתונים לבנים עם תותים. -מכנסי א' -חגורה כחולה.. -גרביים לבנות -לנעלי בר מצווה.. -תיק חיילת שחור -קיטבג מכוער -תיק ענק..

נוסעת אליו לסופ"ש.

חזייה סגולה גופיה ורודה ג'ינס בהיר מתרחב תחתונים שחורים גרביים נעלי הספורט החומות שלי שיער אסוף מסכה של מי פנים על הפרצוף שעוד שנייה תרד

אתה צרפתי מאניאק

נעלי סקייט ורודות עם שרוכים ורודים. מכנס בז' חמוד חגורה ירוקה נוצצת חולצה ורודה ארוכה. ===שיער אדום קצר עם 2 קוקיות==== קניתי צמרP=

EVE Lights

New member
חורף! ../images/Emo99.gif

הייתי חייבת
שיער פזור סריג פסים שחור-אפור אובר סייז שכזה, שהכתפיים חשופות... אוח הוא מדהים. מקסטרו
בלי חזייה מכנסיים שחורים מחויטים שמתרחבים קצת (הרבה) למטה חוטיני סאטן שחור עם מסגרת אדומה ו- 2 פפיונים קטנים חמודים גרביים שחורים

OverSharing

New member
מקודם../images/Emo103.gif

תחתוניםחזייה גרביוני צמר לבנים חצאית ג'ינס מ-מש קצרה ובהירה מאוד, כמעט לבנה. גולף שחור ארוך ממש בבטן מגפיים שחורים כמעט עד הבגרך איפור יפה שיער חמוד סתו אמרה שאני נראית דוסית [?!? חצאית יותר קצרה מתחתונים אבל בסדר], תומר אמר שאני נראית זונה ואני עוד שעה מתלבטת אם לצאת ככה מהבית או לא]: אבל השאר אמרו שאני שווה אז מילא. אח,כ החלפתי כי תיכננו לשתות ובכל מקרה ברתי בבית וכבר הבנתי שלשתות עם חצאית זה ביג NO NO. עכשיו פיג'מה.

למעלה