שרשור כרטיסים

לא להתעצבן עליי...

בטוח דיברתם על זה ודנתם על זה בכול צורה אפשרית.. אבל יש הנחות לחיילים? או שאתם יכולים לפרט לי כול סוג של הנחה קיימת.. הסתדרות המורים, אמממ כל כרטיסי האשראי... ואני די פסימית כרגע כי אני לא מהמטורפים (שאני מאוד מעריכה) שיחכו שם מ6 בבוקר של ה21 לתפוס מקום קרוב לבמה.. אז זה באמת שווה להיות רחוקה בכמה מאות מטרים ולראות את ההופעה על המסכים בצד? שלא תבינו לא נכון... אני עדיין באה כי אני אסתפק רק בשמיעת ה "הלו יזראל איים סו גלאד טו בי היר" של ווטרס.. אבל 400 שקל ??? (אני מחשיבה גם נסיעות). טוב.. אשמח לתשובה.. ושוב, אני יודעת שהנושא לעוס.. אבל בשבילי לא שווה עוד פעם? (רטורית!!)

Anuerysm

New member
אני אשבור אותך יא מניאק ../images/Emo46.gif

סתם
יש הנחות לחיילים שנראה לי מגיעות לסכום של 290 שקל אפשר להשיג אותם בחבר ובקסטל לפי מה שזכור לי, אבל במקומך הייתי מחכה לתשובה של מישהו שכבר קנה ויכול לתת תשובה יותר מדוייקת

תודה..

והתכוונתי שזה יהיה בשירשור נפרד.. מסתבר שלא הלך לי.. ואני בת.. ולמה אתה לא קנית כרטיס??

foofam

New member
תיקון

כרטיסי חייל/סטודנט מחירם 340 אם אני לא טועה. הכרטיסים שאפשר להשיג דרך "חבר" (חיילי קבע) מחירם אכן 290, ואותם אפשר להשיג רק דרך חבר (באינטרנט או בטלפון)

foofam

New member
כל פעם מחדשים להם את המלאי...

הם כבר נגמרו פעם אחת, ואז הביאו עוד, ומאז אני כבר לא יודע, כי כבר קניתי

BogN

New member
יש אפשרות להחליף שער?

כי אני בשער 10, ומי שבא איתי בשער 6...

חרטושה

New member
מה יש לכם מהשערים?

פעם אחת ולתמיד: שער זה המקום שדרכו נכנסים למתחם ההופעה. זה כולה כמה דקות לעמוד בתור, לחכות לבדיקה של השומר (בדיוק כמו שנכנסים נניח לקניון) וזהו. מהרגע שנכנסתם פנימה זה לא משנה מאיזה שער נכנסתם, לאן אתם הולכים והאם תרמתם דם לאחרונה.

Drummer Girl

New member
50 אלף אנשים מחולקים לכמה שערים

אולי קצת יותר מכמה דקות....
אבל יאללה נו, מגיעים קצת מוקדם, נכנסים מהר. נכנסים של שוק כי זה ההופעה של רוג'ר, בארץ (!), ועד שההופעה תתחיל השוק קצת יפוג. ואז בעצם נכנסים לאחד אחר...

חרטושה

New member
אבל לא כולם יגיעו יחדיו

ולא כולם יכנסו יחדיו באותה שעה (כנראה שעוד אנשים חושבים כמוך, תודה לאל)

Drummer Girl

New member
נו ברור

אבל עדיין, זה המון אנשים, הם יכולים להגיעה במשך כמה שעות עד תחילת המופע ועדיין יהיה פקק. חצי מדינת ישראל ואחותו מגיעים ב-22.
כמה שיותר, הרבה יותר טוב. אפילו סטינג מכר פחות כרטיסים...

amuz1

New member
מעוניין ב 3 כרטיסים ל ROGER WATERS

הי למי שיש למכור 3 כרטיסים או פחות במחיר טוב אנא תתקשרו אלי אלכס 0522305858

rotemangie

New member
שלום

שמעתי שיש הנחה לחיילים על הכרטיס...מישהו יודע כמה עולה?? ותודה:) אה כן ואם נשארו בכלל כרטיסים

התשובות מצויות בשרשור הכרטיסים

כאן בהמשך העמוד למטה. אני ממליצה לקרוא אותו.

Rock It

New member
שאלה..

לפי מה שכתוב באתר של "חבר" הכרטיסים המוזלים שלהם נגמרו, אבל שמעתי מחברה שהם מחדשים את המלאי. זה נכון?

הכי בטוח להתקשר אליהם, ולשאול

כי כנראה שהם לא מאופסים על עצמם, בזמן אמת, אם את/ה יודע/ת למה אני מתכוונת.

למעלה