שרשור ייאוש

Ben Dor

New member
שרשור ייאוש

נננננננננננננשששששששששששששששבבבבבבבבבבבבבברררררררררררררררררר ללללללללללללללליייייייייייייייי מממממממממממממההההההההההההההההיייייייייייייססססססססטטטטטטטטטטטטטטטוווווווווווררררררררררררייייייייייייהההההההההה ואין לי שוקולד בבית ואני לא יודעת איך אני הולכת להמשיך ללמוד בלי שוקולד! וכל הזמן משגעים אותי מתקשרים חופרים ושולחים הודעות לפווןן כה אני מקובלת ומאגניבה ;] למות למות למות ואני לא יודעת חצי מהחומר איזה כיףףף =]

kola99

New member
תעשי הפסקה?

אני הפסקתי ללמוד כי באמת כבר אין כוח מחר הבגרות בצהריים ויהיה לך מספיק זמן לעבור על כול החומר שוב

Ben Dor

New member
עשיתי..אני עושה עכשיו

לא נראלי שאני ימשיך עוד ללמוד...הבעיה שכמעט חצי מהחומר אני לא יודעת =\ופשוט אין לי כוח להמשיך... טוב נו נסנג'ר מישהו מחר שילמד אותי חח

kola99

New member
איך את לא יודעת

אני עברתי כבר על הכול המון פעמים עוברים על החומר מהר לא צריך להתקע על סיכום אחד אחרי שקוראים אותו 3,4 פעמים הוא נקלט יותר טוב ואל תסמכישיתנו לך להעתיק בבגרות מנסיון זה לא עובד ודפקו אותו בנושא הזה פעמיים ופעמיים יצאתי במזל:)

Ben Dor

New member
כי אני עונה על תשובות

בסוף של המיקודית שלי יש מתכונות אז אני פשוט עונה על התשובות וכל שאלה יותר נכון סעיף יוצא לי 2 דפים וקצת (יאנני דף משני הצדדים שלו ועוד איזה חמש שש שורות) וזה גם לסכם וזה ואני עונה על כל השאלות אני לא בוחרת שאלה אחת או משהו...אז ככה שיוצא שאני מקיפה את כל החומר... חחחח איזה מי יתן לי להעתיק מה את גנובה?!!??

kola99

New member
חחח שכחתי לכתוב תגובה

תקראי גם את החומר ולא לענות על שאלות יכולים בבגרות להפתיע עם השאלות שלהם(לא ניראה שזה יקרה אבל זה אפשר) אני אף פעם לא עונה לבד אפילו בתנך שהיה לי את המיקוד בדקתי שאלה ותשובה למי יש כוח לכתוב לבד תשובות בקיצור תקראי את החומר ותזכרי אותו ככה טוב יותר

linoy7

New member
נראלי שהגיע הזמן שלך להפסיק ללמוד../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אני הפסקתי כבר מ... 3
לא מסוגלת יותר. מקסימוםםםם, מחר אני אעבור על המושגים וזהו. די, בלתי אפשרי ללמוד כ"כ הרבה

linoy7

New member
לא../images/Emo6.gif בהיסטוריה דתי יש מושגים../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ליזיגי

New member
לא יודעת מה אתכם אבל אני לא למדתי היום

חח אני יודעת- טעות אבל אין לי כוח פשוט אין !!! בקטנההההה יהיה טוב בהצלחה לכולם
והשעה של הבגרות אחת התקועות אבל לא נורא

linoy7

New member
תנ"ך דתי היה יותר תקוע- 4 בצהריים!../images/Emo41.gif

ואצלנו התחילו ברבע ל- 5

Ben Dor

New member
פחחחחחחחחחחחח דפקו אותם ממש!

סוג של בעסה לא?!..חחח טוב אני סתם מתנחמת בזה שאצלכם זה יותר תקוע ...

למעלה