שרשור יומי

i love skat

New member
שרשור יומי../images/Emo187.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? שיהיה לכם המשך יום מדהים אוהבת

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? לא משהו.. היה לי מבחן בפסיכולוגיה וממגן באנגלית בע"פ שיר היום? האמת יש 2: ואת- הראלי, השיר של הדיימונדז בקדם אורוויזיון יש לכם משהו מצחיק לספר? גיגמתי כמו מפגרת במגן באנגלית, והתבלבלתי במילים, ומתי שהייתי צריכה לדבר על העבודה שלי שעשיתי על ארגנטינה אמרתי שהם אוהבים בשר(מי לא אוהב בשר(הצימחונים)) זה היה קורע על הפאדיחות שעשיתי לעצמי. משהו עצוב/מעצבן לספר? אמ.. שהייתי לחוצה כל השבוע ושבוע הבא יש לי בגרות בע"פ משהו מיוחד שקרה היום? לא. או שסתם בא לכם להגיד משהו? קיבלתי 70 בבגרות בספורט.. וקניתי שרשרת חדשה עם השם ה"יפה" שלי. טוב שלא חרשתי לכם סיפורי סבתא. שבוע נעים לכולם.

עונה../images/Emo9.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?בסדר..אני צריכה להתכוננן למבחן במתמתיקה ולהכין את המשלוח מנות..חח שיר היום?ילדות רעות-של אליענה בקייר,וכל אלה שמשחקות בילדות רעות חח יש לכם משהו מצחיק לספר?לא משהו עצוב/מעצבן לספר?לא משהו מיוחד שקרה היום?לא או שסתם בא לכם להגיד משהו?לא

לאו14

New member
עונהנה!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה..המורה שלי הייתה יומולדת אז עשינו לה מסיבה..ובאמצע בצפר אמא שלי באה לקחת אותי והלכתי לפיזוסטרפיסטית[אנ'לא יודעת איך רושמים..
] והיה מזה נחמד..
עשו לי מסאז'!! שיר היום?"חולם על הירח"- רגב הוד יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..לא ממש.. משהו עצוב/מעצבן לספר?היה לי מבחן..אבל היה פסדר.. משהו מיוחד שקרה היום?מסיבה למורה שלי..
או שסתם בא לכם להגיד משהו?משעמםם לי!!

למעלה