[:שרשור יומי:]

לאו14

New member
[:שרשור יומי:]

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
איך אתם מתמודדים עם החום?
הלכתם כבר לים השבוע?
או שסתם בא לכם להגיד משהו?

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? סבבה, נחמד לא גרוע שיר היום? "משהוא ממני"- הוא אצלי בחרישות. יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? כבר שבועיים אני מחפשת עבודה ולא מצאתי כלום. משהו מיוחד שקרה היום? לא איך אתם מתמודדים עם החום? מתקלחים. הלכתם כבר לים השבוע? לאא סתם בא לכם להגיד משהו? מחר יוצא הדיסק של הראל! כולי מתרגשת!!!

לאו14

New member
עונה:]../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?פסדר..נחמד בינתיים.. שיר היום?"משהו ממני" מדהיםם!! יש לכם משהו מצחיק לספר?לא עולה לי..אבל היו כמה דברים.. משהו עצוב/מעצבן לספר?החוםםם שגעע אותי!! משהו מיוחד שקרה היום?הייתי בחדר כושר.. איך אתם מתמודדים עם החום?מזגןן!! הלכתם כבר לים השבוע?לא.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?אני רוצה לדעת מתי הדיסק יוצאת בדיוק..כל אחד אומר משו אחר..=/

M a y l i

New member
עונהה

איך עבר/עובר עליכם היום? מעולה... שיר היום? "משהו ממני" אני חורשת אותו בטירוף! יש לכם משהו מצחיק לספר? ממ לא... משהו עצוב/מעצבן לספר? לא... משהו מיוחד שקרה היום? לא... איך אתם מתמודדים עם החום? הולכת לבריכהה... הכי כיף! הלכתם כבר לים השבוע? שונאת יםם או שסתם בא לכם להגיד משהו? אני לא יכולה לחכות לדיסקקקק!!!

עונה ../images/Emo66.gif איך עבר/עובר עליכם היום? נחמד... שיר היום? משו ממני יש לכם משהו מצחיק לספר? אממ לא כ"F... היה היום ברית לבנדוד שלי והיה עכיף לראות את כולם... משהו עצוב/מעצבן לספר? ההורים שלי כמעט השאירו אותי בירושלים.... משהו מיוחד שקרה היום? היה לבנדוד שלי ברית... ../images/Emo13.gif איך אתם מתמודדים עם החום? סובלים הלכתם כבר לים השבוע? הלוואי או שסתם בא לכם להגיד משהו? מתי הדיסק יוצא??????????????? תאריך מדויק!!!!

I N S T I N C T

New member
עונה

איך עבר עליכם היום?רגיל..
שיר היום? משהו ממני!!!
יש לכם משהו מצחיק לספר?אממ לא...
משהו עצוב או מעצבן לספר?אממ כן.. מעצבן.. אני כבר מתה שיהיה יום שישי ומעצבן אותי שזה רק עוד 4 ימים.. וגם איזה ידיד טמבל אחד שחושב שאם אנ'לא עונה לו באי סי קיו אז זה אומר שאני לא רוצה לדבר איתו..
משהו מיוחד שקרה היום?אממ לא.. הייתי אצל חברה שלי אורוש =]
איך אתם מתמודדים עם החום?מזגן
הלכתם כבר לים השבוע?לא..
בא לי להגיד.. הראל>>I LOVE YOU

למעלה