שרשור יומי

i love skat

New member
שרשור יומי ../images/Emo210.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
איך אתם מתמודדים עם החום?
הלכתם כבר לים השבוע?
או שסתם בא לכם להגיד משהו המשך יומושלםםם! אוהבת המווןן אביבבב

לאו14

New member
עונה..../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה..קצר.. שיר היום?"ואת" ו"עוףף ג'לל חתוך את השמיים
" יש לכם משהו מצחיק לספר?לא.. משהו עצוב/מעצבן לספר?אממ..לא נראה לי.. משהו מיוחד שקרה היום?כןןן!! קיבלתי 99 במתמטיקההה!! איך אתם מתמודדים עם החום?לא לובשים שחורר!! הלכתם כבר לים השבוע?ביום שישי כנראה.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?כן..אביבוש נשמתי.. תכתבי מה המצב של הראל במצעד..[של 24]

לאו14

New member
זה לא תיקון...../images/Emo141.gif

זה בהמשך.. "עוף ג'לל חתוך את השמיים.. טוב לאן שבא לך.. רק אל תשכח..יש דריה בשמיים.. גור לך.."

עונה ../images/Emo176.gif../images/Emo20.gif איך עבר/עובר עליכם היום? מצחיק ביותר! שיר היום? אין שיר... לא שמעתי מוזיקה בכלל בכלל יש לכם משהו מצחיק לספר? כן... ישבנו בהפסקה במסדרון, ולכל מי שעברה צעקנו: "ילדה איפה קנית את החצאית? בקנה מגב קבל סמרטוט?" גם לבנות גדולות ופושט נקרענו!!! משהו עצוב/מעצבן לספר? קיבלתי ציון לא משו (לדעתי) באנגלית . הייתי יכולה יותר!! ../images/Emo10.gif (82) משהו מיוחד שקרה היום? לא כ"כ... [מתברר שעשינו כ"כ הרבה בלאגן בחטיבה- כנראה מבטלים אותה! תמיד אנחנו הורסות משו לכל השנים אחרינו...] איך אתם מתמודדים עם החום? איהז חום איזה? הלכתם כבר לים השבוע? הלוואי! או שסתם בא לכם להגיד משהו אממ לא כ"כ... מבוקשים- http://www.music24.co.il/DailyChart.aspx מקום 3!... נו נו....

עונה../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? אמ.. בסדר שיר היום? יש הרבה: "בלעדיך"- בוסקילה, "רחוק מדי", "ילדה רעה"- ילדות רעות, "ואת"- הראלי. יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? לא משהו מיוחד שקרה היום? שוב דבר, הייתי בבית כמו כל יום. איך אתם מתמודדים עם החום? לא חם לי בכלל הלכתם כבר לים השבוע? לא, חברה שלי רוצה שאני אלך איתה אבל אין לי בגד ים
או שסתם בא לכם להגיד משהו:

למעלה