שרשור יומי

i love skat

New member
שרשור יומי../images/Emo187.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו? שיהיה לכם המשך יום מדהים אוהבת

i love skat

New member
+מסר חשוב../images/Emo187.gif

השבוע עלתה בתפוז אלבומים תחרות ``כמעט מפורסמים``- גולשים מוזמנים לפתוח אלבום, להעלות אליו תמונות שלהם מצולמים עם הכוכב שלהם, לשלוח את התמונות לתחרות ולזכות בפרס. קישור לעמוד התחרות: |סלינק|http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=30 יש לציין, התחרות תסתיים ב-01/03/06

skaatit 1

New member
תודה בובה....../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

בדיוק רציתי לכתוב על זה...
אני כנראה יעלה את התמונה שלי עם הראל.... אם אני אלך לבת דודה שלי לסרוק אותה....
אביבוש...תעלי גם את את התמונה שלך עם הראלי...
מואאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? התגעגעתי אליכם....
היה סבבה היום...היתה לנו מורה מזה קרועה
שיר היום? קיץ-איה קורן
יש לכם משהו מצחיק לספר? שהיתה לנו מורה מצחיקה ברמות... לא למדנו כל השיעור....
משהו עצוב/מעצבן לספר? שגם היום אני לא אהיה במחשב...
מחר יש לי מבחן............................
משהו מיוחד שקרה היום? אממממממ....כלום
או שסתם בא לכם להגיד משהו? אני אוהפתותכם המוניםםםםםםםםםםםםםםם והתגעגעתייייייייייייייייייייייייייייייייי

עונה../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבי בבי, הכי כיף בעולם! שיר היום? ביי ביי- מלי לוי ו??? יש לכם משהו מצחיק לספר? לצלם לקח שעה עד שהצליח לצלם את כל השכבה הענקית שיש לי ביחד.. חח.. משהו עצוב/מעצבן לספר? שאני וחברה שלי ישבנו בספסלים בבי"ס איפה שכולם הצטלמו כיתה-כיתה, ואנחנו קולטות את הכיתה מסתדרת לצילום ולא קראו לנו..!!!
שונאת אותם!!
הם עד כדי כך עיוורים??
משהו מיוחד שקרה היום? הצטלמנו היום לספר מחזור, תמונה כיתתי (איכס), ותמונה שכבתית או שסתם בא לכם להגיד משהו? חח... למדתי רק 3 שעות, ושעה שלמה רק הצטלמנו..

לאו14

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

גמאני בדרך כלל שוכחת..במקרה נזכרתי!!

skaatushonet

New member
עונהה

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבותתתת שיר היום?אין לי ארץ אחרת של נינט יש לכם משהו מצחיק לספר?אתמול הייתי בהופעה של סטנדאפיסט והיה קורע ברמותתתת משהו עצוב/מעצבן לספר?לא ממש משהו מיוחד שקרה היום?הצטלמתי עם הסטנדאפיסט מאתמול חחחחחח או שסתם בא לכם להגיד משהו?היום המורה ללשון לא באההההההה והשתחררתי ב2!!!!

לאו14

New member
עונהנה!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?מעולה!!מצחיק!!יפה!!הכלל!! שיר היום?איתך-שגיב כהן!!!!!! יש לכם משהו מצחיק לספר?עשינו מלחמת מיםם כל השעתיים האחרונות של הלימודים!!היה כל כך כיףף!! משהו עצוב/מעצבן לספר?נתפסו לי השרירים בידיים..!! משהו מיוחד שקרה היום?הייתי עם כל הכיתה בהצגה[פנטזי..]היה מדהיםם!! או שסתם בא לכם להגיד משהו?שיהיה לכםם סופ"ש מושלםם!!!!

simhit

New member
עונה! ../images/Emo41.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? משעמם בריבוע! שיר היום? i'm not a girl מהסרט קרוסרודס crossroads יש לכם משהו מצחיק לספר? כן!! היום בשיעור ספורט חברה שלי זרקה את הכדורסל על המורה בטעות זה היה ק=ו=ר=ע משהו עצוב/מעצבן לספר? החלקתי במדרגות בפעם הרביעיייית
כול הגוף שלי כואב אוףף... משהו מיוחד שקרה היום? ראיתי את הסרט קרוסרודס מדהיםםםםםםםם סרט קצת ישן אבל מדהים, מי שראתה... או שסתם בא לכם להגיד משהו? כן!!!! אני אולי הולכת ביום שלישי למי שחלם ואולי בעזרת השם שום בצל אם אלוהים אוהב אותי מספיק ואם חלומות באמת מתגשמים אני יפגוש את הראלי........ ואביבוש, שיהיה לך גם המשך יום מדהים ואני אוהבתת אותך

גם אני ראיתי את הסרט הזה ../images/Emo39.gif

איזה חמש פעם. סרט מאוד יפה. ואם תלכי למי שחלם אני מתפללת בשבילך שתפגשי את הראלי בע"ה. ותהני מאמי.

simhit

New member
../images/Emo51.gif מושלמת שלי! ../images/Emo24.gif

אני כול כך אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!
באמת! המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

simhit

New member
טוב בלי שטויות מורנוש ../images/Emo24.gif

אני פשוט מאוד אוהבת אותך יותרררררררררררררררררררררררר!

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo214.gifעונה נה נה נה נה נה נה נה

איך עבר/עובר עליכם היום?מעולה..עשיתי פןןןן.....
שיר היום?"שמחה"-הגיימבויזזזזז
יש לכם משהו מצחיק לספר?כעעעע היום היה לנו מבחן במדע..אז המורה שלי התעצבנה עלינו והורידה לאיזה חצי כיתה 10 נק', ולעוד איזה 5-6 היא נתנה 0!!!!!!!!!!!!!!!!!
משהו עצוב/מעצבן לספר?שאני לא יהיה פה בשישי-שבת
משהו מיוחד שקרה היום?
היה חם-שזה שיאאאאאאאאא
או שסתם בא לכם להגיד משהו?שאני נורא נורא התחברתי אליכן ושאני ממש ממש מודה לכן על שקיבלתן אותי כל כך יפהההההההההההההה אוהבת'תכןן.. לורן

למעלה