שרשור לבוש

ODana

New member
שרשור לבוש../images/Emo66.gif

אז מה אתן לובשות היום, עכשיו, ברגע זה ממש !!! אני : שמלה מבד דק מאוד, קצת שקופה עם הדפס עדין. גזרה כמעט עד לברכיים. מחשוף נחמד אבל לא מוגזם. כתפיים בחוץ (זה לא כתפיות ספגטי, אלא יותר עבות). השיער שלי אסוף ברישול כזה, עם קליפס. יש לי סיכה קטנה עם פרח שמחזיקה חלק מהשיער הצידה. אני נועלת כפכפים חמודות פרחוניות עם קצת גובה, אבל בלי ממש עקב. ויש לי תיק קטן כזה, בצבע תכלת עם פסים עדינים בלבן. ככה, ממש ככה, אני עוד מעט יורדת למטה למרכז לפגוש חברות ולקשקש. וגם אולי לקנות לי גופיה מהממת שראיתי אתמול ולא נשאר לי כסף...

סתיו מם

New member
ואני..

ג'ינס קצר ומהוה, גזור כזה. זה פשוט הכי נוח בעולם! וחולצת טי לבנה עם הדפס של פיל בכחול. יש לי מין חצי נעל ספורט חצי כפכף, החלטתי שהכי חשוב לי שיהיה נוח. אבל גם יפה. אז מצאתי משהו שעונה על שתי ההגדרות. השיער שלי פזור..

adva atuk

New member
עדין לא היתגנדרתי כל כך..

אני עדין בפיג'מה!!!!!ח... כחולה עם הדפסים של דןבים וכוכבים. מכנס וחולצה ארוכים
ח...

adva atuk

New member
עכשיו אני ב...

מכנס קצר בצבע בז' חולה עם פסים כתומים לבנים קצרה ושיער פזור

אממ.מ... אני

גופיה ירוקה כהה לא ממש ירוק בולט...(כפתפיות ספגטי), גינס רגיל עם כיסים ריצרץ'(תסלחו לי לא ניראה לי כותבים ככה) מאחורה בצבע ירוק...לא כל הכיס רק הריצרץ, כפכפים כאלו ציבוניות לא ממש נמוכות אבל לא גבוהות... קוקו לא הכי מושקע סתם כזה.. ומשקפי שמש על הראש... הכי חשוב..אני לא יכולה בלעדהם...

tamarushz

New member
ואני..

מכנס ספורט שלושת'רבע [שלושה רבעים, אני פשוט לא יודעת לכתוב..] לבן עם פס אדום עבה בצד, גופייה בצבע תכלת ומעל זה סווטשרט אפור [!!!!!] עם פס אדום בשרבולים שמשני הצדדים שלו יש פסים דקים-דקים באדום. אני יחפה עם שיער פזור וסוכרייה על מקל בפה [חיחי] יש לי עגיל חישוק פיצפון [כמו של פיראטים] ועגיל של סמיילי שהרקע שלו כחול.. זהו. אז מה אתן???????..

adalia

New member
אני--->

חצאית כחולה כזאת מבד טרלין חלק כזה,עם קישקושים שחורים כאלה עליה,חולצה לבנה כזאת עם פייטים,ופסים כחולים עליה,סנדלים עם עקב שחורות,ושיער אסוף נמוך,עם קוקיה פשוטה...

RiN rOoN

New member
הממ

שתי תחתונים (מחזור) , מכנס שחור ,וחולצת קייטנה.ממש סטייליסטי.

RiN rOoN

New member
כי לבשתי פעם עם תחתון 1 והדם יצא

לתחתון..אז שמתי פד ו2 תחתונים..

t o o t

New member
אממ

מכנסון סגול של TNT חולצה ורודה גופייה כזאת של פוקס וכפכפים סגולות של פוקס

ואנייי

טוב אני כבר לא ממש חדשה אבל בכל זאת למי שלא זוכרת אני הודיה .. אני עם פיג'מה איך לא מכנסון קצר וחולצה קצרה "קוקו" ברישול כזה .. בקשר לסיפור------------> הסיפור ממש ממש אבל ממש חמודד אהבתי וזהו תהנו נישאר עוד 3 ימים לחופש!!!!!!!!!!!!!!
בכל מיקרה יוםנעיםם ..

חחח אני עדיין בפיג'מה...

עד שאני לא יוצאת לאנשהו, אני כל הזמן עם פיג'מה... כל עוד אני בבית, אני עם פיג'מה... זאת כותונת לבנה עם שרוולים קצרים בצבע סגול... יש הדפס של דובי על נדנדה ורשום swing it out (?!) היא מגיעה לי עד הברכיים וכתף אחת חשופה (סיפור בסוף)... מתחת תחתונים (כמובן) בצבע תכלת... וזהו... בלי נעלי בית... שיער פזור אבל יש זיגזג על הראש... אתמול בערב חפפתי ראש ועם שיער רטוב אני יכולה לעשות מה שבא לי אז סתם עשיתי זיגזג... הסיפור: כל פעם שאני הולכת למקלחת אני לוקחת תחתונים, כותונת ומגבת... אחרי החפיפה אני שמה את המגבת על הראש (מסובבת אותה ככה כמו שעושים במספרות) וכשאני לובשת את הכותונת הצווארון לא עולה על המגבת ואני נאלצת למתוח אותו... וכך נוצרה לי כותונת שחושפת כתף אחת (לא ממש חושפת עד הציץ... מתחילת הכתף המחשוף בגודל של זרת...) אני לא יודעת למה אני מספרת לכם את זה, אבל לא חשוב...

למעלה