שרשור יומי

i love skat

New member
שרשור יומי../images/Emo187.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? שיהיה לכם המשך יום מדהים אוהבת

עונה../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? לא משהו. הלך לי חרא במתכונת בפסיכולוגיה, ויורד גשם מבול.. עכשיו לא, אבל שחזרתי מהבצפר כן. שיר היום? "ואת" יש לכם משהו מצחיק לספר? כל המתכונת התלמידים שיגעו את המשגיחה ודיברו חופשי.. זה היה מצחיק.. משהו עצוב/מעצבן לספר? מחר יש לי מתכונת בחיבור משהו מיוחד שקרה היום? נפטרתי ממבחן מלחיץ אחד או שסתם בא לכם להגיד משהו? איזה יום מעצבן זה..

Maayana1992

New member
גמאני עונה../images/Emo13.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? אממ..לא קרה משהו מיוחד חוץ מ"בוחן" בכימייה שלא ידעתי בו כלום...
שיר היום? אהבה קטנה-שירי מימון(מיזדהה עם השיר
)
משהו עצוב/מעצבן לספר? כן..אני חייבת לשכוח מישהו ואני לא יכולה,אבל זה לא המקום למצוא נחמה,שאני לא אדביק אתכן עם הדיכי שלי רק..
יש לכם משהו מצחיק לספר? לא ממש....
משהו מיוחד שקרה היום? לא,לא ממש אין לי ממש מה לומר עוד..חח רק שתהנו מהחיים ואל תתנו לאנשים אחרים לטעטע בכם,יש לי סיבה לומר לכם את זה אבל לא משנה,עזבו...... __________ מעיין

Maayana1992

New member
לרועי..

סתם אני מאוהבת במישו מהכיתה כבר המון זמן ואני צרייכה לשכוח אותו כי הוא סתם אכזב אותי וגם בפעם הקודמת מישו אכזב אותי ופגע בי סתם..נמאס לי כבר ככה..... "ואת למי את צוחקת שאת,שוב לא מחבקת,כמעת עלית בי לרגע הייתי אחר עם הייתי יודע שאת...." זה שיר של הראל,שיר כל כך יפה ואמיתי
לא נראה לי שאפשר לעשות משהו,בכל זאת,תודה על ההקשבה. _______________ מעיין

מעיין

אל תדאגי את תמצאי את הבחור המושלם בשבילך אני בטוח ,אם את צריכה לדבר אם מישהו אני פה

skaatushonet

New member
גמאני עונה!!!

איך עבר/עובר עליכם היום?חביב ביותר!!! שיר היום?ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת יש לכם משהו מצחיק לספר? שהלכתי לבצפר רק לשעתיים =] משהו עצוב/מעצבן לספר?שיש לי להגיש למחר 2 עבודות+מבחן ואני בקושי סיימתי עבודה אחת=/ משהו מיוחד שקרה היום?כלום דבר...=/ ולכל מי שתהה לאן נעלמתי (אם יש כאלה): המחשב שלי נהרס בזכות אחות שלי...=/ אז אני אצל אבא מידי פעם אז אני אכנס מפה עד שהוא יתוקן...תאחלו לו רפואה שלמה!!!

skaatushonet

New member
חחחח תודה רבה=]

הייתה הפסקת חשמל וזה הרס תמחשב...הוא באמת עושה טובה שהוא נדלק בכלל=/ בקרוב אני מקווה שזה יתוקן=]

רועיייייייייייייייייייייי!../images/Emo23.gif../images/Emo15.gif

ראית ת'משחק אתמול?! אוףףף הפסדנו... איזה משחק חרא היה... טוב לא משנה העיקר אנחנו קבוצה טובה ולא ניתן לקבוצה מעפנה או לגול נעפן להרוס לנו!

skaatushonet

New member
רק בגלל שהם שיחקו בשבתתתתתת

כל הכיתה שלי ידעה שהם יפסידו=/

לאו14

New member
אוווו סוף סוף מישהיי איתיי!!../images/Emo141.gif

חייפהההה שליטההההההה!!!! חולהה עלייךך!!!!!

Maayana1992

New member
חיפה שולטת../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

למעלה