שרשור יומי!!!

לאו14

New member
שרשור יומי!!!

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו?

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה לגמרי..קצת כאב בטן אבל..בקטנה.. שיר היום?"ילדות רעות" מזה חרשתי עליו היום.. יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משו מיוחד..ידיד שלי הצחיק אותי.. משהו עצוב/מעצבן לספר?אממ..כאבה לי הבטן..
משהו מיוחד שקרה היום?כןן קיבלתי 93 בביולגיההה!! או שסתם בא לכם להגיד משהו?לאא!!אה..כןן!!תצביעו במצעדים למטהה!!!

עונה../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? סורי אבל גם היום היה לי משעמם.. שיר היום? לא שמעתי שירים היום אני שרתי לעצמי כל היום את "ואת" ו"ילדות רעות" יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? היה לי היום יום מרוכז בפסיכולוגיה, וכתבנו איזה 4 דפים ב- 4 שעות משהו מיוחד שקרה היום? אין משהו מיוחד.. אבל סוף סוף סיימנו ללמוד את כל החומר לבגרות בפסיכולוגיה. או שסתם בא לכם להגיד משהו? הייי

skaatushonet

New member
עונהנהנה

איך עבר/עובר עליכם היום?סבב קבב=] שיר היום?"ואת" או "גליה" של הגיימבויז יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?שמצפה לי שבוע עמוווווווווס משהו מיוחד שקרה היום?נמנמנ לא היה לשוןןן או שסתם בא לכם להגיד משהו?תכף אני הולכת לעשות שופינגגג חחח

i love skat

New member
כמה שאני כועסת על עצמייי...../images/Emo187.gif

אני כ"כ לא בססדרר.. לא הייתי פה הרבה זממןן..ואני כ"כ התגעגעתי וכל יום תכננתי להיכנס ולא יכולתי היה לי איזה משהו אחר.. זה ממש מבאס אוותיי.. אני מקווה שאתם עדיין אוהבים אותי..
ושלא שכחתם אותיי..
אני מצטעררתת

skaatushonet

New member
משוש חיי!!!!

ברור שאני סולחת לך!!!! וברווווווווווור שלא שכחתי אותך!.. אוהבת עד כלות!...

0o0o loren o0o0

New member
זה פסדר מותק..גמאני לא הייתי

יומיים פה.. מפוצצת במבחנים..ועכשיו צריך לשפר ת'ציונים.. חיחי תתעלמו..ואביבוש..אני מתה עלייך בכל מקרהה.. מואההה

hyhy2

New member
עונההה =]]

איך עבר עליכם היום??בלימודים חראא
אחרי הצהריים אחלההה..
שיר היום: DHT-listen your heart אבלל גרסת הדאנסס לא השקטהה חחח זה כזה שולטטטטטטטטט =] משהו מצחיק לספר:אממממממממ לאאא כ"כ חחחחח משהו עצוב לספר:שלא הצלחתי במבחן שלמדתי אליו כ"כ הרבהה איזה ביאוסס כאילו הוא הלך לי ככה ככה נראה לי שאני אקבל 70 ומשווו =/ נקווה לטוב... משהו מיוחד שקרה היום:שקניתי בגדים יחסית מהררר חחחחח בלי להתעכב שעות בחנותתתתת זה שיאאאאאאאאא
משוו להגיד: הראלושש הכוסוןןן אין עליווו הוא שולטטט!!גיים בויז אימפריה כוסוניםםם מתה עליהםםםם!!! זהווו בעיייוששש

למעלה