שרשור לבוש.

שרשור לבוש.

מיני שחורה עם הדפס חוזר של פרחים קטנים ולבנים (לא החרושה שלי, למרבה ההפתעה), יש לה שרוולים תפוחים עדינים ובכלל כל כולה שמלת-סיפור-אגדה מצד אחד ומצד שני מכובדת משהו, עם קשירת פרפר בחזית. אוה ויש גם חור קטנטן מאחורה, בסיום הרוכסן, יד שנייה, נו. חזיה ותחתונים ובקרוב גם דר' מרטינס וגרביים לבנות, כדי לשבור וגם כי אין לי נעליים של בחורות, לא באמת. שיער פרסומות, גוף שצריך להצטמצם.

use your guns

New member
לפני שאני זזה לידיד שלי

כפכפים יפים סקיני גופיה שחורה מעליה חולצה מטורסו בצבע טורקיז עם ציור של ג'ירפה שעושה משהו עם האצבעות...מתה עליה. טבעת יהלום אמיתי של אמא שרשרת פנינים אמיתיים של אמא -> התכשיטים האהובים עליי קשת שחורה

נו, ../images/Emo42.gif

- גופית-סבא לבנה (או יותר נכון גופית-אבא, כי היא נלקחה היישר מהארון שלו) - ג'ינס קצת באגי - חזייה ורודה (חדשה לגמרי! מצאתי אותה בארון לא מזמן ובכלל שכחתי שהיא קיימת. תמיד כיף למצוא חזיות חדשות סתם ככה) - תחתונים ורודות-סגולות (לא מתאים בעליל, אפילו שזה נשמע ככה. אל תחשבו שאני מאלה שמתאימות) - יחפה - שרשרת עם תליון של כוכב מתכת מגניב למדי (קניתי בשקל וחצי בשוק הכרמל, אחת המציאות) - הצמידים השחורים הרגילים שעל יד ימין - התרגשות-משהו (תכף רואים אותו!)

אוה, ומסתבר שקר,

אז גם מעיין מעיל-סריג ארוך ושחור שכזה שמגיע עד השוקיים. כן, הופעה שחורה לחלוטין, אבל נראית סבבה.

הרגע יצאתי מהמקלחת

חולצת טריקו אדומה קוקו גבוה עגבניה כזה מכנס ברך כחול של בנים כזה תחתוני קומיקס חמודיםםםםםםםם>: עייפות ריח טוב

EROTOMANIA

New member
אוקיי אוקיי

חזיה בצבע בז' חוטיני עם פסים אדומים ורודים צהובים לבנים, משהו מוזר כזה ג'ינס נוטה לכהה, טיפה מתרחב, שעושה תחת יפה גופיית ספגטי עם פסים אפורים שחורים מעליה סווטשירט כחול עם מחשוף ענקי ככה שרואים טיפה מהגופיה כפכפי אצבע שחורים וזייהו!

PinkCigarette

New member
את דומה לפיתה,וזה חבל.

אחרי מקלחת- תחתון וחזיה תואמים,שחורים עם תחרה
טי כתומה עם הכיתוב "Does your mother know?" בלי מכנס כי חם לי. שרשרת כסף דקיקה עם תליון מרובע שבתוכו פרחים,שאני אף פעם לא מורידה משום מה. צמידים מסיכה על הפנים שגורמת לי לראות כמו הגרוק ביום רע ורגליים חלקות.הו,האושר

EROTOMANIA

New member
כן! איפה אני יכולה למצוא את השיר הזה?

נוסטלגיה מכיתה ח' וואו

THE ronch

New member
שניים

כי אתמול היה מגניב-- תחתונים ירוק-זית שכתוב עליהם bootycamp ממש מגניבות טופ ירוק-זית מהיינס גרביונים מנומרים אדירים מגף רוקטדוג שחור (יענטו UGG) חצאית ג'ינס שלייקעס בורדו סקוטיים שגנבתי לבן לפני מליון שנה סריג שחור V מהמם חגורת ניטים3שורות איפור ורוד <: לק אדום טבעת זהב (נישואים של אמא ואבא) והיום-- (אחרי העבודה, על כן המכנסיים) תחתוני בוקסר שחורים של ליקופר טופ שחור מהיינס ג'ינס שחור בגזרה ישרהנוטהלסקיני. יענטו מוצר בקצה אבל לא ממש צמוד, מדיקיז. משהו אולסדסקול טוניקה אפור בהיר עם שרוולים טיפה נפוחים, נופלים על הכתפיים כאלה מH&M סניקרס פומה אפורות עם פס ירוק ושרוכים ירוקים לק אדום טבעת זהב (נישואים של אמא ואבא) תיק עם דוגמא של פפיטה (שיני כלב), דיי גדול איפור שחור

pampkin

New member
איי פרומיס יו איים גוינג באק טו סקול

סקיני מאברקרומבי, בהיר עם קרעים שקצת גדול עליי וטיפה נופל גופיה שחורה צמודה מעליה חולצת שלושתרבעי ירוקה צמודה הוואינס כסף גולגול ועכשיו לישון

coolit

New member
מה הכוונה בשיער פרסומות? יפה וחלק?

וזה נשמע ממש יפה השמלה! בעצם אם היא היתה לבנה עם פרחים כהים זה היה יותר יפה בטח.. אבל שרוולים תפוחים! זה נשמע כזה שווההה חח [אני לובשת פיג'מה, חצאית אדומה [עוד שניה מכנסיים] וחולצה אדומה. ומשקפיים, וקוקו כי השיער שלי ארוך ומגניב!!]

EVE Lights

New member
זוועת עבודה. ../images/Emo10.gif

שיער אסוף בקוקו רגיל גופייה שחורה במבנה של גופיית סבא שרשום Don't shoot the monster באדום. מקסטרו חזייה שחורה מכנסי קורדורוי שחורים עם 2 כיסים בתחת ועוד אחד ברגל שמאל תחתונים בצבע כתום בהיר גרביים לבנים נעלי ספורט של ריבוק מלוכלכות ומג'ויפות שעון שחור על יד שמאל

עבודתי ביותר

בייסיק לבנה טוניקה סירה כזו מתרחבת מוזרה אבל אני מתה עליה, ירוקה ג'ינס של ביאנקו כהה עם שפשופים טבע נאות תכלת שיער אסוף בסיכה איפור עם צללית ירוקה שרשרת עם תליון ירוק ועגילים עם אבנים ירוקות אני רקובה לגמרי

stink

New member
לחנות , לקנות מצרכים לעוגה ../images/Emo3.gif

ג'ינס לי קופר עם קרעים תנכיות והחולצה המתקוה הזו ->

RainbowL

New member
מכנס פיג'מה קצר קצר בצבע אפרסק

תחתונים עם קשקושים חמודות טופ ירוק תפוח מהיינס וחולצה שחורה עם מישהושלדיסני מזארה. מיוחדת כזאת. ותלתלים מהממים :)

Mooa-Numi

New member
חצי א'

פיכס באמת שמדים זה הדבר הכי לא סקסי בעולם (לבנות מן הסתם)

למעלה