שרשור לבוש.

הו תודה, גם אני חשבתי שזה יהיה יותר מדי.

יותר התלבטתי בין התיקים.

Iceberg.

שמלת סופר מיני שחורה שנקשרת בעורף, מכנסיים משובצים בירוק-שחור עם קווי מתאר אדומים, עתיקים משהו (יוהו, שוק הפשפשים. זול ולא מתפרק לעולם. גם נראה טוב, זין על העולם), חזיה-תחתונים-גרביים, דר' מרטינס, משקפיים. ככה אני הולכת לסיטיהול, בחורניות. מכניסים חינם ועליי לשאת ת.ז, ומכיוון שאין לי זין לתיק- מכנסיים. כן, אני, מכנסיים (ולא לעבודה!). הכאב. :<

EVE Lights

New member
נחמד מאוד. ../images/Emo13.gif

למען הבהרה (לא רואים את זה בתמונה בשיט) החצאית היא קפלים ומבד קורדורוי.

AnGeL DoLlY

New member
חזרתי מרוטשילד

היה מגניב הלכו לי הרגליים סנדלים לבנים עם עקב קטן, מריפליי..יפים לאללה מכנסי ג'ינס קצרצרים מטופשופ חזייה רגילה חולצה שחורה מכופתרת מזארה שיער אסוף עיפרון כחול בעיניים טבעת כסופה מקסטרו וטבעת אבן כחולה שאימצתי ממור:]

לאיקאה עם המשפוחה + תכנון למחר

היום לבשתי- ג'ינס בויפרנד תכלת כזה משופשף מברנרד (חדש+ אהבת חיי) גופייה לבנה אולסטאר אפורות מבד טרנינג עם שרוכים לבנים שרשרת עם אבן סגלגלה שרשרת כסף עם השם שלי
למחר כנראה- המאהב שלי (
הג'ינס
) חגורת ניטים 2 שורות חולצה חומה די גדולה שיש עלייה ציור של הדוב הירוק הזה של הפי טרי פרינדס וכתוב מסביב באנגלית 'נשק להשמדה המונית' וואנס סליפאון לבנות עם תלתנים ירוקים ^_^

aYaLoLy

New member
ליידיז להלהלהלה ליידיזזזזזזז../images/Emo71.gif

ארע איזו עייפות. ממש ליפול מהמיטה לתוך הים טוב אז ג'ינס קצר, חלק עליון של בגד ים, סטרפלס פסים, תחתונים ורודלבן והכפכפים הנסגדות.

EVE Lights

New member
למצדה בפיתוח.

פשוט וקל, ויש מיחזור קל של פריטים אבל יצא מגניב
חולצה שחורה עם שרוולי שלושת רבעי (שכרגע מקופלים עד המרפק) עם צווארון, בייסיק מזארה. חזיית פוש אפ שחורה עניבה סקוטית בצבעים שחור-לבן, מטופ טן ג'ינס שחור צמוד-אך-לא סקיני (כן כן אותו אחד) מזארה חגורה שחורה עם רצועות בד בצבע כסף וניטים שטוחים (חח רשמתי שחוטים!) בצבע כסף סתם גרביים לבנים נעלי סקטור ספורט שחורות (לשם שינוי גיוון מהאולסטאר!)

Small talk

New member
בחזרה מהטיילת באשדוד.

ג'ינס קצרות, שהיו פעם ג'ינסים שהיו סנטימטר אחד קצר מידי אז אני ואמא קיצרנו אותם לגמרה והן ממש יפות עכשיו (שאלו אותי כבר כמה אנשים מאיפה הם
). טוניקה שחורה מבד קשה ממש יפה. שרוולון קצר, םסין דקים חום בהיר לבן. קוקו רגיל כי בטיילת היה רוח והשיער עף לי לפנים. טבע נאות שאני לא ממש אוהבת אבל נקרעו לי הסנדלים תנכיות ואני לא מגיעה לשום מקום שמוכרים אותם (וכמו מפגרת עברתי ליד שוק הכרמל ולא קניתי, מה לעזזאל עבר עליי
).

greeneye

New member
בשבשבש~

-צמה על הצד [צד ימין] -עפרון שחור בעיניים -עגילי פנינה מפלסטיק -חזיה לבנה עם תחרה ופפיון קטן ופס ורוד [חדשה וחתיכית!] -גופיה לבנה גדולה של בנים -טי שירט אפור-כהה עם קלאס בלבן -צעיף דקיק מ..בד שאנטי כזה, בגווני חאקי-בורדו-תכלת-ורוד עתיק -טבעת כסף עם אבן בורדו -צמיד כסף שאנטי באנטי -תחתונים בצבע לבן -ג'ינס בהיר בין ישר למתרחב מעטמעטמעט, דנדש, מתאילנד -גרביים נמוכות אפורות -אולסטאר נמוכות בורדו-יין -תיק קטנטוש מחתיכות מפל [ה..פלסטיק הזה שעושים ממנו חוצצים או משו] ארוגות יחד, צבעוני בטירוף וחמוד!

בוקר אור

שמלה ירוקה מפולא'נבר [שזה עתה גזרתי לה את השרוולים והפכה מטי-שירט-שמלה לגופיית-שמלה] חיקוי-הוואיינס שחורות צמה על הצד טבעות כסופות רגילות כמה גומית כהות על שתי הידיים אוי, נזכרתי בבחור שליווה אותי לנופעה של שלומי שבן. אוי, יש לי קצת רגשות אשמה. טוב, יהיה בסדר, נכון?....[

למעלה