שרשור יומי 6.8

yaeli87

New member
שרשור יומי 6.8 ../images/Emo9.gif

יום שבת הבא עלינו לטובה בעזרת השם
המשפחה פה ארוחת צהריים וכזה האקס פה [כרמיצי תרגעי
] חברה בחו"ל סוויטי בחו"ל חברה אחרת בצפון ידיד בחו"ל בקיצור אללי שיעמום יום נפלא

ורד 86

New member
בוקר מצויין!!!

משום מה אני מאושרת... אולי בגלל הצבא, ואולי, לא יודעת למה... אבל לא משנה... היום אני כנראה נפגשת עם חברה שלי שלא ראיתי אותה המון זמן (פעם אחרונה הייתה לפני שהתגייסתי) ואני נוסעת לבקר את סבא וסבתא ובערב אני אארוז את התיק למחר, או יותר נכון להגיד לעוד שבועיים של לא להיות בבית....

ורד 86

New member
../images/Emo24.gifיעללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

lihi r

New member
בוקר טוב

היום שלי הוא די משעמם וכולל ארוחת צהריים עם המשפחה, לבלות עם האחיינים שלי וזהו

yavin

New member
../images/Emo42.gif בוקר ../images/Emo70.gif

הולך לבקר את ידידה שלי [חןןחןחן] בבסיס בניצנים עם ההורים שלה חה חה! ואחרי זה לומר שלום אחד לפני אחרון לחבר שמתגייס מחר [שגם נלך לגיוס שלו] ואחרי זה ניראה עוד חבר/ים ואז לישון חי =] יום מתוק לכולם

light angel

New member
איזה בוקר? כבר צהריים! ../images/Emo178.gif

קמתי היום בשבע וחצי ולא הצלחתי להירדם (משחזרת חוויות מאתמול
אורלי, תפסיקי לחשוב יותר מדי, זה רע). בשמונה וחצי קמתי לראות בטי המכוערת
ואני עוד מתכננת ללכת היום לרוץ בים, כי הבטחתי לעצמי שכשיהיה לי נגן אני ארוץ איתו בים
וזהו... בסך הכל יום מחוסר פעילות. מחר יש מפגש פורום?

nettus

New member
היה נחמד../images/Emo9.gif

הייתי עם חבר שלי מאתמול בלילה עד עכשיו לבד, והיה ממש כיף
, טוב עם אנחנו לא יכולים לחגוג את החודש שלנו ביום המדיוק אז כמה ימים לפני זה גם טוב

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif.

yaeli87

New member
*לי היא לא מחכה* ../images/Emo99.gif

היום אמא שלי אמרה לי "יעל, קחי את הווקמן שלך מפה " למרות שזה היה דיסקמן והוא היה של אחותי אבל צחקתי מלאן

ToryMaster

New member
משעמם לי

הבטן שלי מרקדת לה ועושה קולות מגעילים. בלאט, בא לי למות

ישנתי עד שתיים, חרופ חרופ.

איזה שינה דפקתי:) אתמול חגגתי יומולדת עם החברות הטובות, במילאנו
. היה טוווב. המשך היום? לסדר ת'חדר
.

אמממ אני לא הייתי כבר כמה ימים כאן

הייתי אצל דנה
הלכנו להופעה של אביב גפן ביגור, ואחר כך בבית גם לא היה לי מי יודע זמן פנוי
הלכתי להופעת קאוורים לפינק פלויד, היה מעולה עכשיו התאוררתי ליום חדש שאין לי מושג מה אעשה בו...

למעלה