שרשור יומי!!

לאו14

New member
שרשור יומי!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?
שיר היום?
יש לכם משהו מצחיק לספר?
משהו עצוב/מעצבן לספר?
משהו מיוחד שקרה היום?
או שסתם בא לכם להגיד משהו?
איך עובר עליכם החופש? אה..ולא לשכוח.. להמשיך להצביע למבוקשים!!
אוהבתת אותכםם הכייי

עונה../images/Emo9.gif

עובר נחמד מאוד!! ב"ה
שיר היום? אותך של שירי מימון
שיר מושלם!!!!!! מי מכיר? משהו מצחיק,עצוב,מעצבן,מיוחד ? אין
בא לי להגיד ששירי מימון מושלמת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא בשער של רייטינג החדש!!! מ-ה-מ-מ-ת!
עובר מעולה החופש! אני יצביע..... לוב יו טו ליאורי!!!

עונה:]../images/Emo15.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?נחמד מיקודם הלכתי לאכול פלאפל עם אחותי אחי ו2 שכנות קטנות... חח אחת מהם היא תינוקת היא שפכה את כל הספרייט!!
שיר היום?חושב עליה
יש לכם משהו מצחיק לספר?שכנה שלי שפכה בפלאפל את כל הספרייט
משהו עצוב/מעצבן לספר?ממ..לא ברוך השם! משהו מיוחד שקרה היום?ממ..כנ"ל או שסתם בא לכם להגיד משהו?רועי חולה עליך!!
איך עובר עליכם החופש?משעמם.. בית"ר אתם מנצחים את הפועל אפילו על ארבע בהצלחה בבלומפילד!

גם אני חולה עלייך ../images/Emo23.gif

חיים שלי את !!!
יאאאלהההההה בית"ר יום ראשון ניצחון נגד מכבי ת"א!! בע"ה!

חג שמח../images/Emo9.gif

מפורום שירי מימון בתפוז!
שבמקרה אני חבר בו
חג פסח שמח וכשר!

Skaat13

New member
עונה ../images/Emo95.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? בסדר,ישנתי עד 12 קמתי והלכתי לראות בסלון "גרפילד" הסרט
שיר היום? "כמה אהבה" של הגיימבויז. יש לכם משהו מצחיק לספר? לא .. משהו עצוב/מעצבן לספר? אני חולה כבר 5 ימים,ושאני נושמת זה כואב ;[ משהו מיוחד שקרה היום? ישנתי
או שסתם בא לכם להגיד משהו? אמ.. קצת נעלמתי, אבל חזרתי :] איך עובר עליכם החופש? לאמשו,אני חולה ...

לאו14

New member
גמאני עונה!!../images/Emo141.gif

איך עבר/עובר עליכם היום?סבבה..כמעט קצת מוקדם אבל..
שיר היום?חושב עליה!!איןן שיר סופניי!! יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..אמ...לא עולה.. משהו עצוב/מעצבן לספר?לא..לא בינתיים..
משהו מיוחד שקרה היום?קמתי מוקדם..!!זהה מיוחד!! או שסתם בא לכם להגיד משהו?גמאני הלכתי לקנות פלאפל אבל לא אכלתי..כי אנ'לא אוהבת..קניתי למשפחה!! איך עובר עליכם החופש?סבבה לגמריי!!סיימתי עבודה אחת..עכשיו נשארו עוד 2

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? בסדר, קצת מעייף בגלל הניקיון שיר היום? "ואת" יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? לא משהו מיוחד שקרה היום? לא או שסתם בא לכם להגיד משהו? חג שמח לכולם איך עובר עליכם החופש? בסדר, כיפי שלא הולכים לבצפר

פאשית

New member
../images/Emo204.gifעוננה ../images/Emo13.gif

איך עבר/עובר עליכם היום? -מממ... נחמד.. אני ברמת גן עכשיו :] ואני גרה בבאר שבע חחח שיר היום? במקומי פיי כמה חרשתי עליו היוםם חחחח... יש לכם משהו מצחיק לספר? אמממ... ממ... כןן! בדרך לפה, לרמת גן, עצרנו בקריית גת כי אח שלי היה רעב.. [וגם אני קצת חח] והיינו שם באיזשהו סופר וראיתי מיש'ו כוסוןןן... וכמעט נפלתי והוא צחק =/ משהו עצוב/מעצבן לספר?- ממ כןןן... חחח הרבצתי לאח שלי והוא הרביץ לי גם ועד עכשיו כואב לי משהו מיוחד שקרה היום?- אממממ... כלום חח או שסתם בא לכם להגיד משהו?- שאני לאהווב אתת סקעעעת.. הוא בוביי... ושאיזה באסה בחג אני לא יהיה בביתתת .. אוופ איך עובר עליכם החופש?- נחמד כזה.. חח אוהבבתת פרפרים!!!

למעלה