שרשור יומי

i love skat

New member
שרשור יומי../images/Emo187.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? שיהיה לכם המשך יום מדהים אוהבת

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? סבבה, היה לי מבחן בספרות, וכואבת לי היד בגלל זה. שיר היום? אם אתה רוצה אותי- רוני יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? משהו מיוחד שקרה היום? או שסתם בא לכם להגיד משהו? היה לי היום שיעור חופשי..

לאו14

New member
עונהנה../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה לגמריי..מצחיקק
שיר היום?למענייי-בית הבובות.. יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..שום דבר מיוחד..!! משהו עצוב/מעצבן לספר?נשארתי ללמוד עד 4!! משהו מיוחד שקרה היום?אמ..למדתי עד 4..לא הייתי אמורה להשאר..אבל בגלל שלא הייתי שבוע שעבר..הייתי חייבת..
אבל לא נורא..זה שעתיים אומנות..אני אוהבת..
או שסתם בא לכם להגיד משהו?אניי עייפהה!!ואני לא יכולה לישוןן!!

skaatushonet

New member
עונהנהנה

איך עבר/עובר עליכם היום?קקי. הייתי עצבנית=/ שיר היום?LE DILEMME (גם זה בצרפתית חחח) יש לכם משהו מצחיק לספר?לא ממש לא משהו עצוב/מעצבן לספר?אני נוראאא עצבניתתת משהו מיוחד שקרה היום?קישטנו את כל הבצפר ב "השישית תשס"ו" וכאלה...חחחח או שסתם בא לכם להגיד משהו?שאני עצבנית וכואב לי הראש!!!

עונהה../images/Emo205.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?אחלה.. שיר היום?באב אל וואד-נדבקתי לשיר הוא לא יוצא לי מהראש כבר איזה יומייםםםם יש לכם משהו מצחיק לספר?שחברה שלי כמעט נתקעה בעץ
-
משהו עצוב/מעצבן לספר?לא.. משהו מיוחד שקרה היום?קיבלתי 80 באנגלייתתתת
או שסתם בא לכם להגיד משהו?אין לי..

לאו14

New member
נעלבתי...../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

זה לא פייר.. מפרסמים פה שאלונים חופשי.. וזה התפקיד שלי..
נעלבתי אחושילינג.. זה לא פייר..
אל תהיו רעים..אם אתם רוצים לפרסם ססבבה.. אז אני לא יפרסם.. זה סתם מציק הרבה שאלונים.. רציתי לעשות פעם בשבוע..ומחר אני אמורה לפתוח אבל.. כבר פתחו פעמים..

skaatushonet

New member
אוי מאמי אל תיהי עצובה!!!!

זה שירשור יומי....זה לא סקר!!!! אל תדאגי כולנו נענה לסקר שלך (בלי נדר חחחח) אוהבת אותך!!!

לאו14

New member
לא דיברתי על השרשור הזה...../images/Emo141.gif

פשוט לא רציתי לפתוח סתם הודעה אז שירשרתי לפה.. אני מדברת על זה שפותחים בזמן האחרון שאלונים כל הזמן.. וזה מעפן שאני גם יפתח כי זה מציק לענות על שאלון כל יום..

i love skat

New member
מתוקה..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

מאמי, אני מחקתי את השרשור.. אני לא רוצה שתפגעי מזה.. הסברתי לילד את מה שקרה ולמה מחקתי.. אל תתעלבי מתוקה!! זה לא נוראא..

למעלה