שרשור יומי!!

לאו14

New member
שרשור יומי!!../images/Emo141.gif

שבתת שלוםם!! איך עבר,עובר עליכם היום? שיר היום? יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? או שסתם בא לכם להגיד משהו? משהו מיוחד שקרה היום? אנ'לא יודעת מה קורה לאביב..אז פתחתי..

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר,עובר עליכם היום? מעצבן ומשעמם שיר היום? למה לי לקחת ללב- הראלי יש לכם משהו מצחיק לספר? אמממ.... לא. משהו עצוב/מעצבן לספר? יש לי מחר במתמטיקה :( או שסתם בא לכם להגיד משהו? משהו מיוחד שקרה היום? החליפו לי בחדר מנורה חדשה. שבת שלום לכולן!

עונההה../images/Emo15.gif

איך עבר,עובר עליכם היום?נחמד ביותר! שיר היום?קלי קלארקסון-בגללך יש לכם משהו מצחיק לספר?לא.. משהו עצוב/מעצבן לספר?כן חלמתי חלום מואי מוזר או שסתם בא לכם להגיד משהו?חחחח לא-תיכנסו לבלוג שלי חבר'ס!! משהו מיוחד שקרה היום?כנסו לבלוג שלייייייי

shahar s

New member
עונהה.. ../images/Emo150.gif

איך עבר,עובר עליכם היום? סחטיין מתכוננים למבחן באנגלית, ואוכלים ג'חנון.
שיר היום?קלי קלארקסון..
יש לכם משהו מצחיק לספר? יש בטלויזיה איש בן חמישים שהולך מכות.
משהו עצוב/מעצבן לספר?כואב לי השיניים.. גשרר!
או שסתם בא לכם להגיד משהו?תאחלו לי בהצלחה מחר יום הורים!
משהו מיוחד שקרה היום?לא..

לאו14

New member
עונה על עצמי!!../images/Emo141.gif

איך עבר,עובר עליכם היום?סביר,אני קצת חולה.. שיר היום?because of you קלי.. יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..לא..לא ממש..חוץ מזה שאני הולכת כמו מסוממת.. משהו עצוב/מעצבן לספר?אניי חולה!!ומחרר בצפרר!! או שסתם בא לכם להגיד משהו?יש לי אפציי!! משהו מיוחד שקרה היום?סיימתי כבר 2 גלילי טישו חיחי!!

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo70.gifשבוע טוף../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שבוע טוב לכולם
איך עבר,עובר עליכם היום? היה סבבה... יש לי מחר מבחן בדיניםםםםם...
שיר היום? רק אל תגיד לי-מאיה בוסקילה
יש לכם משהו מצחיק לספר? אממ...לא
משהו עצוב/מעצבן לספר? שיש לי מחר מבחן...
או שסתם בא לכם להגיד משהו? אודליה...תחזרי כברררררררר
משהו מיוחד שקרה היום?--------- עוד מעט מומולדת לליאור

אנוכי! ../images/Emo60.gif

איך עבר,עובר עליכם היום? יום מטורף!! סופ"ש מטורף!! היו לי שלושים דברים לעשות! ועדיין לא סיימתי כמובן.. אבל באתי להגיד שלום לפורום ולראות מה קורה איתו.. אני מקווה שבשבוע הבא יהיה לי קצת יותר זמן להגיב לכל ההודעות שנפתחו כאן
שיר היום? addicted של קלי קלארקסון! יש לכם משהו מצחיק לספר? אני עייפה מדי בשביל לחשוב על זה חח משהו עצוב/מעצבן לספר? כן.. החיים קשים.. הייתי ב-2 עד 5 וחצי בבי"ס היום.. בדיוק באמצע היום תקעו את זה. אוף.. ואני תיכף צריכה לחזור לסיים כמה דברים. או שסתם בא לכם להגיד משהו? אני מתה עליכם ואני מקווה שהשבוע יהיה קצת (הרבהההה) פחות לחץ
משהו מיוחד שקרה היום?הכנתי ריקוד לאיזה תרגיל שאני עושה ביום שני.. ודווקא יצא יפה
לילה טוב לכולם

skaatit 1

New member
וואו מאמי....../images/Emo42.gif

אני מקווה שהעומס ירד איכשהוא בשבוע הבא...
גמאני מתה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בהצלחה עם הריקוד ועם השבוע העמוס...
הייתי שמחה לראות אותך רוקדת...
מואאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההה אוהפתותך...: אורטל

למעלה