שרשור יומי 9.7.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

לומינגו

New member
"השבוע מתחיל, מאוחר כרגיל,

אין לי כח לקום, אין לי חשק לכלום" דיייי...איך אני צריכה ת'סופ"ש הזה שובפעם! יאפ, אדוני, אוסף מחזיקים. ולהזכירך- זה לא הכמות- זאת האיכות
ואם תהיה ממש ממש חמוד, אני אוריש לך את הדובי הע-נ-ק-י (מטר שישים) שלי. אבל בתנאי שאתה מתחייב לפנות לו מקום במיטה, כן?

Gal isr

New member
האיכות שלי עולה על הכמות ../images/Emo13.gif

סבא וסבתא שלי מטיילים ביותר מדי מדינות בעולם, אז מכל מדינה יש לי כמה מחזיקים לקיר (אפילו בניתי להם לוח עץ מאגניב לתלות עליו). ובכלל- מה ההבדל בין אמצע השבוע לסוף השבוע כשגם ככה לא עושים כלום?

לומינגו

New member
../images/Emo3.gif

טוב,נו...אז המחזיקים שלך יותר שווים. אבל בחיים לא תמצא דובי יותר שקסי משלי. never.

Eowyn of Rohan

New member
משעמם.. אני מתה לטוס כבר../images/Emo3.gif

קמתי ותרגלתי קצת במתמטיקה. ב18:00 יש לי מורה פרטית(אני כבר יוצאת) ובערב כנראה אני שוב אתרגל מתמטיקה ולא אעשה משהו מיוחד כי מחר הבגרות באנגלית ואנשים בטח לא ירצו להיפגש
.

onix 88

New member
אני חושב שלכמה מדינות..

בכל אופן, כל מקום שווה בפני עצמו!

Eowyn of Rohan

New member
אני נוסעת לכמה מקומות..

קודם ניו יורק(ליום אחד
אבל זה לא נורא כי כבר הייתי שם פעמיים) ואחכ לשבועיים בערך לקליפורניה ונבדה וכל הסביבה שם[לוס אנג'לס, סן פרנסיסקו, לאס וגאס ועוד כמה פארקים בשביל הנופים(גראנד קניון, עצי הסקויה ועמק המוות)]

Eowyn of Rohan

New member
האמת שלא../images/Emo6.gif

אבא ואני דיי חזקים אבל אתה מוזמן להיכנס לאחת ולבוא
.

לומינגו

New member
יא, איזה כיף!

באיזה מלון אתם בלאס וגאס? הייתי כ"כ אבל כ"כ חוזרת לשם. תעשי כיף

Feehilys Girl

New member
מתי את טסה?

ממש מזכיר את הטיול שאני עשיתי לפני שנתיים בארה"ב. חוץ מזה שהייתי שבוע בניו-יורק, ועוד חודש וחצי בקליפורניה, נבאדה, יוטה ואריזונה.

Eowyn of Rohan

New member
וואי.. חודשיים זה רציני

יחסית לשלושה שבועות מינוס
.. בטח עשית חיים
. אני טסה ביום רביעי בלילה.

Feehilys Girl

New member
אכן עשיתי חיים

תהני בובה ותעשי גם את חיים. והמשך ממש לא משנה, זה האיכות שקובעת.

shiran™

New member
עבדתי..

המון
עכשיו בערך רואה סרט - יפה במנהטן - ערוץ 2. נראה אם הוא שווה צפייה. ועדיין לא החלטתי אם לעשות מועד ב' מחר.. בעע..

yaelrain

New member
היה אדיר לאללה

הייתי שבוע על אונייה ששטה בנהר הסיין [?].. הייתי בהמון מקומות בצרפת, ראיתי ת'חגיגות שלהם שהם ניצחו במונדיאל. ביקרתי קרובי משפחה שלי בצרפת, עשיתי מלא שופינג. והאונייה הייתה הכי מפוארת בעולם [; היה מושלם...

למעלה