שרשור לבוש.

שרשור לבוש.

[אסף ארליך- נשבר] שמלת מיני עם כתפיות דקות, בצבע סגול חיוור והדפס פרחים קטנים שחוזר על עצמו בגווני סגול, היא קצת גדולה עליי, זה מעולה, חזייה-תחתונים-תחבושתמחזור, גרביים לבנים, דר' מרטינס עם כיתוב בצהוב, כמות בלתי נדלית של עצב.

GoOni

New member
מינימליסטי-משהו.

-יחפה (קודם זה היה סנדלים עם רצועות לק אדומות מALDO) -שמלה ירוקה עם הדפס פרחים שחורים, בסגנון אנדי וורהול, מפולין (h&m, דפקנו את המערכת) -שיער ג'ינג'י-אדום (משהו יחסית חדש, מלפני שבוע וחצי כזה) עייפה נורא. תודה לאל שיש מחר שביתה.

moruush

New member
מרגש

בגד גוף שחור הרגיל, ומעליו חולה כחולה ענקיייית (>< פדיחה ללכת ככה ברחוב) גרביון ורוד מפוצל שכרגע מגופל כמעט על הברך שורטס שחור רחב גולגול אסווווף. DKNY - שמזמן עבר לריח של זיעה
עיפרון ירוק. בערך כמו כל השבוע.

EVE Lights

New member
הומלסי ברמות.

שיער אסוף בקוקו חולצת טריקו אפורה של התער"ן עם סמל של מד"א מקדימה מכנסי כדורסל שחורים קצרים תחתונים כחולים גרבי פסים ורוד-אדום-צהוב-סגול נהדR לא!

טרלהלהל

תחתונים כתומים חזייה ירוקה חולצה אפורה עם ציור חצאית עם פסים חומים וצהובים לק צהוב צללית תהובה גם כן קשת אדומה קיץ!

PennyLaneM

New member
טייץ 3/4,ספגטי לבנה,שרשרת פנינים וכפכפים

הולכת לאכול אצל האקס :| ולעשן ירוק :)

MaddyD

New member
wow

אני חושבת שאם הצלחת להכניס את הקטע שאת מעשנת אפילו לשרשור לבוש.. וואלה התעלת על הכל.

AnGeL DoLlY

New member
אצל חברה בבית ריק

תחתונים כחולים עם לבבות ורודים- ויקטוריה חצאית ג'ינס מאברקומבי חזייה בז' גופייה שחורה צמודה ארוכה טבעת אבן כחולה שיער יפה

pampkin

New member
יואווו שביתהה../images/Emo13.gif

זה בא לי מזה בטוב עם כל השבוע הלחוץ הזה שהיה לי חוטיני שחור וחתיך בוקסר אפור של חבר שלי גופיה לבנה קוקו של מנקות ויאללה לישון עד המוות

B a Z u K a

New member
יוניפורם של הבית ספר היהודי

חצאית שחורה עד הברכיים של צ'ואי חולצה לבנה מכופטרת של אמבקרומבי חזייה ורודה של ויקטוריהס סיקרט נעלים שחורות של פומה צמידי קבועים, שרשרת קבועה

Mooa-Numi

New member
עכשיו בגדי שינה

קודם (דווקא נחמד) חולצה לבנה ממש מלוכלכת, אפילו עם כתם מאחורה.. אבל זה יהיה טוב מתחת למדים, ואקונומיקה, יהיה בסדר מכנסיים משוק הפשפשים, בצורה הזאת של כאילו באגיז? עם משבצות ירוקות צהובות מקולדרוי. די מגניבות טבע נאות צעיף שלקחתי מרותם בשלב כלשהו שרשרת עם חרוזים עץ שבאים פעם בכמה זמן? שני ליפופים לא שווים, עד הציצים בערך והיה לי קליפס בשיער ועשיתי איתו שטויות

למעלה