שרשור יומי

שרשור יומי

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?|
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו?
וגם מה אתם מתכננים לעשות בחופש? איך תנצלו תחופש חוץ מלישון ולעשות ש.ב חחח

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

רועיקוש מאמי..אביב פותחת שרשורים..ואם היא לא פותחת..אז אני פותחת אותם.. אז..[לא שיש לי בעיה שתפתח..]תשאל את אביב אם אתה יכול לפתוח נגיד בשישבת..נגידד..רוצה?? עכשיו עונה!! איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה לגמרי..מצחיקק סוףף!! שיר היום?"ואת" ו"ילדות רעות" יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..אמ..לא ממש..
משהו עצוב/מעצבן לספר?כן..קיבלתי פולל עבודות לחופש..במתמטיקה,,בהבעה ותנ"ך!!
משהו מיוחד שקרה היום?כןן המורהה לספורטט לאא באהה או שסתם בא לכם להגיד משהו?לאא..רקק שחופששש!! מה אני יעשה בחופש.. אולי אני ילך לעזריאלי..כמה מסיבות פה ושם..חברות..לישוןן..הרבההה שינהה זהה בטוחח!!

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? מצויןן :) שיר היום?ואת יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? לא משהו מיוחד שקרה היום? ישנתי עד 13:00- פעם ראשונה שלי. או שסתם בא לכם להגיד משהו? כמה ישנתי היום... השלמתי את כל שעות שינה של השנה האחרונה וגם מה אתם מתכננים לעשות בחופש? בנתיים אין לי תכנונים חוץ מלנקות, לישון ולהתכונן למתכונות.

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifבואנה לינוייי..

חפרת בהודעה שלך מה זה כמה את יכולה לבלבל ת'מוח
חיחי

i love skat

New member
אארר אניי מתההה...../images/Emo187.gif

איזה יוווםם גרוע.."היום שהתנפץ עליי עשה אותי קשה מדי"[!!!!!] מ-9 עד 2 עבדתי על עבודת חקר בהיסטוריה, אח"כ הייתי בבייבי סיטר..הרגו אותי שם..ואז חזרתי הביתה המשכתיח לעבוד על היסטוריה מ-5 ורבע עד 7 וחצי.. ועד 6 וחצי אכלתי בדיוק עוגייה אחת ולא שתיתי כלום.. הרס אותי היום הזה..ואח"כ עוד הלכתי להליכה במושב.. נראלי אני עוד שניה מתעללפפתת..ורק לפני 5 דק' נכנסתי להתקלח בעע..כ"כ לא מתאיים ליי..

למעלה