שרשור יומי

לאו14

New member
שרשור יומי../images/Emo141.gif

אביבוש אנל'א יודעת מה קרה..אבל לא עשית שרשורים כבר כמה ימים אז אני פתחתי.. איך עבר,עובר עליכם היום? יש לכם משהו מצחיק לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? או שסתם בא לכם להגיד משהו? שיהיה לנו יום הראל סקעתתת

עונה..../images/Emo15.gif

איך עבר,עובר עליכם היום?בסדר קצת חולה.. יש לכם משהו מצחיק לספר?כן המורה שלי החליקה על גיר משהו עצוב/מעצבן לספר?שושנה דמארי נפטרה או שסתם בא לכם להגיד משהו?זהו

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר,עובר עליכם היום? משעמם בטירוף, ועבר לאט. והמורה לאנגלית שלנו לא הגיעה, כלומר לא היה לי היום מבחן באנגלית! יש!! יש לכם משהו מצחיק לספר? לא משהו עצוב/מעצבן לספר? שדחו לנו את המבחן באנגלית לשבוע הבא, כלומר יהיה לי שבוע הבא 4 מבחנים רצוף. או שסתם בא לכם להגיד משהו?

meitar 8

New member
עונה נה נה נה נה נה

איך עבר,עובר עליכם היום? סבבה.. היום אמרו לי שקיבלתי 92 באנגלית =] אבל לא להתלהב יותר מידי.. אני בהקבה ב'.. =/ יש לכם משהו מצחיק לספר?שניצל
מצחיק
לא נכון
אני צריכה לפרוש לדוקים.. חה חה חה חה חה חה משהו עצוב/מעצבן לספר? כמעט כמעט עברתי להקבצה א' במתמטיקה.. אבל בסוף לא
חחח נו בטח.. עם מזל כמו שלי.. חחחח או שסתם בא לכם להגיד משהו?שניצל
גם עכשיו לא הצחיק אה
אין אין.. אני מקרה אבוד.. כמו שמוליק
חחחחח סתאאם שחרוש
חולה עליך יפה שלי

לאו14

New member
גמאני עונה!!../images/Emo141.gif

איך עבר,עובר עליכם היום?אמ..סתם יום..יום קצר..המורה שלי למתמטיקה לא באה אז היו לנו מחליפות והמורה לספורט לא באה.. יש לכם משהו מצחיק לספר?אמ..הבנים עשו מתח וזה הכיי מצחיק בארץץ
משהו עצוב/מעצבן לספר?אמ..לא..המורה החליפה הייתה מציקה קצת.. או שסתם בא לכם להגיד משהו?מחר אני הולכת לאיזה הצגה..

shahar s

New member
עונהה ../images/Emo150.gif

איך עבר,עובר עליכם היום?אחה בחלה לא למדתי שני שעורים.. והיה מבחן באזרחותת.. ועוד מעט יש לי מדצ"ים. יש לכם משהו מצחיק לספר?יש לי יש לי יש ליי.. בעצם לא. משהו עצוב/מעצבן לספר?לא או שסתם בא לכם להגיד משהו? אני רוצה למסור ד'ש לורד!

Skaat13

New member
עונה ... ../images/Emo41.gif

איך עבר,עובר עליכם היום? נחמד . .. יש לכם משהו מצחיק לספר? אממ.. ישבתי ליד המגרש כדורגל שבבצפר שלנו, ואיזה ילד עשה גליצצ' וכמעט נתקע בי
משהו עצוב/מעצבן לספר? כן, עמרי מעצבן אותי!! הוא כזה חנפןן!! או שסתם בא לכם להגיד משהו? כן
פורום הראל סקעת ש-ו-ל-ט!

i love skat

New member
עונה../images/Emo26.gif כנסו כולם..../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

פורום יקר אני מצטערת שנעלמתי כ"כ הרבה זמן אני יודעת שזה לא בסדר בכלל
אבל יש לי מחר מבחן במתמטיקה
והתכוננתי המון
ומרוב שהתכוננתי המון אז כבר נכנסתי לקטע של חישובים, אז יצא לי לחשב ולמדתי 16 שעות אתמול והיום
קיצר..אני ממש מצטערת.
ולאו מאמי זה בסדר שפתחת
איך עבר,עובר עליכם היום?בעע אני כבר רואה את נוסחת השורשים בעיניים חח
יש לכם משהו מצחיק לספר?מבחן במתמטיקה זה מצחיק?!
משהו עצוב/מעצבן לספר?חחח..מבחן במתמטיקה
או שסתם בא לכם להגיד משהו?חחחח היום הייתי בביקור בתיכון, והחלטתי להרחיב בתאטרון
זהו...
לילה טוב יקריי...

לאו14

New member
לאא נוראא מאמיי../images/Emo141.gif

כולםם[הרוב] בלחץ בלימודים בזמן האחרון.. גם אני..
אין לי זמן למחשב בטירוף..רק בערב..ואולי איזה 10 דקות בצהריים..אז... בהצלחה במבחן מחר..!!

למעלה