שרשור יומי!

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif טחח.

איך אומרים אמא, אגב?
קוצ'ה, לא? :] אפילו המילה חמודה ^.^

לגבי האוקה סאן(אמא)

למה קגומה קראה לה אמא היא לא אמא שלה אז למה? וגם זה ממש אבל ממש נמאס שכל פעם שאינו נפגע היא צועקת "אינויאשה"!!! התחילה לעצבן אותי משום מה אה ותמיד שיורים ויש סכנות היא נזכרת ליפול או לא לזוז ממקום הפגיעה כאילו מה?חח בכוח רוצה למות?

Naraku SeXy

New member
גמני שמתי לב לזה ..

היא חתיכת דפוקה !! קגומה ..זאת לא אמא שלך, לא , לא אמא שלך את קצת התבלבת * קוגמה כמה עם פרצוף מפגר כמו תמיד * "זאת לא אמא שלי ?" "לא חמודה ! לכי ! לכי לאמא שלך !! ותישארי איתה ^^"

Bakura

New member
בול מה שחשבתי.

גם שמת לב, שכולם ישבו והביטו בשדים שהקיפו אותם בטמטום סאנגו הייתה היחידה שהזיזיה ת'תחת וחיסלה אותם, כן? ורק אני שמתי לב לכדור המטופש?!!! כל הפרק נאי צועקת למפגרת לזרוק את הכדור, לזרוווווווווק אתתתתתתתת הפאקיננננגגגגגגג כדוווווווווווווור והמחסום לא יהיה, אבל ללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא, היא ממשיכה להחזיק את הכדור, גם שהיא מחבקת את אמא שלה וגם שהכל. וקגומה. כל. הפרק. התפלצה! התחילה להיות פלצנית משו "אינויאשה לא אמר לה כלום, אבל הוא התכוון למסר בשתיקה שלו" בלה בלה בלה. אנחנו לא צריכים שתסבירי לנו, ואנחנו לא צריכים שתדברי. תסתמי. את. הפאקינג. פה. שלך. ארג. ושיורי לא צריכה לשים ליגלוס בגילה, ונורא הזכירה לי את קאנה.

Stinki Winki

New member
צודקת!

רק חיכיתי ששיורי תקפוץ מידיים של "התרח הזקן" או לפחות תעיף את הכדור כי ברור שהוא גורם להכל, לפעמים הטמטום בעלילה פורץ גבולות>.<.

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאיזה פרק מהמם../images/Emo99.gif

החרב! חיכיתי לזה כל הפרק! היה רגע בסוף שחשבתי שזה לא יקרה..
ואחיש וב התבעס כי לא היה אוסוארי

Naraku SeXy

New member
פרק נחמד ...

אבל דיי מיותר, חוץ האבא שלה !!! גררררררראאוווווווו !!!! תמיד טוב לראות בישי נוסף הסדרה.. האמת, שאבא שלה ואינו זוג חמוד ^^ אני בטוחה שאף אחד לא חשב על זה חוץ ממני ומבאקי .. >_> אז, היה פרק חביב ולעמיתוש ! הוא לא ריחם על שיורי הוא היזדה איתה ! כמה שסאשי היה חסר בפרק ..>_> אתם לא מרגישים את זה.. טוב אבל הכל יחפר על זה מחר !!! פרק שולט לחלוטין !!! אארררררר סאשעי !!! אררר מנהיג שבט החתולים ~!

Stinki Winki

New member
פרק ממש יפה!!!../images/Emo2.gif

שיורי
מתה עליה. אמא שלה קצת נורא רגשנית0.0 הסבא כזה דוחה בעעע... אפילו כשהוא מת הוא לא עוזב אותם>< אבא-של-שיורי עשה לי ילד!
טסאיגה אדומה וכ"כ יפה.. גררר
יותר מדי אנשים ודברים יפים יש בסדרה הזו.|: לא שאני מתלוננת^^" זה שאין פריוויו מעצבן אותי.><

Yoley

New member
פרק יפה!

שיורי חמודה ^___^ היא נראית כמו פיה קטנה. הסוף היה קורע, איך שכולם התחילו להציק לאינויאשה ולריב, ובסוף האצ'י אמר "יאדה! חבל שהצטרפתי אליכם." XDDDDD התפלאתי שלא היה בסוף אוסוורי. כבר מ-ז-מ-ן לא היה פרק שלא נגמר באוסוורי. ערוץ הילדים פשוט דביל. >____< מה האינטרס? נ.ב. כל הכבוד על השעה המאוחרת-יחסית שהשירשור הזה נפתח! חזרנו לשעות נורמליות. (אתם יודעים, יש פורומים שהשירשור היומי נפתח בהם רק אחרי שהפרק נגמר.)

אוף עם אינויאשה, חבל שלא הרג אותה

שיורי הזאת, היא כזאת... ברפ, ילדה קטנה ומעצבנת! אעעעע >_> אם כבר משהו מיותר בפרק של היום זאת הסיסי הזאת. מעבר לזה, אין לי מה לומר. אבא שלה, אררררר
כל כך, אבל כל כך יפיוף
אבא שלה עם הקוקו השקסי שלו, והשיער הלבן, והפנים המושלמות שלו... גרררררררר לאכול אותו ^^

L 0 L

New member
פרק סבבה../images/Emo3.gif

חח קרא אותי שקאגומה עושה לאינויאשה "ילד טוב" והוא צועק עליה "אל תתיחסי אלי כמו לכלב."

לי Li

New member
אררר, איזה דומה אבא של שיאורי

לאבא של אינויאשה *.* בישים בישים *.* היה פרק חמוד לדעתי, סוף סוף הילדה הזאת הפסיקה להגן על סבא שלה ותפסה שכל >_> אינויאשה היה כזה חמוד ^____^ והמממ... הסוף היה מצחיק. מה הקטע של ה"ילד טוב"? למה היא מתייחסת לאינויאשה כמו כלבלב? ><** פאקצה טיפשה >_> בכל אופן, היום סאשי

היא לא פאקצה XD

אני לא רואה בה תסמינים של פאקצה. בכל אופן, אבא של שיורי יותר מדהים מאבא של אינויאשה
והיום שבט חתולים ^________^ אני אוהבת חתוליםםםםםםםםםםם! מעוו ^^

Naraku SeXy

New member
אררררררררררררררררררררררר

אני לא רואה היום ..>_> יש לי חוג ... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל אני רוצה את שבט החתולים !!!!! יש שם בישי !!! או שזאת בישוג'ו ! לא משנה !!! היא כוסית הוא כוסית .. לא חשוב ...

L 0 L

New member
אוף יש מצב

שאני לא אראה היום
זה יהיה פרק טוב??

למעלה