שרשור כרטיסים

rozgil

New member
הצלחה במחירת כרטיסים להופעה !!!

המופע של רוג'ר ווטרס, שהועבר לנוה שלום, הצליח למכור עד לפני שבוע !!! (06/06/06 ) 37 אלף כרטיסים, זאת למרות שעד לזמן ההופעה נשארו בערך שבועיים (מהתאריך המצוין). מעניין כמה עוד כרטיסים נמכרו מאז........

rozgil

New member
עובדי "רשת" קיבלו כרטיסים למופע

עובדי "רשת" קיבלו כרטיסים למופע עובדי ערוץ 10 לא לבד. גם עובדי זכיינית ערוץ 2 התבשרו שהם מקבלים כרטיסים למופע, אבל הם יוכלו לבחור בין סטינג לרוג'ר ווטרס לקריאת הכתבה - לחץ כאן : http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/431/822.html ב"רשת" אישרו את פרטי הידיעה.

rozgil

New member
מעניין כמה "מפורסמים" יהיו בהופעה ?

והאם "נוה שלום" יוצף ב-"ידוענים"/ו"מפורסמים" .......

Inis mor

New member
לצערם הרב של כולם...

כן!!! ואני גם נאלצת לבשר באכזבה שהתוכנית המעוסה של גיא פינס וציוותו המעצבן מתכננים לרדוף אחריו. זה לפחות ממה שהבנתי אתמול אחרי שראיתי את הסיקור של ההופעה של סטינג. הם היו נוראאאא מאוכזבים שסטינג לא רצה להתראיין לאף עיתון וחיכו לו כל הלילה מתחת למלון או משהו כזה, או שניסו להיכנס למלון בדרכי עורמה. וכדי להתנחם מהאכזבה "היי גיא" אמר לה-"אל תדאגי! יש לך עוד את ההופעה של פיפטי סנט...ורוג'ר ווטרס,כמובן!" ***צמרמורת!!!*** ואז כמובן יהיה את הסגמנט המפגר של "ידוענים בשקל" אומרים-"אני מעריץ ענק שלו"-וישירו שירים עם המילים הלא נכונות. וג'ודי שלום תהיה שם כי היא תחשוב בטעות שזאת הופעה של מאיה בוסקילה והגיים בויז! ואז תגיד ש"היא לא פגשה את מדונה אבל לפחות את ריצ'ארד גיר היא תפגוש!". אם למישהו יש הזדמנות לדבר עם ווטרס-"אח שלו! תנעל את דלת המלון ותאסור כניסה!!! בנוסף אל תיתן לפוליטיקאים (ובעיקר...נשות פוליטיקאים!) להיכנס להופעה או לרדיוס של 200 מטר אלייך."

The Walrus

New member
בבקשה אלוהים

תעשה שInis Mor רק חלם על הכתבה בגיא פינס... שהיא לא אמיתית... או שפינס בעצם רק התבדח על ההופעה של ווטרס... והכי חשוב שנינט\יהודה\רוני סופרסטאר לא יהיו שם.

Inis mor

New member
שכחת את אנחל בונוננדו ומאיה בומבילה

הציטוט הוא מדוייק. צבטתי את עצמי כמה פעמים כדי לוודא שאני לא חולמת-הכל אמיתי! תתנחמו בעובדה שיותר קרוב משורה 10 בשורות הוי איי פי,אף עיתונאי-אפילו לא חיים יבין-כניראה לא יתקרב. במקרים כאלה-אתה לא שמחים שווטרס פרנואיד ובורח מעיתונאים?!

Inis mor

New member
שנאת חינם-דבר רע היא...

אנרגיה שלילית לא רצויה שחוסמת לך את הצ'אקרות ומשנה את צבע ההילה.

Anuerysm

New member
איזה כיף

אני מקווה שהם יעשו את הבחירה מהר לפני שההופעה של ווטרס תהיה או משהו כזה..

afcon11

New member
נראה לי שהחלה מכירת חיסול

ביום חמישי האחרון הציעו כמות גדולה של כרטיסים במחיר של 280 ש"ח (אם אני זוכר נכון) לעובדי בנק הפועלים. בד"כ הכרטיסים מוציעים לעובדי הבנק מיד עם הפצתם אבל במקרה הזה זה קרה רק בשלב מאוחר. בגלל זה נראה לי שהחלה מעין מכירת חיסול של הכרטיסים הנותרים. מישהו יודע מה מספר הצופים המקסימלי שיכול להיות בהופעה?

החזרת כרטיס.....

מישהו כאן החזיר כרטיס לקסטל? הם נותנים את מלוא הכסף בחזרה? במזומן?

נג היפה

New member
עוד שאלה..

יש תאריך מסוים שעד אז אפשר לבטל את הכרטיס או אפילו ביום של ההופעה? תודה =)

אני מניחה שעד בוקר ההופעה ניתן

לבטל. אבל הכי בטוח הוא להתקשר למשרד הכרטיסים, ולשאול.

../images/Emo41.gif מוכרת כרטיס להופעה בלטרון ../images/Emo41.gif

350 ש"ח רצוי מאזור הדרום כל הקודם זוכה
0528842259

wommer

New member
אני קראתי שמכרו כבר

איזה 45 אלף...מאיפה המקור לדבר?

למעלה