שרשור יומי 9.1.2007

n0 id3a

New member
שרשור יומי 9.1.2007

היום,אנימסיים ללמוד ב7. כוסאמק.

R e A

New member
בגרות באזרחות

לקום מוקדם, ללמוד עוד קצת ויאללה לסיים עם הסיוט הזה.

אפ7ת

New member
בלי מצב רוח :/

מתמטיקה שעתיים בעע חנ"ג אנגלית תושבע שעתיים אוףף שייגמר כבר

n0 id3a

New member
קמתי, בעע

שונא לקום. אוהב לישון עד מאוחר, אם כבר ישן... לא רוצה בצפר

semyonk0

New member
אזרחות דופק את החיים

מתחיל ללמוד ב1 וחצי ומסיים ב7 מבחן באזרחות (לא בגרות) אז קמים עכשיו כדי ללמוד עוד קצת ניצן יאדיוט למה קמת מוקדם? אתה גם מתחיל מאוחר בהצלחה לכל מי שעושה בגרות

s h i r s 1

New member
לא לומדת..

מוסיפה לעצמי בנוסף למחר עוד יום חופש לפני הבגרות בספרות!

דללה

New member
צילומים לתמונת מחזור...

הצלם: "תגידי פלסטיק" אני: "אה???
" אז צילמו אותי פעמיים

Itay Simons

New member
XDXDXDXDXD

לי זה היה: "מה השם משפחה שלך?" אני: "אה....מחלב?
" *פלאש*

elivnat

New member
יום מבוזבז...

הגעתי לכיתה ב10 בערך כי היה לי תור לרופא עיניים ואחרי זה הלכתי לאופטיקה שמשם הזמנתי את העדשות... ישר נסענו לבי"ס היסודי, די נהניתי היום, חוצמזה שהחניכה שלי ביאסה אותי... חזרנו לשיעור אזרחות, שיעור ספרות המורה איחרה באיזה חצי שעה.. הברזנו כמה בנות ב1 וחצי כי אין לנו שעה שמינית, אמור להיות לנו שיעור אזרחות אבל בגלל שיש את הבגרות המורה לא מלמד שעה שמינית אזרחות, ולהשאר בשביל שעת ספרות כשסיימנו את החומר לבגרות?!?! נאאאא... חוצמזה שהיינו היום גג 10 בנות... דרך אגב, אתמול הלך בסדר.. בקושי קנו מהדוכן של הפרחים.. הרווחנו בערך 600 ש"ח...

rasmus girl1

New member
יום איף.

מתחילה רגיל ומסיימת ב2וחצי וווישלי חנ"ג :S ואני צריכה היום להתחיל להתכונן למבחן בתקשורת איףף ><

דללה

New member
../images/Emo47.gif ניקוד יומי 8-9.1.07 ../images/Emo47.gif

9.1.07 איתי- 204 נק'
ליז- 158 נק' סמי- 100 נק' ניצן- 70 נק' קובי- 43 נק' תם- 25 נק' מור- 25 נק' אפרת- 24 נק' אריה- 23 נק' שיליבילי [עדיין אין לי מושג מה השם שלך
]- 20 נק' ליבנת- 20 נק' רינת- 18 נק' מיטל- 15 נק' קארין- 15 נק' נתנאל- 15 נק' דנית- 14 נק' איילת- 14 נק' חמי- 10 נק' מאי הקטנה 17- 10 נק' ורד- 10 נק' ענבלירון- 10 נק' מוריה- 10 נק' רעות- 10 נק' מינימונית- 10 נק' אושרי- 5 נק' אורטל- 5 נק' צביקה- 5 נק' דודי- 5 נק' שמוליק- 5 נק' עמית- 5 נק' לירז- 5 נק' ליבי- 5 נק' נעמה- 5 נק' נעמה (ילדה בלבן)- 5 נק' אביה- 5 נק' שיר- 5 נק' מיכל- 5 נק' תמיר- 5 נק' מירי (טילסוויף)- 5 נק' אוריאן- 5 נק' מתן- 5 נק' dodow [אין לי מושג איך קוראים לך
]- 5 נק' אור 1988- 5 נק' רע- 5 נק' מינימונית- 5 נק' ארנון- 5 נק'

למעלה