שרשור יומי..

i love skat

New member
שרשור יומי..../images/Emo187.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? שיהיה לכם המשך יום מקסים אוהבת
אביב

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? משעמם מאוד בגלל שחזרתי לשיגרה המשעממת בבצפר
שיר היום? "מול כל העולם"- לירון לב, לא יודעת מה יש לי מהשיר הזה אבל אני לא מפסיקה לחרוש עליו. יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? משהו מיוחד שקרה היום? קיבלתי 100 במתכונת במתמטיקה!! או שסתם בא לכם להגיד משהו? אביב, יש לך היום יום הולדת?? כי אם כן, אז מזל טוב נשמה!!

עונה****++++****

איך עבר/עובר עליכם היום?אחלה! שיר היום?מבקש רק לשמוח עידן יניב יש לכם משהו מצחיק לספר?היה צחוקים בכיתה עם זה שאני אוהבת הברזנו משיעור אנגלית קנינו פופיסים! משהו עצוב/מעצבן לספר?רבנו קצת משהו מיוחד שקרה היום?יש מצב שהוא אוהב אותי גם או שסתם בא לכם להגיד משהו? מחר אני סדרנית בטקס....[וואו...|מסטול|..]

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?היה מעולה דווקא...
שיר היום? "ואת"-הראלוני...
יש לכם משהו מצחיק לספר? היום אני ובת-אל עשינו צחוקים כל היום...
משהו עצוב/מעצבן לספר? אממ לא... משהו מיוחד שקרה היום? התחילו לראיין בנות לתיכון...אני בלחץ
או שסתם בא לכם להגיד משהו? אודליה תודה
יאאא איזה כיף שבאת...

עונה...

איך עבר/עובר עליכם היום? וואלה סבבה...!! שיר היום?גד אלבז-רמזים יש לכם משהו מצחיק לספר? אני ואורטל הרצנו דאחקות כל היום חיחיח משהו עצוב/מעצבן לספר? אממ לא...+ משהו מיוחד שקרה היום? ראיונות לתיכון.... שסתם בא לכם להגיד משהו?ש.... אני אוהבת אותך הרבהה

../images/Emo13.gifעונהנה

איך עבר עלי היום? אמממ נחמד מאוד שיר היום ? דנידין הסוד שלי מימך משהו מצחיק,עצוב,מעצבןמיוחד? אין חחחח
בא לי להגיד שבית"ר ירושלים אימפריה ואהבת חיי

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה..כאבה לי הבטן כל היום..וכל הזמן דיברנו על השואה אז.. שיר היום?"שיר בעיפרון" יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..לא.. משהו עצוב/מעצבן לספר?כבאה/כואבת לי הבטן..וערב יום השואה.. משהו מיוחד שקרה היום?כן..קיבלתי 81 במבחן במתמטיקה והייתי בטוחה שנכשלתי.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?אביבוש מזלל טובב

למעלה