שרשור לבוש + NP.

שרשור לבוש + NP.

עלאק איזון משתדל בין מזון רוחני (?!), לשטחיות מבורכת שגם היא מזון נשמתי, Let's face it. בעבודה אנוכי, אין מקום להשקעה ממילא (;;)- בייסיק שחורה, חצאית מיני בגווני ורוד-לבן-שחור, מעלייה מלא פרינטים לא ברורים של מילים/משפטים, סביר להניח חסרי כל משמעות שהיא, חזיה-תחתונים, משקפיים, גרביים, דר' מרטינס, בתיק יש לי גם את מעיל הסריג השחור המגיע לשוקיים, למרות שהייתי מעדיפה לקחת קרדיגן, אבל למי יש זמן, הוא פשוט היה בתיק. NP- Silver Jews- Smith & Jones forever, שהתחלף ל- Night society (אני מאזינה עכשיו ל-American water שלהם ולא מפסיקה להודות לצורב בריפיט).

Tears Dont Fall

New member
עעע

שיער פרוע למדי היום חולצת בצפר קרועה ג'ינס משופשף וקרוע מפוקס טופ שחור תחתונים מצויירות כאלה ואנס סליפאון משובצות NP: rolling stones - angie

Summer moved on

New member
אהא

טייץ שחור עד הברך חולצת בי"ס V לבנה אולסטאר חצי כחולות צמידים ברגליים ובידיים שיער פזור ומשקפי שמש

In Dreams

New member
Ben Harper- breakin' down../images/Emo29.gif

ג'ינס חדש, כחול כהה גופית סבא לבנה ארוכה (מאוד) כפכפים של ריף עם רצועות דקות שיש עליהן שני פסים חומים ופס ירקרק באמצע, מהכפכפים העדינים שלהם גולגול מרושל מקודם חולצת בצפר

Small talk

New member
"את באה עליי

אם אני פצוע מרסיסי אהבתך..." סקיני ג'ינס מזיפ
. גופייה סגולה חציל עם מחשוף גדול מלייקרה. חזייה שחורה (אני תמיד לובשת אותה). חלוצת בית ספר-פולין - עם סמל של בית ספר וסמל של החברה של שאירגנה לנו את המסע לפולין... ומאחורה הסמל פולין שלנו, יד שיש לה מספר מתחת לכף היד [שכחתי איך קוראים לאזור הזה] שהוא בעצם התאריך של פרוץ המלחמה 191939 ועל האצבעות שלה עומד פרפר והכנפיים שלו זה ציור של דגל ישראל ולמעלה כתוב 'משואה לגבורה'. וכשכל אחד ביקש מישות ביקשתי XL כי לא ידעתי איך המידות של זה יהיו והעדפתי לקחת אם המידה הכי גדולה 'למקרה ש...' אבל לקחו לכל אחד מידה אחת יותר גדולה כדי שנוכל ללבוש את זה על משהו, אז הביאו לי XXL וזה עצום עליי, אבסל אני ממש אוהבת את זה כי זה גם ממש ארוך, אז אפילו לא גזרתי אותה והיא היחידה שלי שלא גזורה כדי שלא תהרס.

Small talk

New member
תיקון ציטוט

"את באה עליי, לבודק אם אני פצוע מרסיסי אהבתך..." גם לבוש וגם NP.

זה לא פייר!

לבשתי טרנינג+חולצה גדולה[של גאנס אוקיי] לש. ספורט ואז המזדיינת בתחת הזאת לא נתנה לי להתאמן [חבללללל] כי לא הייתה לי את החולצה הרשמית כאילו ישרמוטה שמנה כוסעמקקקקקקק ישלי איזה 5 השלמות והבצפר הזה שונא אותי בלאט אמשלהם זונה. =] הכל טוב נרגעתי. בגדים פושטיים כי היה מגמה.

EVE Lights

New member
מיאו בגדי בית שכאלה.

שיער פזור משקפיים חולצת טריקו קצרה וגזורה בשרוולים, בצבע כחול של התיכון בוקסר כחול כהה עם הומר סימפסון ורשום באדום : What you see is what you get תחתונים כחולים גרביים עם פסים בגוונים ירוקים NP: מלכת הפלקט - גשם

MaddyD

New member
סתם הולכת לישון אצלו ולראות אצלו סרט

נראת כמו שיט טייצ חום חולצה ענקית לבנה קרוקס ירוקות תיק ענק של טומי הלפינגר ורוד כזה לגב, עם מדים בפנים וכל הקקה בקה למחר

greeneye

New member
מיצי.

-צמה על הצד. -עפרון שחור בעיניים -עגילים בצבע חום-ברונזה צמודים וגדולים -שרשרת כסף ארוכה עם תליון מפתח קטן -חזיה לבנה עם פרחים קטנטנים ותחרה -טי שירט חומה עם הדפס של ביסקוויט נגוס -טבעת אינדיאנית עם אבן אדומה -תחתונים בצבע לבן -ג'ינס רגיל בגזרה ישרה -הכפכפים האלה-

greeneye

New member
ו..

אנלא שומעת כלום אבל בא לי לשמוע את הנרייטה של הפרטליז.

s h a r o n 7

New member
When you say nothing at all ../images/Emo126.gif

מגבת ורודה מגבת כתובה על הראש כפכפים לבנות טוב לייייי

Liraz 6q

New member
ביתי משו

מכנס קצרצר תכלת של אינטימה גופייה ירוקה צמודה ( מה הקשר??!!?) קוקו גבוהה ומשקפיים תחתון ורוד NP-נערת רוק של ריקי גל

Mardy Bum

New member
איזה יום מגעיל

transatlanticism של דת' קאב פור קיוטי באיכות יוטיוב מחרידה. אלואים אני מתגעגעת למחשב שלי :[ בי"ס: גופייה לבנה ומעליה גופיה מבד כזה של אפודות עם פסים רוחביים בכתום, סגול, תכלת, ירוק ואפור.. של ויקטוריה'ס סיקרט. ומעל כל זה סוודר דק אפור עם ריבועים וקווים מH&M. קצת קשה לתיאור, אבל אני לא על המחשב שלי אז אין תמונה ג'ינס קצר בהיר ממש סנדלי לכה שטוחים עדינים בצבע תכלת צמיד צ'ארמס (?) עם תליונים כבדים כאלה תיק כתף צבעוני של אנדי וורהול יום הולדת לחברה: טי לבנה עם פודלים שחורים קטנים על כולה מיני שחורה צמודה בסוף (עיפרון? ווטאבר) בגזרה גבוהה אותן סנדלים+אותו צמיד סתמי למדי אבל נו.. זה בסה"כ היה בבית שלה

עייפות../images/Emo71.gif

NP-לא בא לי לשמוע של הדורבנים. חזייה לבנה גופיה אפורה חולצה גזורה גדולה של לתת ג'ינס קצר תחתונים אדומים טווטי :} מלא מלא צמידים שרשרת עייפות יחפה

חזרתי הרגע מראשון../images/Emo3.gif

חולצה לבנה מנוקדת של סטודיו פשה טייטס שחור 7/8 כזה נעלי בובה שחורות עם פפיון תחתון ורוד [מפתיע
] חזיה לבנה חוצמזה לא משו מיוחד. [אני
את אנה]

למעלה