שרשור כינויים

Dobby Weasley

New member
שרשור כינויים

שרשרו את הכינויים שלכם! שלי זה "בונקה", שזה אומר "בובה"... אגב עוד מעט אני הולכת לאימון והולכים לעשות לי רודת יומולדת (
)

Ze Colmeia

New member
Ze' Colme'ia

הפסיק אמור להיות מעל לE... זה אומר יוגי בר....הדמות המצוירת
ראו תמונה...

PernaLonga

New member
Perna longa

זה אומר רגליים ארוכות.... וזה מה שיש לי... ד"א יוגי... יש ICQ??? יש לי שיחה איתך דחוף...

GoTHiK

New member
Arrepiado

לפני שנה בערך הייתה לי תשרוקת קוצים גודלים בכל הראש וקיבלתי את הכינוי מאחד המאסטרנדואיים שלנו שאמר שזה כמו תחושבת צמרמורת, אבל יורת נוכן כמו התחושב שמקרבים יד לטלוויזיה ויש כזה חמשל, היכ נכון להגיד "מסמר שיער" תודה בה ביי!

Forrozeira

New member
לא היית בסדנאות היום?

הבנתי שאתה תלמיד של בדואינו, לא היית היום בסדנאות? היה מדהים!!

Ze Colmeia

New member
הייתי....

אם הייתה שם לב להודעה שהשתרשרתי לג'יני הייתה רואה

Forrozeira

New member
OK

כמו שאם היית שם לב אני דווקא בת. שחקת ברודה? מעניין לדעת מי אתה... בכל מקרה, אני אהיה (כמובן) בבאטיזדו שלכם בשבת, אז שיהיה לך המון מזל טוב וחג שמייח.

Ze Colmeia

New member
אההה..אופס....

רגע את היית אתמול
אני לבשתי גופיה לבנה הייתי עם קוקו |שמאלה| קבלי תמונה שלי

Forrozeira

New member
לא מזהה...

אני תלמידה של צ'יגרי- הגעתי לקראת סוף האימון של הנוער, חגורה כתומה.. אתה מגיע לשאר הסדנאות?

Ze Colmeia

New member
את עם טלטלים../images/Emo35.gif

נראה לי שראיתי אותך....וכן אני אגיע לשאר האימונים, חפשי ילד כך מטר 75 לפני התמונה ששלחתי מקודם אני בצהוב...

Dobby Weasley

New member
בדואינו?

אם זה מי שאני חושבת שזה אז הייתי תלמידה שלו אבל יכול להיות שיש שניים בשם בדואינו

Ze Colmeia

New member
לא מכיר שום בדווינו בארץ אחר...

כך מטר 70 שחום עם שיער קצוץ בירוק כחול.

Escova

New member
Escova ../images/Emo171.gif

"מברשת" הודות לעובדה שבאותו יום של הבאצ'יזאדו, היו לי קוצים מסודרים פיקס, שורות וטורים, סולג'רז טו דאי... (אין יאלו...) היום, אני כבר לא תואם את הכינוי שלי, אבל לא נורא...

Escova

New member
כאילו לך לא הייתה ליפה אף פעם...

אם לא היית "עומד על הראש" (כאילו אתה באמת שמה עומד על הראש ככה בכיף...) בכרטיס האישי, היו רואים את הליפה של פעם... אל תכריח אותי לשים תמונות שלך מפרויקט ירושלים !!!

Bantus

New member
LAVADEIRA

אבל עד כאן...מי שיוד את הפירוש סבבה ומי שלא, אז באסה.... ומי שיודע..אל תספרו... וקיבלתי אותו מפינטור (המאסטרה שלי)

למעלה