שרשור יומי

נוGר

New member
היכונו לדבר הבא../images/Emo188.gif

בקורב יוקם האתר הלא רשמי של פסטיגל 2005- פסטיגל גיבורי העל באתר תוכלו למצוא תמונות בלעדיות מהמופעים השונים, תמונות מאחורי הקלעים, תמונות מיוחדות מהמופע האחרון, תמונות של הרקדנים, תמונות של ילדי הפסטיגל, תמונות של האקרובטים, תמונות של אנשי הצוות של הפסטיגל ותמונות ייחודיות שלא תוכלו למצוא בשום מקום אחר (למשל- תמונה של יעל בר זוהר עם הכפילה שלה...) לפרטים נוספים היכנסו לקומונת הפסטיגל לדורותיו- http://communa.tapuz.co.il/allfestigals תיהנו

לאו14

New member
שרשור יומי../images/Emo141.gif

בוקר טוב..או יותר נכון..צהריים טובים.. כי הרוב יראו את זה רק כשהם יחזרו מבצפר.. אזז.. איך עבר היום חורפי הזה? היה משהו מעצבן? משהו מצחיק? אתם מתכוונים לצאת היום מהבית? אם כן..לאן? אם לא..עשיתם בשכל
שיהיה לכולנו יום סקעתיי

shahar s

New member
עונה! ../images/Emo150.gif

דבר ראשון למה לעזאזל את ערה בשש וחצי בבוקר!
התעוררתי רק עכשיו כי כואבת לי הבן נורא נורא נורא (להמשיך עם הנורא?)
. איך עבר היום חורפי הזה?עוד יעבור אבל אני מתכננת להישאר מתחת לפוך. היה משהו מעצבן?גשם, הצפות הצנרת בפ"ת לא משהו משהו מצחיק?הכלבה שלי אמורה להיות קשורה כשאנחנו ישנים איכשהו היא משתחררת וישנה על הספות
לא פריאריית
אתם מתכוונים לצאת היום מהבית?לא. אם כן..לאן?הייתי אמורה ללכת למשצ"ים אבל אין מצב.

לאו14

New member
חחח מה את רוצה?../images/Emo141.gif

אני צריכה ללכת לבצפר את יודעת!!! אני קמה ב-6 ועד שאני מתארגנת[מתלבשת מסתקרת שטפת פנים וזה כבר 6:15 ואז עוד רבע שעה אני עושה מערכת ועושה לי לשתות..וב6:30 אני שותה ליד המחשב!! חחח מה לעשות שאני לא יכולה לקום כל יום ב-7:30!!

shahar s

New member
חח טוב ../images/Emo150.gif

זה בגלל שאני כזאת אדישהה אני צריכה להיות בשמנה ועשרים בבית ספר אני קמה ברבע ל8. הבית ספר במרחק של עשרים דקות. ואף פעם לא איחרתי.

i love skat

New member
אוףף../images/Emo10.gif..../images/Emo187.gif

למה כולם גונבים לי את השרשור
? חח אני ביקשתי מלינוי לפתוח אותו כל יום
אבל לא משנה כבר פשוט פעם הבאה תנו לי לפתוח
יום נעים

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר היום חורפי הזה? כפי במיוחד. חחח... לא הלכתי לבצפר היה משהו מעצבן? אם בבית אין שום דבר מעצבן משהו מצחיק? שנשארתי בבית ואני לא חולה אתם מתכוונים לצאת היום מהבית? לא אם כן..לאן?

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo214.gifאני אני אני אני אני אני אני

איך עבר היום חורפי הזה?
מבאס
היה משהו מעצבן?כעע.. ה
גשפ
משהו מצחיק?שלא הלכתי לבצפרררררררררר
אתם מתכוונים לצאת היום מהבית?לעעע
אם כן..לאן?לשמקום.. אבל בינתיים קבלו תמונהה

לאו14

New member
עונה!!../images/Emo141.gif

איך עבר היום חורפי הזה?קשההה!!ררר גשםם!! היה משהו מעצבן?החזרתי הביתה עם מכנס רטובב טיחו!! משהו מצחיק?לא מצחיק..משמח..קיבלתי אחלה תעודה!!והכיתה שלי זכתה בפיצות וקורסונים,וזה היה גם יום התלמיד..אז כל ילד הביא חטיף!!היה כיףף!! אתם מתכוונים לצאת היום מהבית?ממששששש לא!!! אם כן..לאן?חברה שלי רצתה שנטייל קצת היום..צחקתי לה בפנים!!

simhit

New member
עונהנה!../images/Emo215.gif

קודם כול, ליאורושית התגעגעתי אלייך ה=מ=ו=ן!! love u איך עבר היום חורפי הזה? חצי טוב חצי לא טוב.... היה משהו מעצבן?שהגעתי לבצפר ואז היה לנו שיעור ספורט- המורה אמרה "לא יורד גשם אז בואו נלך לאולם ספורט" וד"א הוא רחוק קצת מהבצפר אז הלכנו ובדיוק שהגענו התחיל גשם זלעפות, קור כלבים
, והוא לא הפסיק בסוף השיעור בכלל הוא אפילו התחזק יותר ויותר ולי לא הייתה מטרייה ואף אחת מהבנות לא רצתה להכניס אותי איתה בטענה שהמטריה שלהן קטנה מידי
עלוב... אז רצתי את כול הדרך והמכנס שלי התרטב והנעליים החדשות והמהממות שלי הפכו לסמרטוטים
האצבעות ברגליים הפכו לקוביות קרח והיה לי מגעיל וקפוא ועוד אחר כך הייתי צריכה לעשות מבחן בתורה...איזה יופי... משהו מצחיק? לא שידוע לי......... אתם מתכוונים לצאת היום מהבית? חס וחלילה חס ושלום כשאני קופאת אני אפילו לא מסוגלת לקום מהכיסא וחוצמזה בהתחשב בעובדה שיש היום פלוריסיינטה ונולד לרקוד אז אין לי מה לעשות בחוץ
אוהבתותכןןן

לאו14

New member
חח כפרעלייך מאמי../images/Emo141.gif

גמאני התגעגעתי!! אני מקווה שיהיה לי בסופ"ש הזה יותר זמן למחשב מאשר לדברים אחרים.. כי השבוע הזה הרגשתי שלא ממש הייתי כאן הרבה.. לימודים וזה.. אזז.. יוו איזה רעות הםם[טוב נוו..לא יודעת..אנ'לא מכירה אותם אבל כאילו..תהיו נחמדות..יורד גשם..
] אני הכנסתי איתי למטריה 2 חברות וידיד וכולנוו עם מעילים[כאילו זה משמין] ורטובים עם תיקים..אם אני הצלחתי..
אוףף אני שונאת חורףף!!

שיוש 12

New member
יום מושלם ../images/Emo99.gif

אחלה בחלה של יום אבל אוף כואב לי הגב
אז זה קצת דפק ת'ענינים אבל לא נורא.. מה איתכם ח'ברה?

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

היה קצת משעמם בבצפר...
ומאוד מאוד קררררררררררררררררררר
נשארתי בבית כל היום.... וטוב בהחלט שכך עשיתי....

למעלה