שרשור כיפי!!!

תסבירי לי אייך 15מ´ עדיין חיים../images/Emo35.gif

מ = מליון המצב שיש היום יכול בקלות להיות הרבה יותר גרוע ותגידי לי את לך היה איכפת מאנשים שלא איכפת להם ממך
לאלוהים איכפת
בשואה יכלו להרוג יותר מ 6 מליון אבל לא הרגו היום המצב הביטחוני היה יכול להיות הרבה יותר גרוע תאמיני לי שהוא שם עלייך עין נון-סטופ אם רק היה מוריד ממך את ההשגחה המצב היה מחמיר בהרבה

swirrrly

New member
או-הו

תאמין לי שזה יותר קל להאמין שיש אלוהים וצריך לעשות מה שהוא מבקש, מאשר לנסות לחקור בעצמנו את המשמעות של החיים שלנו!!

אוףףףףף

תאמיני לי שלא יתר נוח ללכת לישון בלי להכיר אותו ובלי לעשות שום שטויות כאלה שהדתיים עושים מאשר לישון ולהגיד לאני חייב למישהו טובה על זה שאני עדיין חיי

swirrrly

New member
לא מסכימה.

אני מכירה בכך שיש סיבה לקיומנו, ושיש צורך לחקור את זה, אפילו אם אף פעם לא נגלה מה הסיבה. אני לא מוכנה להשאר תקועה על תאוריית האלוהים שלכם כל החיים, ללכת לישון ולהגיד לו תודה, לקום בבוקר ולהגיד לו תודה, בלי להבין דבר מהחיים שלי!

שלכם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

אני לא שלכם אני אני
אני לא דתי אני חילוני

swirrrly

New member
יופי תגיב לתפל ולא לעיקר

בסדר, הנה אני מכירה בעובדה שאתה חילוני.

איתך סיימתי להתוכח

אין לי טעם לנסות לשכנע אותך כי גם אם אני יצליח זה יהיה כאילו יאלה יוי שיכנע אותי מרוצה
אין לי צורך בזה אני אמרתי תא שלי את אמרת את שלך וזהו
רוצה תאמיני לא רוצה אל תאמיני

swirrrly

New member
אתה נשמע יותר מדי כועס...

ואני אישית נהנית מהויכוח הזה, בעיקר בגלל הידיעה שאף אחד מאיתנו לא ינצח.

swirrrly

New member
זה שאתה כועס ממש לא עוזר לויכוח

אבל אני לא אשתמש בזה נגדך. נו, אז יש כאן מישהו שרוצה לתפוס את המקום של ערן, ממש בא לי להמשיך!

swirrrly

New member
בסדר, בסדר, הבנתי שאתה לא רוצה

יותר ואני מכבדת את זה
מי רוצה לתפוס את מקומו של ערן?

ל א ק י

New member
לא רוצה להתווכח איתך.....

אגב זה לא שאני לגמרי לא מאמינה שיש אלוהים... כי עם אין אלוהים אז אי אפשר להסביר את זה שיש דבר כזה כדור הארץ.... ואי אפשר להסביר את זה שמישהו חיי פה בכלל.. אבל כשחושבים על זה ש6 מיליון יהודים מתו סתם ככה... ועל המצב של היום... אז אני כבר לא יודעת עם להאמין שיש אלוהים או לא....

הסברתי לך כבר שהמצב יכול להיות יותר

גרוע צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה אני יודע שבנוגע ל 6 מליון זה קשה אבל את צריכת להגיד לעצמך לפחות 15 מליון עדיין בחיים

swirrrly

New member
אגב,

זה שהמצב יכול להיות תמיד יותר גרוע, בהחלט לא אומר שיש אלוהים.

פגעסוס

Well-known member
אלה לא הוכחות...

אלו בסה"כ הטלות ספק... * זה שאתה לא מאמין בתורת האבולוציה לא אומר שהיא אינה נכונה. העיקרון בה הוא זמן... הדברים לא קורים בתוך דור אחד, האבא קוף והבן שלו בן אדם... אלא בכמה מאות דורות של שינויים מזעריים שהביאו בסופו של דבר לתוצאה שיש כעת. איינשטיין מעולם לא היה קוף אבל בהחלט יתכן שבשושלת שלו כמה אלפי שנים לאחור היו קופים. אני לא אומר שאני מאמין בתורת האבולוציה, אך אינני שולל אותה לחלוטין. * המפץ הגדול. אני שמח שאתה מבין לחלוטין את תיאורית המפץ הגדול שאתה כה גאה להכריז שהיא אינה נכונה. הפיצוץ האחד כפי שאתה מכנה אותו היה פיצוץ כה עצום בגודלו שאינך יכול אפילו לתא אותו. כמו כן הוא היא לשרשרת תגובות כימיות ופיסיקליות שהביאו בסופו של דבר ליצירת עולמנו כפי שאנו מכירים אותו. גם כאן תיארתי את הנושא על רגל אחת, רק מכיוון שהוא ארוך מדי ומורכב מכדי לתארו בפורום. * סטטיסטיקה. אכן יקח המון פעמים עד שתצא האות א´. אבל ע"פ זה ייקח גם המון פעמים עד שתצא האות ב´, או כל כתם בצורה כלשהיא... הסיכוי שייווצר העולם כפי שהוא כיום הוא סיכוי אפסי, אבל כך גם הסיכויים של שאר האפשרויות שהיו עלולות לקרות כתוצאה מן המפץ הגדול. השאלה האמיתית היא, למה קשה לך להאמין שסיכוי כלשהו (קטן ככל שיהיה) אכן קרה... * אני הולך עכשיו לעבודה... אנא התנהגו יפה

פגעסוס

Well-known member
באורנג´... ודבר נוסף...

אמונה באלוהים זו אמונה, לא פחות ולא יותר. לא ניתן להוכיח אותה בדיוק כמו שאני לא יכול להוכיח לך את מה שאני מאמין בו (שאין אל).

למעלה