שרשור כעס.

yellow cheese

New member
שרשור כעס.

והיום,תלמידיי היקרים, נדע לפרוק את הכעסים שלנו. בעדינות, בלי צעקות, בלי מכות. רק בכתיבה. אפשר לשלב אייקונים [מחוות עאלק] המסמלות כעס, מותר להאריך אותיות, אסור לקלל. ואני מתאפקת. מתאפקת שלא לבכות, מתאפקת שלא לקלל. אני מתעבת אותם. מתעבת את הגוף שנקרא צה"ל. מתעבת את האנשים ששולחים [או לא שולחים] את המנילות לבנות. מתעבת את החיילת המעצבנת שסופסוף, אחרי שבועיים, ענתה לי לטלפון בלשכה. מתעבת את הרגע שהיא אמרה לי: "לא לכולן שולחים מנילות, אבל אני אבדוק" ואחר כך אמרה לי: "תתקשרי בעוד שבוע". בונ'א, מה אני פה? סמרטוט? בובה על חוט? [הייתה אמורה להיות כאן קללה, אבל הבטחתי לשמור על הפה]. מתעבת את צה"ל. הטובים לטייס. ומה עם הפחות טובים?

yellow cheese

New member
יצא מבולגן.

בכל אופן, אני עדיין מחכה למנילה המגעילה הזו. בכלל לא אכפת לי מה לעשות בגוף המרגיז הזה שנקרא "צה"ל".

Ez sLeeP

New member
לנו היה יום חילות היום בבאקום.

יצאתי מבולבל משנכנסתי. היה טראומטי. אני רוצה לשרת בקרייה אם הקטע עם מודיעין לא הולך. ג'ובניק למהדרין. רק שתהיה יציאה כל יום הביתה, ושיהיה מעניין, ולא משהו טכני. רצוי מש"ק ממטרות. אולי שקם?..
אה. ואני מתעב את לימור לבנת. בכלליות. גם בספציפיות - בוטלו מועדי ב'?! מזה אמור להביע. ושאני בכלל לא אתחיל לדבר על המיקודים שנעלמו כלא היו. לפחות בתנ"ך. אני לא זוכר פרק אחד. איך אני אזכור 70?! וספרות.. ררר.. ואני אמור להיות טוב בחרטטנות. לעזאזל. (אגב - זו לא קללה. זו דרך חיים) ובנוסף לכל קבעתי שיעור נהיגה ראשון ליום חמישי. ואני בלחץץץ..

הרבה כעס, ואני יכולה להזדהות

הפחות טובים לקורס הכנת קפה. אני מתעבת את בי"ס, מתעבת את הצבא, מתעבת מסגרות. אבל בואי ננסה להתעלם מהכעס...זה לא עושה את החיים יפים. akunah matatah

Stillwater

New member
אווווחחח....זה היום שלי!

היום אני נמצאת באחד מהימים האלה שפשוט בא לקחת איזה פטיש ולשבור הכל! לבעוט בהכל! להרוס הכל! או לפרק את הצורה למי שבכלל מעיז לקרוא לי בשם! למרות שראיתי היום בצהריים משהו שלא ראיתי ממש הרבה זמן! משהוא שהייתי מאוהבת בו שנתיים, וזה היה נחמד לפגוש אותו וכל הדרך הביתה לחייך כמו מטומטמת! אבל איך שהגעתי הביתה הכל התפוגג הכעס והעצבות חזרו! אני שונאת את כל המוסדות האלה שתמיד יגרמו לך להרגיש לא טוב עם עצמך, טיפש, נחות, שאתה אף פעם לא טוב מספיק וכולם חכמים רק אני טיפשה! כמו הבית ספר והצבא!!! אני מניחה שבלעדיהם החיים שלי היו נראים אחרת לגמרי! אלא אם כן הייתי חכמה...אבל מה לעשות, אני לא!

פשושית ../images/Emo7.gif .............

גם לי היה יום חרא. את יודעת מה שימח אותי? התרחצתי, ואז הורדתי את השיר של פרפר נחמד וגברת פלפלת, כי שמעתי את זה בערוץ 10, וזה היה ממש מצחיק!! זה השכיח לרגע את כל התסכולים שבחיים. וואי כל כך נמאס לי מבי"ס, אין לך מושג. אני ממש רוצה להגיע יום אחד עם רובה ולירות בכולם. ואז אני אבוא עם רובה לצבא ואירה בכולם. ואז כשאני אהיה מבוגרת ויגידו לי שאני צריכה להתחתן, אז אני אבוא עם רובה ואירה בכולם.

Ez sLeeP

New member
נשמע קצת לא שפוי,

אולי נמתן גישותינו?
סתם. החומר נפץ עליי. תתקשרי, ואני שם. אני אוהב לקחת אמבטיות מרגיעות, גלידת טריפל-שוקולד או משהו בובמבסטי בפחמימות, ולשמוע let it be של ג'ון לנון - השיר האהוב עליי בכל תבל. כ"כ פסטורלי. אה! ולראות ג'וליה רוברטס. אישה יפה, או נוטינג היל. כל סרט שלה כעיקרון. אמא חורגת. אפילו שחלקם טרגדים - הכל נראה יותר טוב דרך העיניים של ג'וליה רוברטס. מפרקת המשפחות האהובה עליי.

מה זה, שלוותה?

מישהו אמר שאני שפויה? תן, תן לי קצת TNT. גלידה זה תמיד טוב, וגם הביטלס
השירים שלהם הם באמת שירים שמשפרים את מצב הרוח!

../images/Emo4.gif איזה בעסה זה../images/Emo4.gif

ואחרי מה ששי סיפרה לי על מה שהולך בטירונות אז בכלללל
בלעע.. מקווה שנרגעת קצת.. אני אוהבת אותך המונים
טל.

yellow cheese

New member
אוף

עדיין לא נרגעתי. וגם כן עכשיו בוקר וצריך ללכת לשלושה שיעורי אמנות. מה אני פה
ציירת
מי אמר לי לבחור מגמת אמנות ולא תקשורת

heaven is here

New member
../images/Emo123.gif

לא אוהבת בצפר. בצפר sucks . שעתיים מבחן בספרות. שעתיים!!! והיא עומדת לי על הראש כאילו עוד רגע תדקור אותי בסכין ציידים (מתוך "האדונית והרוכל")
והמורה לפיזיקה מסריח מסיגריות שפשוט בא לי להקיא

לא משו

New member
שעתיים מבחן בספרות?

אולי תנסי שלוש שעותמתכונת באנגלית!!! ועוד אחרי זה במקום לשחרר אותנו אנחנו ממשיכים ללמוד חראגיל ומה במערכת? כן כן זה לא אחר מאזרחות עם המורה הכי מגעילה והכי לא איכפתית שיש ואחרי זה עוד היתה לי שיחה עם המחנכת שלי ששאלה למה הברזתי אתמול...אחלה יום היה לי...

or 343

New member
אז ככה: ../images/Emo46.gif

* המורה לאנגלית * עומס של מבחנים * בגרות במתמטיקה * מתמטיקה!!! * צה"ל * זה שלא קיבלתי מנילה
* זה שאין לי חיים.... אממ, וזהו - בערך

למעלה