שרשור כוכב נולד!!!!!!

ל ו ל י1

New member
שרשור כוכב נולד!!!!!!

אנחנו אוהבים אותם,אנחנו מעריצים אותם,אנחנו מבזבזים עליהם כסף של אסמסים שיכול להזין מדינה קטנה באפריקה, הם הכוכבים שלנו..... את מי אהבתם? את מי פחות? למי הצבעתם? ומה שמח אותכם או ביאס אתכם? אני חושבת שלירון לב יצליח בענק וגם סקעת, מויאל כנראה יוציא אלבום אחד ויעלם מהשטח עד שנספיק לומר ערב טוב ניצנים, עדי כנראה תוציא אלבום או שניים ולא תהיה כל כך מצליחה, אולי לא....(טוב עם כזות סבתא מי יכול להישאר שפוי?) אבל רק הזמן יכול לומר אם אני צודקת!

moranooosh

New member
סקעת שולט!!!!!

עדי כהן- תוציא את השיר שמגיע מכוכב נולד ותעלם לנו הראל מויאל- כנ"ל כמו עדי...יוציא הדיסק אשר מגיע לו ויעלם לו סקעת- מסקעת ייצא הרבה. חוץ מהשיר המובטח כבר עובדים איתו על דיסק. אני אומרת לכם סקעת יצליח ובגדול!!!!!!(איי...שלמות)

ל ו ל י1

New member
תיקון טעות!!!

אני חושבת שזה יהיה בעצם שרשור סקעת!!! אנחנו אוהבת אותו אז בוא נפרגן!!! בנות איך אפשר לא להעריץ כזה דבר מושלם???

סתיו מם

New member
סקעת../images/Emo47.gif

כוכב נולד!!!

סקעת../images/Emo47.gif וכתבתי שיר:

הוא המלך היחיד הוא אוכל לחם אחיד אותו אוהבים כולם כי הוא הענק מכולם הנני כאן, סקעת בוא אלי הנני כאן, סקעת עד בלי די הנני כאן, וכאן אהיה לעד הנני כאן, בשביל סקעת הנחמד

מויאל יותר טוב..

אבל סקעת לצערי זכה באהדת הקהל... אז הוא יצליח יותר... אני הייתי בעד לירון לב וציפי משהיד..

למעלה