שרשור יצירת קשר! :

1מאיוש

New member
שרשור יצירת קשר! :

שם: מאיה. גיל: 15. מאיפה בארץ: גבעת זאב(יישוב ליד ירושלים. תמונה: -מצונזר- לא שמה ברשת! חיחייח מי שרוצה שישים! דרך ליצירת קשר: אייסיקיו: 222452432 מסנג'ר: [email protected] איימיל: [email protected]

טיפקסית

New member
אני

שם:בשמת גיל:19.5 מגורים:בגליל המערבי,מי שצריך לדעת-יודע,סתם,חפשו בפורום הדג נחש! עיסוקים:חיילת בצה"ל,בשעות הפנאי מחוץ לצבא אוהבת לשיר,לשמוע מוזיקה,לעסוק בכל מה שקשור באינטרנט ומחשבים,לצלם,לצייר,לצפות בוידאו,לדבר בטלפון [והרבה!!],להיות בקשר עם המשפחה שלי בחו"ל [והרבה מאוד!!],להיפגש עם המורים שלי מהתיכון [באמת!],ומדי פעם גם לקרוא ספרים. חלום:להקליט דואט עם טיפקס [יום אחד זה יקרה בתקווה],להיות מאושרת ובריאה,ליהנות ממה שאני עושה,ללמוד משהו שקשור באחד מתחומי האומנות או החינוך,לנסוע לבקר את המשפחה שלי בחו"ל [גם זה יקרה...מתישהו]. מוטו בחיים:האושר הוא סוד החיים,החיים הם כמו שוקולד-הם גם מרירים וגם מתוקים,והכי חשוב "תן לדפוק ת'ראש על דיונה,תן למוזות קצת לרעום,תן לנוח על כל שעל,תן את הכבוד לצה"ל!!" ואסיים בברכת "יותם...מזמינים פיצה???" [עזבו,זה הווי מהצבא שלי]

טיפקסית

New member
כמובן שכחתי פרטים חשובים

אייסי:262568225 מסנג'ר: [email protected] skype:sbarkan98 ושוב אסיים בברכת "יותם.....מזמינים פיצה????? תמונה מצורפת,רק תדעו שהיא מלפני 8 חודשים,אל תכעסו

ok

שם-יואב גיל-17.5, כמו טיפקס. מאיפה בארץ-מבשרת, זה יישוב בין שדרות לירושלים...
אימייל[email protected]

sunshiner

New member
../images/Emo189.gifתלתן|הגיע הזמן שמישהו יעשה את

זה, סחתיין
שם: מתןגיל: 15 וחצימאיפה: ראשון לציון, עיר אוכלת יושביה.אייסקיו: 263852704מסנג'ר ואימייל: [email protected]מסר לאומה: אומה תורמן היא שחקנית שווה.ולצערכם תמונה...

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifיצא קצת מעאפן משום מה

אז הנה אני מתקן את זה. למאיה אמרתי סחתיין על היוזמה. שם: מתן, לא משנה מאיזה עדה. גיל: 15 שנים ושבעה חודשים פחות שלושה ימים. רוב הזמן אני לא סופר. מקסימום משורר. או משנורר. מאיפה: ראשון לציון, עיר אוכלת יושביה. אייסיקיו: 263852704 מסנג'ר ואימייל: [email protected] מסר לאומה: אומה תורמן היא שחקנית שווה. ואת התמונה אין לי כל כוונה לשלוח שוב.

../images/Emo113.gif

שם: עומר גיל: 14 (עוד 4 ימים יום הולדת!!! לא לשכוח
) מאיפה בארץ: לא בארץ!
אבל בעיקרון אני מתמרת, ישוב קטן ומגניב בעמק יזרעאל (עם אתם לא יודעים איפה זה אז זבש"כים!) מסנג'ר: [email protected]

הוד11

New member
אנוכי

שם - הוד זגורי גיל- 15 וחצי מאיפה בארץ- קרית שמונה איי סי קיו - 272077940 מסנג'ר נדפק לי אני צריך לפתוח חדש תמונה מדנמרק בקיץ ומצטער על ההבעה ההזויה על פניי

לב17

New member
טוב, גם אני אענה

קשה לסרב למי שבחתימתה מופיעה פפצה...
שם - לב. גיל -אוטוטו, עוד כמה ימים דהיינו, 19. עיסוק - מתגייס בקרוב, בינתיים נח, נהנה, מתאמן קצת וכו'. מאיפה בארץ - ראשל'צ, ראשון, ראשונייה, מכירים?
אוהב בזמן פנוי- הרבה דברים - לקרוא, לשמוע מוסיקה ישראלית (בלבד!), לראות סרטים... תמונה- היא בגודל גדול מדי... לא עולה... תוכלו להסתפק בתמונות שצולמו על-ידי אם תעיינו ב'אלבומים שלי' בכרטיסי... יצירת קשר - יש אפשרות שליחת מייל אם להיכנס לכרטיס האישי שלי. ICQ למיניהם אין לי.

למעלה