שרשור יומי24/01/2007...

devilz

New member
שרשור יומי24/01/2007...

אני לא מאמינה שעדיין לא נפתח

Ana Lyn Newkirk

New member
מחר יום מתמטיקה

מבריזים מביצפר בשביל לחרוש לקראת המתכונת
אני כרגע, במצבי הנוכחי, לא יודע כלום.. אני מתחיל לשכוח מהאפשרות לסיים מתמטיקה בחורף.. נקווה שיהיה לנו "יום מתמטיקה" מוצלח מחר

rasmus girl1

New member
יום נחמד.

לומדת שעתיים והביתה. אין בגרויות,אין מבחנים,אין בחנים.. :)

מסוממי

New member
יום של חרישה נטו

התחיל שבוע חופש מהבית ספר אבל צריך להתחיל להשלים פערים אז חורשים חוץ מזה prison break חזר וקיבלתי שאלון העדפות שהכל שם זה יח"ש

אפ7ת

New member
איזה יום שמח לי היום.. ../images/Emo3.gif

היה לנו רק ספרות שעתיים ראינו תסרט "בעל זבוב" המורה למגמות לא באה אז שיחררו אותנו
יאיי יש לי ללמוד למתמטיקה.. מחר מגן :/

Liraz 6q

New member
אעעעע

עצבים! המחכנתת התקשרה לאמא כדי שתבוא לקחת את התעודה שלי.. היא אומרת שהמחצית הזאת זלזלתי.. " נסעת לפולין ולא חזרת משם.." בלהבלהבלה...

GrEeNgIrL3

New member
בלעכס.. יום מעפן..

מתכונת חופרת בהיסטוריה והמורות לא רצו לשחרר אותנו הביתה אחרי המתכונת.. אז הלכנו לנו הביתה בלי אישור

יום מעצבן במיוחד!!

נמאס לי כבר ללמוד תנ"ך כל היום ולהשלים חומר שלא הספקנו בגלל שהמורה הנינפומנית שלי כל החיים "חולה"!! כואבת לי הבטן.... כן.. התופעה של החודש... בקיצור... לא היה עוד דבר אחד טוב שקרה היום!! ועוד אני צרכה לחזור לבית ספר אחר"צ ללמוד!! בעעעע!!!... ניחומים יתקבלו בברכה!!

iti4

New member
היה היום הכי טוב בשנה../images/Emo13.gif

חחח בהפסקת 10 הבאנו רמקולים ואוכל ועשינו הפסקה פעילה עם שירים מזרחית ותלינו שלטים כמו: מחזור זין גומר, איכות היא לא מילה גסה זין כן!! והמורים כמובן כעסו כי "זו שפה גסה!" (אנחנו מחזור ז' של בית ספר מי שלא הבין), שהבית ספר לא ישכח את השכבה הכי שכונה שהייתה לו!! היה צחוקים (ורע ההומו נשאר בבית לראות הארי פוטר 4) ובגלל הבגרות במטמתיקה חצי שכבה הבריזו להתכונן ומישהו הביא גיטרה וניגנו שעתיים ברציפות גם היה צחוקים ולא למדנו בכלל...... אני יתגעגע לימים האלה...;-

R e A

New member
טמבל

ראיתי עד 4 וחצי בבוקר ולא התעוררתי מה אתה רוצה

ווינגז

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

ביום רביעי מתחילים ב13:05 ללמוד, אז ישנתי עד מאוחר.
מחר הולך להיות יום עמוס בטירוף, עם מבחן, עבודה וכמה בחנים... לעזאזל.

ווינגז

New member
שרשרתי לשרשור הלא נכון../images/Emo3.gif

אבל בכל מקרה. וכן, המערכת שלי קלילה ונחמדה (תזכירי לי לשלוח לך אותה מתישהו)

בגרות בהתעמלות

(יותר נכון רק ריצה, כי את התרגיל והשכיבות שמיכה/ כפיפות בטן עשינו יום ראשון) עשיתי 18 סיבובים ב-10 דקות, וחשבתי שאני הולכת להתעלף, איך זה שאני עדיין חיה זו שאלה קיומית עצומה!... לא משנה ש/צריך לעשות 22 סיבובים כדי לקבל 100, אבל אני בהחלט אסתפק ב-60... וזהו אין יותר ריצה בחייםםםם, וואי איזה אושר.. היום לא היה שעת אפס במתמטיקה אח"כ הרבנית דיברה חצי שעה על המצב במדינה, ועלינו ואז עשינו הרקדה למורה שהתארסה למדנו שעתיים עם בתשי מתמטיקה ריצה של 10 דקות שיצאה לי הנשמה אמונה חינוך ו-4 שעות ביולוגיה, וכאן בכלל חשבתי שאני עומדת להשתגע, יש גבול גם לכוח סבל שלי..

דללה

New member
יום קצר...

עם סרט על אובססיה של בן זוג וכו'... ואנסין ומורה לספרות

למעלה