שרשור יומי

שרשור יומי

איך עבר/עובר עליכם היום? שיר היום? יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? משהו מיוחד שקרה היום? או שסתם בא לכם להגיד משהו? איך עובר עליכם החופש?
ליאורי אמרה לי להעלות את זה אז תענו
חחח סתם..

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה לגמרי..קצת מתיש אבלל שיר היום?"ואת"פתחח לי ת'בוקר!! יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..לאא!! משהו עצוב/מעצבן לספר?גם לא.
משהו מיוחד שקרה היום?כןן!!קניתי שני ג'ינסיםם סופניים וחולצה מהממת!! או שסתם בא לכם להגיד משהו?איי לאבב יוו אולל!! איך עובר עליכם החופש?מעולהה!!!

לאו14

New member
תודה מאמי!!../images/Emo141.gif

ותתחדשי גם את..ראיתי שגם את קנית דברים!! וגם שימחיתי..אזזז כולםםם להתחדשש!!

simhit

New member
תודה ליאורווווששש!!!! ../images/Emo13.gif

תתחדשי גם את
אוהבת אותךךךךךךךךךךך

simhit

New member
../images/Emo162.gif עונה !!! ../images/Emo162.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? רוב היום משעמם מ-א-ו-ד!!! שיר היום? "ואת" יש לכם משהו מצחיק לספר? לא... משהו עצוב/מעצבן לספר? לא... משהו מיוחד שקרה היום? החלק הלא משעמם שבו קניתי בגדים או שסתם בא לכם להגיד משהו? יש לי שאלה מטומטמת אתם לא חייבים להתייחס - מה הראשי תיבות של כנ"ל? איך עובר עליכם החופש? מצויין טוב שהוא עוד לא נגמר... אוהבת את כולכםםםםםםם
המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

simhit

New member
../images/Emo51.gif :)

ודרך אגב, ברוכה השבה!לא היית הרבה זמן! התגעגעתי אלייך!

skaatushonet

New member
עונה=]

איך עבר/עובר עליכם היום?סבב קבב שיר היום?שיר בעיפרון של בית הבובות יש לכם משהו מצחיק לספר?אממ לא משהו עצוב/מעצבן לספר?שהמחשב שלי הרוס!!! משהו מיוחד שקרה היום?אמממ לא.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?שבליל הסדר יהיה לי כיפ!!!! איך עובר עליכם החופש?שלאא יגמרר לעולםםםםםםםםםם

shahar s

New member
עונה ../images/Emo150.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?נפלא עשינו קניות.. חחח. שיר היום? אמממ.. טוב נו נגיד ואת! יש לכם משהו מצחיק לספר?לא חוץ מזה שנכויתי מיסטוק. משהו עצוב/מעצבן לספר?לא חופש אין מבחנים. משהו מיוחד שקרה היום?עשינו קניות! או שסתם בא לכם להגיד משהו?כן אני אוהבת מסטיקים בטעם מנטה ששורפים בגרון. זה מין הרגל רע כזה. איך עובר עליכם החופש?אחלה בחלה!

למעלה